نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوال درباره وارد کردن اطلاعات از درون پایگاه داده SQL به درون تکست باکس های سی شارپ

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    53

    سوال درباره وارد کردن اطلاعات از درون پایگاه داده SQL به درون تکست باکس های سی شارپ

    سلام دوستان عزیز.... من با استفاده از برنامه سی شارپ و پایگاه داده SQL یک برنامه طراحی کردم که دارای تکست باکسهای متعدد و زیادی است و نوشته های کاربر درون این تکست باکسها به یک پایگاه داده منتقل و ذخیره میشود .... اما برای دیدن مجدد این اطلاعات من نمیخوام از گرید ویو استفاده میکنم و میخوام کاربر با جستجوی نام و یا مشخصات دیگه بتونه دوباره اون اطلاعات رو درون تکست باکس به همون صورت بارگزاری و مشاهده کنه!! کسی میتونه این کد رو برام بنویسه؟ ممنون میشم


  2. #2

    نقل قول: سوال درباره وارد کردن اطلاعات از درون پایگاه داده SQL به درون تکست باکس های سی شارپ

    منتظر نشین خودت دست بکار شو
    پروژه های اپن سورس زیادی توی سایت هست که اکثرا با دیتابیس کار میکنه و بدون شک چیزایی که شما میخواین توی همشون هست
    و اگر جایی به مشکل برخوردید کدتون رو قرار بدین و راهنمایی بخواین
    اصولش همینه که بهتون گفتم

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: سوال درباره وارد کردن اطلاعات از درون پایگاه داده SQL به درون تکست باکس های سی شارپ

    بنام خدا
    سلام

    بفرمایید

    SqlConnection cnn = new SqlConnection(Program.ConnectionString);
    cnn.Open();
    SqlCommand cmm = new SqlCommand("select * from tbl_customer where c_id=@id", cnn);
    cmm.CommandType = CommandType.Text;
    cmm.Parameters.AddWithValue("@id", txt_id.Text);
    SqlDataReader rdr = cmm.ExecuteReader();
    if (rdr.Read())
    {

    txt_name.Text = rdr["first_name"].ToString();
    txt_famil.Text = rdr["last_name"].ToString();

    }
    cnn.Close();


    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله sgh_programer : شنبه 23 آذر 1392 در 06:55 صبح

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    53

    نقل قول: سوال درباره وارد کردن اطلاعات از درون پایگاه داده SQL به درون تکست باکس های سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط sgh_programer مشاهده تاپیک
    بنام خدا
    سلام

    بفرمایید

    SqlConnection cnn = new SqlConnection(Program.ConnectionString);
    cnn.Open();
    SqlCommand cmm = new SqlCommand("select * from tbl_customer where c_id=@id", cnn);
    cmm.CommandType = CommandType.Text;
    cmm.Parameters.AddWithValue("@id", txt_id.Text);
    SqlDataReader rdr = cmm.ExecuteReader();
    if (rdr.Read())
    {

    txt_name.Text = rdr["first_name"].ToString();
    txt_famil.Text = rdr["last_name"].ToString();

    }
    cnn.Close();


    موفق باشید

    میشه توضیح بدی؟

    میشه واسه کدی که دادی مثال بزنی تا بفهمم در جای آبی چی باید وارد کنم؟

    من خیلی تازه کارم

  5. #5

    نقل قول: سوال درباره وارد کردن اطلاعات از درون پایگاه داده SQL به درون تکست باکس های سی شارپ

    سلامشما کافیه ابتدا از قسمت solution Explorer برنامه ت روی دیتاست دوبار کلیک کنی تا محیط design دیتا ست رو نشونت بده بعدش جداولت رو از توی بانکت درگ کن داخل دیتاست . البته قبلش یه پیغام واسه ایجاد اتصال به دیتابیس بهت می ده که باید آدرس فایل دیتابیست رو بهش بدی . بعد از درگ کردن اگر مثلا اسم دیتاستت MyDataset باشه با استفاده از دستورات زیر به راحتی به تمام خونه های دیتابیست دسترسی داری:
    sqlconnection connect=new sqlconnection (آدرس)
    String cmd="select * from table1";
    Mydataset data=new mydataset()
    SqlDataAdapter Adapt=new sqlDataAdapter(cmd,connect)
    adapt.fill(data,"table1");

    از اینجا به بعد به محضی اینکه نام دیتاست رو بنویسی و نقطه بذاری به تمامی خانه های جداول دسترسی داری و مثل متغیر معمولی می تونی هرجا و هرجوری که بخوای از مقادیرشان استفاده کنی البته برای خانه های حاوی مقادیر رشته ای بایستی در هنگام نسبت داده .tostring() را اضافه کنی . mahdi.abdi67@gmail.com




  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار irartesh
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    صومعه سرا
    پست
    61

    نقل قول: سوال درباره وارد کردن اطلاعات از درون پایگاه داده SQL به درون تکست باکس های سی شارپ

    از کد زیر هم میتونی استفاده کنی:

     objview = new DataView(objdataset.Tables["T_Product"]);

    CurrencyManager objcurrency = (CurrencyManager)(this.BindingContext[objview]);

    //up
    //objcurrency.Position += 1;

    //DOWN
    //objcurrency.Position -= 1;

    //number
    //objcurrency.Position = 3;

    //with count
    //objcurrency.Position = objcurrency.Count - 1;

    txtname.DataBindings.Clear();
    txtcode.DataBindings.Clear();

    txtname.DataBindings.Add("Text", objview, "Pro_Name");
    txtcode.DataBindings.Add("Text", objview, "Pro_Code");


    با خط اول یدونه دیتا ویو از تیبلت میگیری....تو خط دوم هم به کلاس کرنسی منیجر دیتا ویو رو متصل میکنی(برای مدیریت بهتر سلول ها)
    از up,down,number,... برای جابه جایی بین سطرها استفاده میشه.
    قبل اتصال به تکست باکس باید باید بایندینگ رو کلیر کنی

    و در آخر به تکست باکس بایند میکنیم
    پارامتر اول خاصیت تکست باکس،پارامتر دوم نام دیتا ویو و پارامتر سوم ستون مربوطه رو وارد میکنید(این کد مخصوص پروژه هایی مثل اسلایدره)

  7. #7

    نقل قول: سوال درباره وارد کردن اطلاعات از درون پایگاه داده SQL به درون تکست باکس های سی شارپ

    بدون کد نویسی هم می تونی این کار رو انجام بدی، بستگی داره از چه ابزارهایی استفاده کرده باشی.
    اگر شما تو برنامتون از dataset استفاده کرده باشی و برای ساخت TableAdapter از BindingSource، می تونین خیلی راحت بدون هیچ کد نویسی این کار رو انجام بدین (البته یه خط کد داره ولی فقط یه خط)
    بعد فقط کافیه رو TextBox مورد نظر کلیک کنید و به مشخصاتش برید . . . اونجا یه قسمت به اسم DataBinding وجود داره. تو قسمت Text، اون فیلد از جدولتون رو که به BindingSource متصل هست رو انتخاب کنید.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: راهنمایی درباره وارد کردن اطلاعات در گرایدویو براساس شرط خاص
    نوشته شده توسط a_123123123123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مرداد 1390, 09:10 صبح
  2. سوال: سوال درباره وارد کردن حروف در textbox با استفاده از validation ها
    نوشته شده توسط a_123123123123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 خرداد 1390, 18:02 عصر
  3. وارد کردن اخبار سایت در پایگاه داده
    نوشته شده توسط mosadatta در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 11:16 صبح
  4. سوال: وارد کردن اطلاعات به صورت تاریخ به SQL
    نوشته شده توسط mina.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اسفند 1387, 17:23 عصر
  5. وارد کردن عکس در جداول پایگاه داده
    نوشته شده توسط sabaab1359 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1385, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •