نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوال در مورد environ

  1. #1

    سوال در مورد environ

    سلام
    در برنامم می خوام اگر مسیر برنامم با مسیر temp یکی بود بک گروند برنامم قرمز بشه که با کد زیر این کار میکنم :
    if app.path=environ("temp") then form1.backcolor=vbred

    اما اگرهم برنامم داخل temp باشه بک گروند قرمز نمیشه چون مسیری که environ میده با مسیری که app.path میده یکی نیست!
    به نظرتون باید چکار کنم؟

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد environ

    سلام علیکم
    چک کنید Appearance فرم بر روی Flat نباشد، اگه بود 3D را انتخاب کنید

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد environ

    مشکل از فرم نیست! مشکل از ادرس هاییه که میدن مثلا :
    app.patch ادرس C:\Documents and Settings\Olive\Desktop میده ولی environ"temp" ادرس C:\DOCUME~1\Olive\LOCALS~1\Temp میده!
    این دوتا ادرس هم با هم فرق داره!
    می خوام تست کنم اگه برنامم داخل temp بود بک گروند قرمز بشه ولی دوتا ادرس بالایی با هم فرق دارن!

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد environ

    ببخشید app.path ادرس زیر میده :
    C:\Documents and Settings\Olive\Local Settings\Temp

    ولی environ ادرس زیر :
    C:\DOCUME~1\Olive\LOCALS~1\Temp
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 27 آذر 1392 در 00:58 صبح

  5. #5

    نقل قول: سوال در مورد environ

    نقل قول نوشته شده توسط gachboy مشاهده تاپیک
    مشکل از فرم نیست! مشکل از ادرس هاییه که میدن مثلا:
    app.patch ادرس C:\Documents and Settings\Olive\Desktop میده ولی environ"temp" ادرس C:\DOCUME~1\Olive\LOCALS~1\Temp میده!
    این دوتا ادرس هم با هم فرق داره!
    می خوام تست کنم اگه برنامم داخل temp بود بک گروند قرمز بشه ولی دوتا ادرس بالایی با هم فرق دارن!
    به دو روش میتونید این مشکل برطرف کنید، یکی یا آدرس Temp را از حالت کوتاه شده خارج کنید یا آدرس برنامه را کوتاه کنید، کد زیر آدرس برنامه را کوتاه کرده است،:
    Private Declare Function GetShortPathName Lib "kernel32" Alias "GetShortPathNameA" (ByVal lpszLongPath As String, ByVal lpszShortPath As String, ByVal cchBuffer As Long) As Long

    Public Function GetShortName(sFile As String) As String
    On Error Resume Next
    Dim sShortFile As String * 255
    Dim lResult As Long
    lResult = GetShortPathName(sFile, sShortFile, Len(sShortFile))
    GetShortName = Left$(sShortFile, lResult)
    End Function

    Private Sub Command1_Click()
    If Environ("tmp") = GetShortName(App.Path) Then MsgBox "OK..", vbInformation
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  6. #6

    نقل قول: سوال در مورد environ

    تابع GetShortPathName از توابع api؟؟
    انتی ویروس بهش گیر نمیده؟؟

  7. #7

    نقل قول: سوال در مورد environ

    نقل قول نوشته شده توسط gachboy مشاهده تاپیک
    تابع GetShortPathName از توابع api؟؟
    انتی ویروس بهش گیر نمیده؟؟
    GetShortPathNameاز توابع ذاتی ویندوزه، دلیلی نداره آنتی ویروس ممانعت کنه!!
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد توابع !
    نوشته شده توسط toxi_boy733 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 آذر 1387, 21:02 عصر
  2. سوال در مورد Extended Stored Procedure
    نوشته شده توسط محسن در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 01:23 صبح
  3. سوال در مورد کد اس کیو ال
    نوشته شده توسط ghaum در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1382, 20:19 عصر
  4. یه سوال در مورد پاسکال
    نوشته شده توسط structures_c در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:23 عصر
  5. یک سوال در مورد کد sql
    نوشته شده توسط ghaum110 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1381, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •