نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل با دانلود فایلهای حجیم توسط پی اچ پی

  1. #1

    مشکل با دانلود فایلهای حجیم توسط پی اچ پی

    برای یه فروشگاه فایل می خوام فایل های حجیم 100 مگابایتی رو با پی اچ پی برای کاربر بفرستم اما با توجه به سرعت پایین نت و محدودیت 30 ثانیه ای اسکریپتهای پی اچ پی امکان متوقف شدن اسکریپت وجود داره

    با توجه به اینکه سرور فایل اشتراکی هست نمی شه تنظیمات سرور رو دستکاری کرد و محدودیت زمانی پی اچ پی رو برطرف کرد

    برای حل این مشکل چه راه حلی سراغ دارید؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: مشکل با دانلود فایلهای حجیم توسط پی اچ پی

    سلام
    اول اینکه وقتی شما فایلهایی حجیم دارید دیگه قید هاست اشتراکی رو بزنید ، اگر سرور داشته باشید با توجه به وبسرورتون که آپاچی هست یا nginx میتونی به سادگی بصورت xsendfile فایلهای حجیم رو برای دانلود بفرستید .
    100 مگابایت سهله ، روی فایلهای چند گیگی هم به خوبی جواب میده . :)

  3. #3

    نقل قول: مشکل با دانلود فایلهای حجیم توسط پی اچ پی

    اول اینکه وقتی شما فایلهایی حجیم دارید دیگه قید هاست اشتراکی رو بزنید ، اگر سرور داشته باشید با توجه به وبسرورتون که آپاچی هست یا nginx میتونی به سادگی بصورت xsendfile فایلهای حجیم رو برای دانلود بفرستید .
    سرورهای اختصاصی گرون هستن

    می شه از xsendfile روی سرور اشتراکی استفاده کرد؟ تنظیمات خاصی نیاز داره؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: مشکل با دانلود فایلهای حجیم توسط پی اچ پی

    سرور مجازی ماهی 20 تا 40 تومن چیز مناسبی گیرتون میاد کیفیتش از هاست اشتراکی هم بیشتره .
    در هر صورت روی هاست اشتراکی هم باید xsendfile نصب شده باشه که بتونید استفاده کنید .
    به مدیری سرورتون اطلاع بدید .

  5. #5

    نقل قول: مشکل با دانلود فایلهای حجیم توسط پی اچ پی

    الان یه فایل با حجم کم رو با xsendfile دانلود کردم و بدون مشکل اجرا شد و باید فایلهای با حجم بیشتر رو تست کنم

    با توجه به اینکه فروشگاه فایل ممکنه فایلهای با ارزشی داشته باشه، دانلود کردن فایل با xsendfile مشکل امنیتی پیش نمی یاره؟

    کلا طرز کار xsendfileبه چه صورت هست؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: مشکل با دانلود فایلهای حجیم توسط پی اچ پی

    xsendfile یک mod وبسرور هست .
    علنا فرآیند ارسال به دانلود رو میاره روی دوش مرورگر و دیگه پی اچ پی در محتوای فایل دخالتی نداره .

    پی اچ پی فرآیند مجوز و کارهای لازم رو انجام میده و طی یک هدر آدرس رو میفرسته به وبسرور و وبسرور فایل رو میفرسته واسه دانلود .
    دقیقا عین این میمونه که یک فایل استاتیک رو دانلود کنید .
    :)

  7. #7

    نقل قول: مشکل با دانلود فایلهای حجیم توسط پی اچ پی

    دقیقا عین این میمونه که یک فایل استاتیک رو دانلود کنید .
    با توجه به اینکه لینکها داینامیک هستن و پی اچ پی مجوزها رو چک می کنه امکان دور زدن سیستم وجود داره؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل با دانلود فایلهای حجیم توسط پی اچ پی

    الان این کد رو استفاده کردم و جواب داد
    header('Content-Description: File Transfer');
    header('Content-Type: application/force-download');
    header('Content-Disposition: attachment; filename="'.basename($file).'"');
    header('Content-Transfer-Encoding: binary');
    header('Expires: 0');
    header('Cache-Control: must-revalidate,post-check=0, pre-check=0');
    header("Cache-Control: private",false);
    header('Pragma: public');
    header('Content-Length: ' . filesize($file));
    ob_clean();
    flush();
    readfile($file);
    exit();

    اما این کد یه فایل با حجم 0 کیلو بایت ارسال کرد

    header("Content-type: application/octet-stream");
    header('Content-Disposition: attachment;filename="'.basename($file).'"');
    header('X-Sendfile: '.$file);


    مشکل کد دوم چیه ؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: مشکل با دانلود فایلهای حجیم توسط پی اچ پی

    با توجه به اینکه لینکها داینامیک هستن و پی اچ پی مجوزها رو چک می کنه امکان دور زدن سیستم وجود داره؟
    خب این اصلا ربطی به xsendfile نداره ، شما باید خودتون این امکان رو ایجاد کنید .
    فایلها رو در ریشه خارج از public_html قرار بدید در غیر اینصورت توی پوشه فایلها یک فایل htaccess. بسازید با محتوی deny from all

    مشکل کد دوم چیه ؟
    مسیر $file بعنوان مسیری که توانایی xsendfile رو داره تعیین نشده .
    xsendfile رو هر کی نصب کرده درست نصب نکرده

  10. #10

    نقل قول: مشکل با دانلود فایلهای حجیم توسط پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک
    مسیر $file بعنوان مسیری که توانایی xsendfile رو داره تعیین نشده .
    xsendfile رو هر کی نصب کرده درست نصب نکرده
    مسیر $file وجود داره و توی کد اول فایل دانلود می شه

    ولی توی این کد دانلود نمی شه، این احتمال هست که xsendfile نصب نشده باشه؟


    header("Content-type: application/octet-stream");
    header('Content-Disposition: attachment;filename="'.basename($file).'"');
    header('X-Sendfile: '.$file);

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: مشکل با دانلود فایلهای حجیم توسط پی اچ پی

    احتمالش هست .

  12. #12

    نقل قول: مشکل با دانلود فایلهای حجیم توسط پی اچ پی

    کدوم یکی از این دو کد که توی پست 8 گذاشتم xsendfile هست؟

    کد اول یا دوم؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: مشکل با دانلود فایلهای حجیم توسط پی اچ پی

    دومی .

  14. #14

    نقل قول: مشکل با دانلود فایلهای حجیم توسط پی اچ پی

    ولی الان کد اول رو استفاده می کنم و فایلهای 50 مگابایتی رو بدون مشکل دانلود می کنه و چند دقیقه هم طول می کشه تا دانلود بشه

    کلا محدودیت 30 ثانیه تاثیری روی دانلود فایل ها داره؟

    این کد چطور دانلود می کنه، پی اچ پی کل فایل رو به خروجی می فرسته و متوقف می شه یا اینکه پی اچ پی تا دانلود شدن کامل فایل فعال هست ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در دانلود فایل توسط webClient
    نوشته شده توسط omidh2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1390, 06:40 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1387, 12:27 عصر
  3. مشکل دانلود فایلهای pdf (می خواهمAcrobat Adobe فعال نشود)
    نوشته شده توسط marzban در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 19:01 عصر
  4. مشکل در دانلود فایلهای پیوست
    نوشته شده توسط ALIREZA121 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 16 شهریور 1385, 05:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •