نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ایجاد تاخیر در برنامه بدون هنگ کردن

  1. #1

    ایجاد تاخیر در برنامه بدون هنگ کردن

    با سلام دوستان عزیز.
    دوستان من یه برنامه نوشتم که کار با پورت موازی هست. و مجبورم در هنگام ارسال سیگنال به پورت یه مدت زمانی رو صبر کنم و سیگنال بعدی رو بفرستم.
    تو برنامه زیاد از این کار استفاده میکنم. ولی مشکل اینه که هنگ میکنه برنامه. در واقع هنگ نیست و داره به کار خودش ادامه میده ولی هیچ کار دیگه ای نمیشه با برنامه انجام داد.
    ترو خدا کمک کنید چیکار باید بکنم.
    یه نمونه کد میزارم فقط مهم اینه که هنگ نکنه برنامه همین.

    PortInterop.Output(888, 1);
    Thread.Sleep(1000);
    PortInterop.Output(888, 0);
    Thread.Sleep(1000);
    PortInterop.Output(888, 1);
    Thread.Sleep(1000);
    PortInterop.Output(888, 0);
    آخرین ویرایش به وسیله fire22 : جمعه 22 آذر 1392 در 17:14 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: کمک در Thtead.sleep.

    سلام.
    از یک Thread دیگر (به غیر از Thread اصلی) برای این کار استفاده کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: کمک در Thtead.sleep.

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام.
    از یک Thread دیگر (به غیر از Thread اصلی) برای این کار استفاده کنید.
    دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟ یعنی چی یه thread دیگه؟؟ از ظهر تا حالا دارم تو نت سیرچ میکنم خسته شدم دیگه فردا هم پروژه رو باید تحویل بدم :D
    ممنون میشم اگه کمکم کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: ایجاد تاخیر در برنامه بدون هنگ کردن

    با اجازه آقای صفا

    این لینک کمکت می کنه

    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...(v=vs.71).aspx

  5. #5

    نقل قول: ایجاد تاخیر در برنامه بدون هنگ کردن

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    با اجازه آقای صفا

    این لینک کمکت می کنه

    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...(v=vs.71).aspx
    اقا سهیل مرسی.
    ولی داداش من خوف کردم رفتم تو این لینک.
    یعنی 2 تا خط کد نمیشه به جای این گذاشت و از این استفاده نکرد؟؟
    تو نت خیلی سیرچ کردم. یه چیزایی در مورد this.invok بود که متاسفانه من اصلا نمیدونم اونم چی هست.
    اگه میشه کدشو برام بزارین واقعا ممنونتون میشم

  6. #6

    نقل قول: ایجاد تاخیر در برنامه بدون هنگ کردن

    یکی نیست کمک ما کنه؟؟؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: ایجاد تاخیر در برنامه بدون هنگ کردن

    نقل قول نوشته شده توسط fire22 مشاهده تاپیک
    یکی نیست کمک ما کنه؟؟؟؟؟؟
    راه ساده تر اینه که از کنترل BackgroundWorker استفاده کنی.از Toolbox یکی ازش توی فرم ایجاد کن، توی رویداد DoWork کدهای مورد نظرت رو بگذار و هر وقت خاصی کدهات اجرا بشه متد RunWorkerAsyc رو فراخوانی کن.
    هرچند شما اگه به درستی مفهوم Multi Threading رو ندونی برای انجام عملیات همزمان ممکنه دچار مشکل بشی.

  8. #8

    نقل قول: ایجاد تاخیر در برنامه بدون هنگ کردن

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    راه ساده تر اینه که از کنترل BackgroundWorker استفاده کنی.از Toolbox یکی ازش توی فرم ایجاد کن، توی رویداد DoWork کدهای مورد نظرت رو بگذار و هر وقت خاصی کدهات اجرا بشه متد RunWorkerAsyc رو فراخوانی کن.
    هرچند شما اگه به درستی مفهوم Multi Threading رو ندونی برای انجام عملیات همزمان ممکنه دچار مشکل بشی.
    با تشکر از دوست خوبم.
    ولی من وقتی این BackgroundWorker رو گذاشتم و دستوراتمو توش نوشتم و توی button هم نوشتم backgroundworker.runworkerasyc; ولی اصلا هیچ اتفاقی نمیوفته برنامه اجرا نمیشه دیگه.
    در ضمن من نیم اسپیسش رو هم اضافه کردم!!!!.
    کدمو میزارم دوستان لطف کنن راهنمایی کنن. واقعا ممنون میشم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: ایجاد تاخیر در برنامه بدون هنگ کردن

    دوستان ظاهرا مشکل حل شد. البته مشکل از button بود که نمیدونم چرا روش کلیک میکردم اجرا نمیشد!!!

  10. #10

    نقل قول: ایجاد تاخیر در برنامه بدون هنگ کردن

    دوستان به یه مشکل جدید بر خوردم. چطور میتونم به برنامه بگم تا زماان اتمام کار BackgroundWorker 1 صبر کن و بعد BackgroundWorker 2 رو اجرا کن. اخه این دو همزمان اگه بخوان اجرا بشن چون از یه منابع استفاده میکنن دچار تداخل میشه.

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد تاخیر در برنامه
    نوشته شده توسط software در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 16
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1402, 01:50 صبح
  2. آموزش: نگه داشتن یک خط برنامه در ویژوال بیسیک (بدون هنگ کردن)
    نوشته شده توسط abolfazl-z در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 30 تیر 1391, 11:35 صبح
  3. سوال: طريقه ي اجراي يک برنامه بدون باز کردن محيط آن
    نوشته شده توسط ms_raha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1388, 11:04 صبح
  4. ایجاد تاخیر در برنامه
    نوشته شده توسط nayereh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 29 بهمن 1386, 04:00 صبح
  5. کمپایل کردن برنامه بدون نصب کردن کامپوننتها
    نوشته شده توسط nasr در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 شهریور 1386, 11:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •