نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انتقال اطلاعات combo box وب سایت در combo box وی بی ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار maxtools
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    سن
    32
    پست
    103

    Question انتقال اطلاعات combo box وب سایت در combo box وی بی ؟

    سلام

    دوستان چطور یک combo box توی وب رو تمامی ایتم هاشو به combo box درون وی بی منتقل کنیم ؟

  2. #2

    نقل قول: انتقال اطلاعات combo box وب سایت در combo box وی بی ؟

    سلام علیکم
    کد زیر بررسی کنید:
    Private Sub Command1_Click()
    Dim vCI
    Combo1.Clear
    For Each vCI In WebBrowser1.Document.getElementById("CB_NAME").Opt ions
    Combo1.AddItem vCI.Text
    Next 'vCI
    End Sub


    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله محسن واژدی : پنج شنبه 21 آذر 1392 در 20:36 عصر
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار maxtools
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    سن
    32
    پست
    103

    نقل قول: انتقال اطلاعات combo box وب سایت در combo box وی بی ؟

    آقای واژدی ممنون از پاسخ دهی اما

    یه مشکلی هست خطا میده کد رو



    اطلاعات یک کمبو باکس سایتی رو استخراج کنه به کمبو باکس وی بی و با انتخاب کمبو باکس وی بی مثلا با کلیک بر روی سومین ایتم کمبو باکس در وی بی سومین کمبو باکس سایت انتخاب بشه ؟

  4. #4

    نقل قول: انتقال اطلاعات combo box وب سایت در combo box وی بی ؟

    نقل قول نوشته شده توسط maxtools مشاهده تاپیک
    ...
    یه مشکلی هست خطا میده کد رو



    اطلاعات یک کمبو باکس سایتی رو استخراج کنه به کمبو باکس وی بی و با انتخاب کمبو باکس وی بی مثلا با کلیک بر روی سومین ایتم کمبو باکس در وی بی سومین کمبو باکس سایت انتخاب بشه ؟
    طبیعیه پیش از استفاده بایستی جایگزینی هایی در کد انجام می دادین،
    ابتدا نام "CB_NAME" را با نام ComboBox موجود در Web-Browser جایگزین کنید، همچنین فضای متد "Opt ions" را حذف کنید: "Options"

    موفق باشید

    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار maxtools
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    سن
    32
    پست
    103

    نقل قول: انتقال اطلاعات combo box وب سایت در combo box وی بی ؟


    داداش دستت درد نکنه کار کرد اما فقط value رو استخراج می کنه من لیبل کمبو باکس ها رو می خوام ؟

  6. #6

    نقل قول: انتقال اطلاعات combo box وب سایت در combo box وی بی ؟

    نقل قول نوشته شده توسط maxtools مشاهده تاپیک

    داداش دستت درد نکنه کار کرد اما فقط value رو استخراج می کنه من لیبل کمبو باکس ها رو می خوام ؟
    بله، اصلاح شد
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار maxtools
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    سن
    32
    پست
    103

    نقل قول: انتقال اطلاعات combo box وب سایت در combo box وی بی ؟

    بشه لیبل ها استخراج بشه . با انتخاب کمبو باکس در وی بی ---- کمبو باکس در وب سایت هم انتخاب بشه ؟


    کد قبل لیبل رو استخراج نمی کرد !


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1394, 13:30 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 16 تیر 1390, 16:59 عصر
  3. سوال: انتقال اطلاعات کاربر از صفحه ورود به صفحات بعدی سایت
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1389, 00:33 صبح
  4. سوال: انتقال مکان نما به اول متن در combo box
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 12:15 عصر
  5. سوال: انتقال اطلاعات از list box به text box
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1387, 07:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •