نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در زمان گرفتن بک آپ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    مشکل در زمان گرفتن بک آپ

    سلام من با کد زیر میخوام از بانک sql بکاپ بگیرم اما این خطا رو میده
    Cannot open backup device 'C:\Users\Administrator\Desktop\backup_database_12 _13_2013.bak'. Operating system error 5(failed to retrieve text for this error. Reason: 15105).
    BACKUP DATABASE is terminating abnormally.

    اینم کدم
                        SqlCommand cmd = new SqlCommand(@"BACKUP DATABASE ET_DB to DISK='" + str_filename + "'",my_con);
    cmd.ExecuteNonQuery();

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در زمان گرفتن بک آپ

    سلام
    مسیر فایل Backup رو در درایوی به غیر C قرار بدید ببینید مشکلتون حل میشه؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در زمان گرفتن بک آپ

    بنام خدا
    سلام

    من خودم از کد های زیر برای backup استفاده میکنم.انشالا مشکلت حل شه


    SaveFileDialog saveFileDialog_backup = new SaveFileDialog();
    saveFileDialog_backup.Filter = "فایل پشتیبان|*.bak";
    saveFileDialog_backup.FileName = "نام فایل پشتیبان";
    if (saveFileDialog_backup.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {

    string command = @"BACKUP DATABASE [" + Application.StartupPath + @"\DataBase\db_name.mdf] TO DISK = N'" + saveFileDialog_backup.FileName + "' WITH FORMAT, INIT, NAME = N'accounting-Full Database Backup', SKIP, NOREWIND, NOUNLOAD, STATS = 10";
    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
    SqlConnection objconnection = new SqlConnection();
    objconnection.ConnectionString = Program.ConnectionString;
    SqlCommand oCommand = null;
    if (objconnection.State != ConnectionState.Open)
    objconnection.Open();
    oCommand = new SqlCommand(command, objconnection);
    oCommand.ExecuteNonQuery();
    this.Cursor = Cursors.Default;
    objconnection.Close();
    MessageBox.Show("عملیات پشتیبان گیری با موفقیت انجام شد", "پشتیبان گیری", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    oCommand.Dispose();
    }
    //db_name.mdf نام بانک اطلاعاتی


    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: مشکل در زمان گرفتن بک آپ

    فایل های Backup_Restore( تصویری ) دانلود کن
    لینک ناپیک آقای uniqueboy_ara
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8%A7%D8%B2-SMO
    مفید است

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با میانگین گرفتن زمان با Nhibernate
    نوشته شده توسط Coward در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 18:35 عصر
  2. مشکل فارسی پیرینت گرفتن فاکس
    نوشته شده توسط delavar در بخش Foxpro
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1387, 00:53 صبح
  3. مشکل در زمان ثبت اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط rezvan_DP در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1385, 09:46 صبح
  4. مشکل با Sum گرفتن
    نوشته شده توسط salar_sh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اسفند 1384, 21:16 عصر
  5. مشکل در پرینت گرفتن از صفحات
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1384, 16:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •