نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: امنیت ورود اطلاعات به داخل بانک اطلاعاتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار p30online
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایــــــــــــــــران
    پست
    509

    Question امنیت ورود اطلاعات به داخل بانک اطلاعاتی

    دوستان من اگر این کد را داخل سایت بگذاریم امنیت دارد یا نه؟؟؟ممنون



    <?php

    $host="localhost"; // Host name
    $username=""; // Mysql username
    $password=""; // Mysql password
    $db_name="test"; // Database name
    $tbl_name="test_mysql"; // Table name

    // Connect to server and select database.
    mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect");
    mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB");

    // Get values from form
    $name=$_POST['name'];
    $lastname=$_POST['lastname'];
    $email=$_POST['email'];

    // Insert data into mysql
    $sql="INSERT INTO $tbl_name(name, lastname, email)VALUES('$name', '$lastname', '$email')";
    $result=mysql_query($sql);

    // if successfully insert data into database, displays message "Successful".
    if($result){
    echo "Successful";
    echo "<BR>";
    echo "<a href='insert.php'>Back to main page</a>";
    }

    else {
    echo "ERROR";
    }
    ?>

    <?php
    // close connection
    mysql_close();
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: امنیت ورود اطلاعات به داخل بانک اطلاعاتی


تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: جلوگیری از ثبت اطلاعات تکراری در داخل بانک اطلاعاتی sql
    نوشته شده توسط 123s0ran در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 17:49 عصر
  2. ذخیره اطلاعات یک فایل متنی در داخل بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط caspiansea در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1392, 10:19 صبح
  3. سوال: چطوری میشه اطلاعات javascript رو داخل بانک اطلاعاتی ریخت؟
    نوشته شده توسط hamed619 در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 شهریور 1390, 15:22 عصر
  4. ذخیر اطلاعات بصورت حقیقی داخل بانک اطلاعاتی یا ذحیره مجازی داخل data set
    نوشته شده توسط khadem1386 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 00:38 صبح
  5. تبدیل اطلاعات داخل بانک اطلاعاتی به کد
    نوشته شده توسط soheilbehro در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 30 آذر 1389, 19:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •