نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سئوال در باره DBgrid

  1. #1

    سئوال در باره DBgrid

    سلام ، یه بانک کوچیک داریم (توی SQL) میخام بگم که اگه روی DGgrid کلیک شد(1) یا دبل کلیک شد(2) یا با کلیدهای جهت بالا(3) پایین(4) شدیم ، دیتاشو توی چنتا label بنویسه ، راهی هست که این 4تا کار رو باهم چک کنم ؟ الان به این صورت نوشتم که :
    procedure TForm1.DBGrid1CellClick(Column: TColumn);
    دستور 1
    دستور 2
    دستور 3
    procedure TForm1.DBGrid1DblClick(Sender: TObject);
    دستور 1
    دستور 2
    دستور 3
    procedure TForm1.DBGrid1EditButtonClick(Sender: TObject);
    دستور 1
    دستور 2
    دستور 3
    procedure TForm1.DBGrid1KeyDown(Sender: TObject; var Key: Word;
    دستور 1
    دستور 2
    دستور 3
    اینجوری هم کارم راه می افته ولی خیلی بی ریخته ، طول برنامه هم الکی زیاد میشه ، ضمنا" دستوراتی که باید انجام بشه توی هر 4 فرخوانی مثل همه

  2. #2

    نقل قول: سئوال در باره DBgrid

    یک پروسیجر بنویس با همون پارامتر Sender و بعد به همه این رویداد ها نسبت بده
    احتیاجی نیست ، برای هر رویداد یک تیکه کد رو کپی پیست کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    631

    نقل قول: سئوال در باره DBgrid

    پیرو سخنان hadisalahi2 خان

    procedure TForm1.newProc(Sender: TObject);
    Begin
    دستور 1
    دستور 2
    دستور 3
    End;

    procedure TForm1.DBGrid1CellClick(Column: TColumn);
    begin
    newProc(nil);
    end;

    procedure TForm1.DBGrid1DblClick(Sender: TObject);
    begin
    newProc(nil);
    end;

    procedure TForm1.DBGrid1EditButtonClick(Sender: TObject);
    begin
    newProc(nil);
    end;

    procedure TForm1.DBGrid1KeyDown(Sender: TObject; var Key: Word;
    begin
    newProc(nil);
    end;

  4. #4

    نقل قول: سئوال در باره DBgrid

    سلام. نیازی به همه این رویدادها نیست. این طوری باید برای ارسال مسیج هم رویداد کال شه. کافیه در رویداد OnAfterScroll دیتاست مربوطه کدتون رو بنویسید.
    تحت هر شرایطی اگر ردیف فعال تغییر کنه رویداد کال می شه.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5

    نقل قول: سئوال در باره DBgrid

    ممنون بابت پاسخ عزیزان ... دمتون گرم ... جوونی رو از مرگ نجات دادید !!

تاپیک های مشابه

  1. سئوال در باره combo
    نوشته شده توسط naderigh در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آذر 1387, 06:54 صبح
  2. کمک در باره dbgrid
    نوشته شده توسط babataher در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 18:04 عصر
  3. سئوال در باره خاصیت ها
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 21:13 عصر
  4. مشکل در باره dbgrid
    نوشته شده توسط هامان در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 بهمن 1384, 22:17 عصر
  5. سئوال در باره صفحه تبادل نظر کمک کنید
    نوشته شده توسط asp2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 فروردین 1384, 13:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •