نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خواندن محتویات فایل بصورت خط به خط و حذف خطوطی که با # شروع شده

  1. #1

    Question خواندن محتویات فایل بصورت خط به خط و حذف خطوطی که با # شروع شده

    با سلام
    یه فایل دارم که کاراکتر اول هر یک از خطوط آن با یکی از کاراکترهای # و $ و یا خالی شروع شده است.
    چجوری میتونم با RegEx همه خطوطی که با # شروع شده را در C#‎ حذف کنم؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: خواندن محتویات فایل بصورت خط به خط و حذف خطوطی که با # شروع شده

    سلام
    کل فایل را بخونید و توی یک string به نام inputبذارید بعدش هم اینجوری:

    string input="The dog plays in the yard\n#The cat plays in the yard\r\n$my cat";
    MessageBox.Show(input);
    string pattern = @"(?m)^(#.+)$";
    MessageBox.Show(Regex.Replace(input,pattern,""));

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چرا این کد در ویندوز Seven 7 کار نمیکنه ؟ (خواندن محتویات فایل متنی از روی هارد)
    نوشته شده توسط elimiz در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 دی 1390, 02:43 صبح
  2. سوال: خواندن محتویات فایل Zip یا rar
    نوشته شده توسط hossein_sh2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 27 آذر 1390, 15:33 عصر
  3. سوال: خواندن محتویات فایل HTML
    نوشته شده توسط goodlife در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1388, 12:48 عصر
  4. خواندن محتویات فایل
    نوشته شده توسط kiazand1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1387, 01:34 صبح
  5. خواندن محتویات فایل iso
    نوشته شده توسط mzamani در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1386, 10:53 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •