نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: جستجوی فارسی در دیتابیس sql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    Arrow جستجوی فارسی در دیتابیس sql

    چرا توی جستجوی عبارات فارسی مشکل دارم؟! توی sql 2005 یادمه اینجور نبود ولی توی 2008 اصلاً انگار حرف ی رو نمیشه جستجو کرد.
    الان من این stored procedure رو نوشتم مثلاً

    CREATE PROC MySP
    @item nvarchar(100)
    AS
    BEGIN
    SELECT * FROM Categories WHERE (LoweredCategoryName = LOWER(@item))
    END


    الان وقتی یه عبارت که شامل حرف 'ی' باشه رو با این sp جستجو میکنم اصلاً رکوردی بر نمیگردونه و حتماً باید N رو اولش بیارم مثلاً باید بنویسم:


    MySP N'طراحی سایت'


    توی sql که مشکل ندارم ولی وقتی میخوام توی C#‎‎‎‎‎ چطور باید N رو به عبارتی که میخوام بفرستم سمت sp اضافه کنم؟!
    ممنون میشم راهنمایی کنید..

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    نقل قول: جستجوی فارسی در دیتابیس sql

    شما باید از دستور like برای جستجو استفاده کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad973
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    250

    نقل قول: جستجوی فارسی در دیتابیس sql

    توی store Procedure همونطور با N بنویس . برای عبارات فارسی درست کار میکنه و برای عبارات لاتین هم مشکلی ایجاد نمیکنه .

    دیگه نیازی هم به تغییر store Procedure از طرف #C نداری

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: جستجوی فارسی در دیتابیس sql

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_dn مشاهده تاپیک
    شما باید از دستور like برای جستجو استفاده کنید
    LIKE هم استفاده کردم بازم نشد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: جستجوی فارسی در دیتابیس sql

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad973 مشاهده تاپیک
    توی store Procedure همونطور با N بنویس . برای عبارات فارسی درست کار میکنه و برای عبارات لاتین هم مشکلی ایجاد نمیکنه .

    دیگه نیازی هم به تغییر store Procedure از طرف #C نداری
    توی این دستور کجا N قرار بدم آخه؟!

    SELECT * FROM Categories WHERE (LoweredCategoryName = LOWER(@item))

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    نقل قول: جستجوی فارسی در دیتابیس sql

    پشت دستور Like ....اینو قرار بده(N)

    SELECT * FROM AdminPost WHERE Title Like N'%'+@SearchKey+'%'

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: جستجوی فارسی در دیتابیس sql

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_dn مشاهده تاپیک
    پشت دستور Like ....اینو قرار بده(N)

    SELECT * FROM AdminPost WHERE Title Like N'%'+@SearchKey+'%'
    آقا بازم نشد. اصلاً تا به حرف 'ی' میرسه گیج میزنه. دیگخ منم خدایی هنگ کردم..

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    نقل قول: جستجوی فارسی در دیتابیس sql

    من از همین کد دارم برای جستجوی سایتم استفاده میکنم....

    http://www.zehneroshan.ir/Home

    قسمت جستجوشو نگاه کن..حتی اگه حرف "ی" هم بزنی بر اساس همون جستجو میکنه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: جستجوی فارسی در دیتابیس sql

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_dn مشاهده تاپیک
    من از همین کد دارم برای جستجوی سایتم استفاده میکنم....

    http://www.zehneroshan.ir/Home

    قسمت جستجوشو نگاه کن..حتی اگه حرف "ی" هم بزنی بر اساس همون جستجو میکنه
    دیدم محمد جان.
    پس چرا واسه من اینقدر بازی در میاره؟! اعصابم داغون شد دیگه خدایی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: جستجوی فارسی در دیتابیس sql

    الان همین رو درست کردم:

    CREATE PROCEDURE MySP
    @item nvarchar(100)
    AS
    BEGIN
    SELECT * FROM Categories WHERE (LoweredCategoryName LIKE N'%'+LOWER(@item)+'%')
    END


    اینم از امتحانش:

    MySP 'طراحی سایت'


    جدول خالی برمیگردونه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    نقل قول: جستجوی فارسی در دیتابیس sql

    LOWER برای چیه؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    نقل قول: جستجوی فارسی در دیتابیس sql

    اگه برای کوچک کردن متن...ورش دار چون نیازی نیست

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: جستجوی فارسی در دیتابیس sql

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad_dn مشاهده تاپیک
    اگه برای کوچک کردن متن...ورش دار چون نیازی نیست
    فرق نمیکنه داداش. بازم همونجوره

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    59

    نقل قول: جستجوی فارسی در دیتابیس sql

    با سلام مشکل شما از حروف ی و ک هست که بین زبان فارسی و عربی کلا متفاوت هستند برای این منظور، توی بخش ASP.Net در این باره جستجو بفرمایید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    نقل قول: جستجوی فارسی در دیتابیس sql

    اگه مشکل از این دو حرفه پس چرا من مشکل ندارم؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فوری ) مشکل در لغات فارسی در دیتابیس sql با وجود collation عربی
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 10 دی 1388, 01:51 صبح
  2. سوال: فوری ) مشکل در لغات فارسی در دیتابیس sql با وجود collation عربی
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1388, 21:10 عصر
  3. سوال: جستجوی فارسی در دیتابیس
    نوشته شده توسط mkhaled در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1387, 01:21 صبح
  4. جستجوی فارسی در Sql Server
    نوشته شده توسط Alibigham در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1383, 08:49 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •