نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: Set کردن userName و Password برای Database و Connection String برای Login کردن به آن

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    Set کردن userName و Password برای Database و Connection String برای Login کردن به آن

    سلام دوستان

    من به طریق زیر یه User به SQL اضافه میکنم و اونو Map میکنم به یه Database










    Connection String هم بصورت زیر تعریف میکنم :

    string cs = "Data source=.\\SQLEXPRESS;Attachdbfilename=|DataDirecto  ry|\\A.mdf;User ID=Test1;Password={0}";


    پسورد هم بصورت پارامتر بهش پاس میدم , اما :

    Login failed for user 'Test'.


    مشکل من کجاست که نمیتونم لاگین کنم؟

  2. #2

    نقل قول: Set کردن userName و Password برای Database و Connection String برای Login کردن به آن

    سلام.
    الان در Connection String نام user شما test1 هست در صورتی که در SQL Server به نام test تعریف کردید.
    به جز این از طریق Management Studio ببینید میتونید با همین User وارد شوید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: Set کردن userName و Password برای Database و Connection String برای Login کردن به آن

    نقل قول نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان مشاهده تاپیک
    سلام.
    الان در Connection String نام user شما test1 هست در صورتی که در SQL Server به نام test تعریف کردید.
    به جز این از طریق Management Studio ببینید میتونید با همین User وارد شوید.
    سلام

    من چون 2 عکس متفاوت گرفتم اینجوری شد , من میتونم با UserName و Password که ساختم در قسمت Security مربوط به نمونه SQLExpress با استفاده از Management Studio به نمونه SQLExpress لاگین کنم , اما از طریق برنامه و Connection String نمیتونم.اگه براتون امکان داره یه Sample بزارید ممنون میشم.

  4. #4

    نقل قول: Set کردن userName و Password برای Database و Connection String برای Login کردن به آن

    من از همین راه انجام دادم
    مشکلی نبود، اتصال انجام شد
    به دیتابیس هم دسترسی پیدا کرد
    خطایی که به شما می ده چیه ؟

    کانکشن استرینگ رو هم اینجوری نوشتم :

    Data Source=EsmeSystem;Initial Catalog=EsmteDataBase;user id=test;password=123;

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: Set کردن userName و Password برای Database و Connection String برای Login کردن به آن


  6. #6

    نقل قول: Set کردن userName و Password برای Database و Connection String برای Login کردن به آن

    رمزی که شما هم برای دیتابیس گذاشتی همون 123 هست؟
    شاید مشکل از cs=strin.format.... باشه / من تا حالا از این روش استفاده نکردم
    اینجوری رشته ی اتصال رو ایجاد کردم و جواب داد


    SqlConnection cnn = new SqlConnection();
    cnn.ConnectionString = @"Data Source=Localhost;Initial Catalog=EsmteDataBase;user id=test;password=123;";
    cnn.Open();


    یه بار اینجوری تست کنید شاید جواب داد!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: Set کردن userName و Password برای Database و Connection String برای Login کردن به آن

    نقل قول نوشته شده توسط samin_panahi مشاهده تاپیک
    رمزی که شما هم برای دیتابیس گذاشتی همون 123 هست؟
    شاید مشکل از cs=strin.format.... باشه / من تا حالا از این روش استفاده نکردم
    اینجوری رشته ی اتصال رو ایجاد کردم و جواب داد


    SqlConnection cnn = new SqlConnection();
    cnn.ConnectionString = @"Data Source=Localhost;Initial Catalog=EsmteDataBase;user id=test;password=123;";
    cnn.Open();


    یه بار اینجوری تست کنید شاید جواب داد!
    الان اوت قسمت از کد اصلا کار نمیکنه چون پارامتری بهش پاس داده نمیشه

  8. #8

    نقل قول: Set کردن userName و Password برای Database و Connection String برای Login کردن به آن

    نقل قول نوشته شده توسط pesare مشاهده تاپیک
    الان اوت قسمت از کد اصلا کار نمیکنه چون پارامتری بهش پاس داده نمیشه
    به چی پارامتر داده نمی شه؟
    این برنامه ای که ضمیمه کردم رو تست کنید اتصال انجام می شد، محتویات جدول رو هم نشون می داد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: Set کردن userName و Password برای Database و Connection String برای Login کردن به آن

    مسئله اینجاست که توی نمونه SQL SERVER جواب میده اما توی SQL EXPRESS جواب نمیده


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1392, 10:29 صبح
  2. سوال: چک کردن username و password
    نوشته شده توسط karzari در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 15:17 عصر
  3. چک کردن username و password با synatx sql
    نوشته شده توسط delphi5 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 13:55 عصر
  4. بستن فرم اصلی(login form) پس از وارد کردن username و password
    نوشته شده توسط kahkeshan_25 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 بهمن 1386, 18:20 عصر
  5. پاک کردن username و password در تکست باکس
    نوشته شده توسط marzban در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مرداد 1386, 08:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •