صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 83

نام تاپیک: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    سلام دوستان من دارم بازی فکر بکر رو مینویسم با سی شارپ اما تو مقایسه تصاویری که کاربر حدس زده با تصاویری که بطور تصادفی ایجاد شده مشکل دارم و برنامه ام جواب نمیده
    کسی میتونه کمک کنه؟
    ممنونم خیلی نیاز دارم

    pictureBox48.BackgroundImage این تصویریه که کاربر حدس زده
    pictureBox93.BackgroundImage اینم تصویری که رندوم ایجاد شده
    که اگر دقیقا رنگی که کاربر حدس زده با رنگی که رندوم ایجاد شده یکی بود بعد تو پنل result اون محل سبز میشه
    اینم کد

    کد:
    int c1=0,c2=0,c3=0,c4=0;

    //{
    if (pictureBox93.BackgroundImage == pictureBox48.BackgroundImage)
    c1 = 1;
    if (pictureBox92.BackgroundImage == pictureBox48.BackgroundImage)
    c1 = 2;
    if (pictureBox91.BackgroundImage == pictureBox48.BackgroundImage)
    c1 = 2;
    if (pictureBox90.BackgroundImage == pictureBox48.BackgroundImage)
    c1 = 2;
    //************
    if (pictureBox93.BackgroundImage == pictureBox47.BackgroundImage)
    c2 = 2;
    if (pictureBox92.BackgroundImage == pictureBox47.BackgroundImage)
    c2 = 1;
    if (pictureBox91.BackgroundImage == pictureBox47.BackgroundImage)
    c2 = 2;
    if (pictureBox90.BackgroundImage == pictureBox47.BackgroundImage)
    c2 = 2;
    //*************
    if (pictureBox93.BackgroundImage == pictureBox46.BackgroundImage)
    c3 = 2;
    if (pictureBox92.BackgroundImage == pictureBox46.BackgroundImage)
    c3 = 2;
    if (pictureBox91.BackgroundImage == pictureBox46.BackgroundImage)
    c3 = 1;
    if (pictureBox90.BackgroundImage == pictureBox46.BackgroundImage)
    c3 = 2;
    //*********
    if (pictureBox93.BackgroundImage == pictureBox45.BackgroundImage)
    c4 = 2;
    if (pictureBox92.BackgroundImage == pictureBox45.BackgroundImage)
    c4 = 2;
    if (pictureBox91.BackgroundImage == pictureBox45.BackgroundImage)
    c4 = 2;
    if (pictureBox90.BackgroundImage == pictureBox45.BackgroundImage)
    c4 = 1;
    //***********

    if (c1 == 1)
    pictureBox52.BackgroundImage = pictureBox94.Image;
    if(c2==1)
    pictureBox51.BackgroundImage = pictureBox94.Image;
    آخرین ویرایش به وسیله FATEMEH@ : شنبه 23 آذر 1392 در 14:00 عصر

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    حالا مشکلت کجاست دوست من؟؟من یه نسخه از نرم افزارت رو دارم اصلا کلا تا پیکچرباکس85 داری توش.اینجا94 ازکجا اومد؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    حالا مشکلت کجاست دوست من؟؟من یه نسخه از نرم افزارت رو دارم اصلا کلا تا پیکچرباکس85 داری توش.اینجا94 ازکجا اومد؟؟
    اونو بیخیال گفتم که پروژه جدید باز کردم
    اینکه نمیتونم تصاویری که کاربر حدس زده رو با تصویر تصادفی هام مقایسه کنم و اگه برابر بود تو پنل result اون محل سبز بشه درواقع picture box مربوطه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    کسی نمیتونه کمکی بکنه دوستان؟
    اگر ایده ی دیگه ای هم دارید بگید
    ممنونم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تو چیکار داری؟
    پست
    106

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    جای سبز کردن بهتره پیام بدی که آفرین برنده شدید و بازی رو ریست کنی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط kasraaa مشاهده تاپیک
    جای سبز کردن بهتره پیام بدی که آفرین برنده شدید و بازی رو ریست کنی
    ممنون از توجهت
    اما نمیشه که دوست عزیزچون این یعنی فقط 1 رنگ رو درست گذاشتی
    اگر 4 تاش درست بود اونوقت پیام میده

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تو چیکار داری؟
    پست
    106

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    پ ی جوری باید از دور بازی حذفش کنی اگه بشه با حذف کردن

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط kasraaa مشاهده تاپیک
    پ ی جوری باید از دور بازی حذفش کنی اگه بشه با حذف کردن
    چیو حذف کنم؟

  9. #9
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    کلا گنگ حرف میزنین.ای لجم می گیره!!!!!!

  10. #10
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    مگه نمیتونی با یه دستورIf تعیین کنی که اگه عکس پیکچرباکس با اون یکی برابر بود مثلا یک کاری انجام بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    مگه نمیتونی با یه دستورIf تعیین کنی که اگه عکس پیکچرباکس با اون یکی برابر بود مثلا یک کاری انجام بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اقا سجاد 1 نگاه به دستورات بندازید اینکارو کردم اما جواب نمیده
    نه ارور میده نه جواب
    خنثی

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    کلا گنگ حرف میزنین.ای لجم می گیره!!!!!!
    خونسرد باشید دوست عزیز

  13. #13

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    آی که چقدر بدم میاد از سی شارپ!منم خودم توش موندم وداره مغزم منفجر میشه

  14. #14
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    شما براچی ازBackGrounImage بجای Image استفاده کردی؟؟؟

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    شما براچی ازBackGrounImage بجای Image استفاده کردی؟؟؟
    یادم نیست چرا
    اما حواسم بود که کجا بک گروند دادم کجا ایمیج

  16. #16
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    یعنی مطمئنی یه وقت اشتباه جایی بک گروند به جای ایمیج نذاشتی؟؟
    بعدش هم یه چیزی:الان این کدهایی که داری اصلا عمل نمیکنه؟؟؟

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    یعنی مطمئنی یه وقت اشتباه جایی بک گروند به جای ایمیج نذاشتی؟؟
    بعدش هم یه چیزی:الان این کدهایی که داری اصلا عمل نمیکنه؟؟؟
    بله مطمئنم
    اصلا

  18. #18
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    خوب حالا شما تمام BackGroundImage ها رو Replace کن به Image شاید درست شه.

  19. #19
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    ضمنا SizeMode پیکچرباکس ها رو روی Strech Image قراربده.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    خوب حالا شما تمام BackGroundImage ها رو Replace کن به Image شاید درست شه.
    با چه دستوری؟

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    ضمنا SizeMode پیکچرباکس ها رو روی Strech Image قراربده.
    سایز درسته

  22. #22
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط FATEMEH@ مشاهده تاپیک
    با چه دستوری؟
    دستور نمی خوادکه:برو تو کد هات بعد توی منوی Edit ویژوال استودیو روی Quic Replace کلیک کن،بعد توی تکس باکس اولی BackGroundImage و تو تکس باکس زیریش Image رو تایپ کن.با این کار هرچی کلمه BackGroundImage تو کدهات باشه به Image تبدیل میشه.
    موفق باشید

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    دستور نمی خوادکه:برو تو کد هات بعد توی منوی Edit ویژوال استودیو روی Quic Replace کلیک کن،بعد توی تکس باکس اولی BackGroundImage و تو تکس باکس زیریش Image رو تایپ کن.با این کار هرچی کلمه BackGroundImage تو کدهات باشه به Image تبدیل میشه.
    موفق باشید
    خب نیاز نیس

  24. #24
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    آخه یه سری امکانات که خصوصیت Image داره،BackGrounImage نداره.

  25. #25
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    حالا شما از متغیر های تعریف شده چه استفاده ای میکنید؟؟(مثلC1)

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    حالا شما از متغیر های تعریف شده چه استفاده ای میکنید؟؟(مثلC1)
    خب مشخص میکنم که ایا تصویری که کاربر حدس زده با تصویر تولید شده برابر هست یا نه
    اگر بود میشه متغییر میشه 1

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    آخه یه سری امکانات که خصوصیت Image داره،BackGrounImage نداره.
    اخه چون از sender استفاده کردم باید از بک گروند استفاده میکردم

  28. #28
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط FATEMEH@ مشاهده تاپیک
    اخه چون از sender استفاده کردم باید از بک گروند استفاده میکردم

    خوب اگه از این خصوصیت استفاده نمی کردید برنامه مطمئن تر بود.(البته یک کم طولانی میشد)

  29. #29
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط FATEMEH@ مشاهده تاپیک
    خب مشخص میکنم که ایا تصویری که کاربر حدس زده با تصویر تولید شده برابر هست یا نه
    اگر بود میشه متغییر میشه 1
    اون رو که میدونم دوست من.بعد از اون چه کار میکنید؟؟یعنی اگر مثلا C1=1 اونوقت برنامه چه عکس العملی از خودش نشون میده؟؟

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    خوب اگه از این خصوصیت استفاده نمی کردید برنامه مطمئن تر بود.(البته یک کم طولانی میشد)
    بیشتر یکم
    40 بار باید 1 سری دستور رو مینوشتم

  31. #31
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    درسته خیلی طولانی میشد.البته من همیشه از همین روش های طولانی تو برنامه هام استفاده میکنم چون مطمئن تره.شما نگفتید:بعد از اون چه کار میکنید؟؟یعنی اگر مثلا C1=1 اونوقت برنامه چه عکس العملی از خودش نشون میده؟؟

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    اون رو که میدونم دوست من.بعد از اون چه کار میکنید؟؟یعنی اگر مثلا C1=1 اونوقت برنامه چه عکس العملی از خودش نشون میده؟؟
    تو اون پنل اخری 1 سری دایره بودا
    اگه رنگا درست باشه تو اونا رنگ سبز قرار میگیره

  33. #33
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    اگه میشه کدهای اون رو هم بذارید یه نگاهی بندازم

  34. #34
    کاربر جدید آواتار MOHMMAD.M
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    طـــــــــــــهران
    پست
    15

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    شما یه else برای یکیشون بنویس ببین جواب میگیری مثلا
    else
    maseege box("test");

    اخه من مطمئن نیستم این دستور if که شما گذاشتید برای موضوع مقایسه بین دوتا عکس کار کنه اونجور که شما میخوای .!!!
    فکر کنم باید راهی بهتر برای مقایست ایجاد کنی .

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    اگه میشه کدهای اون رو هم بذارید یه نگاهی بندازم
    کد های کودوم؟
    اینکه 1cچکار میکنه؟
    که اخر همینا هست

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط MOHMMAD.M مشاهده تاپیک
    شما یه else برای یکیشون بنویس ببین جواب میگیری مثلا
    else
    maseege box("test");

    اخه من مطمئن نیستم این دستور if که شما گذاشتید برای موضوع مقایسه بین دوتا عکس کار کنه اونجور که شما میخوای .!!!
    فکر کنم باید راهی بهتر برای مقایست ایجاد کنی .
    نمیدونم
    اخه مشابه ش رو دیدم کار کرده

  37. #37
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط FATEMEH@ مشاهده تاپیک
    کد های کودوم؟
    اینکه 1cچکار میکنه؟
    که اخر همینا هست
    آها الان تازه اون رو خوندم،محمد راست میگه یه Else بذار ببین جواب میده؟؟اگه جواب داد که یعنی شرط درست نمیشه دیگه!

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    دستور else چیز خاصی داشت؟
    ارور میده

  39. #39
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    چه اروری میده؟؟؟

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    ESFAHAN
    پست
    147

    نقل قول: مقایسه تصاویرتصادفی با تصاویر انتخابی کاربر(بازی فکربکر)

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    چه اروری میده؟؟؟
    Error    1    Only assignment, call, increment, decrement, and new object expressions can be used as a statement    c:\users\ahmad\documents\visual studio 2010\Projects\fekr bekr3\fekr bekr3\Form1.cs    188    25    fekr bekr3


    Error    2    Invalid expression term 'else'    c:\users\ahmad\documents\visual studio 2010\Projects\fekr bekr3\fekr bekr3\Form1.cs    190    20    fekr bekr3


    Error    3    ; expected    c:\users\ahmad\documents\visual studio 2010\Projects\fekr bekr3\fekr bekr3\Form1.cs    190    24    fekr bekr3

    اینم چیزی که نوشتم:

    if (pictureBox93.BackgroundImage == pictureBox48.BackgroundImage)
    {
    c1 = 1;

    else
    MessageBox .Show ("kj");

    }

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گزارش گیری بر اساس فیلدهای انتخابی کاربر
    نوشته شده توسط MS.Worm در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اسفند 1390, 16:38 عصر
  2. گزارش گیری برا ساس فیلدهای انتخابی کاربر
    نوشته شده توسط hasti.lm در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 تیر 1389, 20:48 عصر
  3. نمایش عکس انتخابی کاربر روی فرم
    نوشته شده توسط Mainar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1387, 20:19 عصر
  4. سوال در مورد save کردن عکس انتخابی کاربر در پوشه ی دلخواه
    نوشته شده توسط nezhadam_pershia در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 22
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1387, 10:28 صبح
  5. جستجو بر اساس ایتم های انتخابی کاربر
    نوشته شده توسط ShimaSh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 09:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •