نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از progressBar برای آپلود یا دانلود فایل روی سرور

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار krasus
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    96

    Cool استفاده از progressBar برای آپلود یا دانلود فایل روی سرور

    سلام. من یه برنامه ساختم که به یه پایگاه داده MySql روی سرور اینترنتی وصل میشه و تو اون یه فایل (عکس) رو ذخیره می کنه. البته گاهی هم می خواهم این فایل (عکس) رو از پایگاه داده دریافت کنم و مشاهده کنم.
    خوب از اونجا که کاربر برنامه با اینترنت دیال آپ کار می کنه پس حتما کارش یه ۲ یا ۳ دقیقه ای طول می کشه.
    (حجم فایل ها حد اکثر ۲۰۰ کیلو بایت هست)
    من هرچی سرچ کردم دیدم تو برنامه ، متناسب با پیشرفت کد مقدار ولوی پروگرس بار رو افزایش می دن. مثلا برای سرچ به ازای سطرهای سرچ شده افزایشش می دن یا ...
    اما مشکل من این جاست که نمی دونم در هر لحظه چه حجمی از فایل من آپلود شده تا متناسب با اون پروگرس بارم رو پر کنم.
    کد INSERT رو پایین نشون دادم:
     MySqlConnection con = new MySqlConnection("host=**********; user=*********; password=***********; database=*********;");
    MySqlCommand cmdStrInsert = new MySqlCommand("INSERT INTO quiz VALUES(null, @ file, @FormateFile, @nameFormateFile)", con);

    cmdStrInsert.Parameters.AddWithValue("@file", File.ReadAllBytes(MasireFile));
    cmdStrInsert.Parameters.AddWithValue("@FormateFile ", FormateFile);
    cmdStrInsert.Parameters.AddWithValue("@nameFormate File", NameFormateFile);

    GereftaNameFormateFile(); // گرفتن نام نوع فایل

    con.Open();
    cmdStrInsert.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


    بدبختی اینجاست که توی دو خط کارم طول می کشه یکی اونجا که می خواد کانکشن رو باز کنه و یکی هم
    cmdStrInsert.ExecuteNonQuery
    یه راه مسخره رو هم امتحان کردم : بعد از هر خط یه مقدار به ولوی پروگرس بار اضافه کردم و دیدم که پروگرس بار کاملا هماهنگ با کارم پیش رفت ولی نحوه پرشدنش خنده دار بود. دقیقا سر همین دو خطی که گفتم کلی وای میسه و بعد یهو پر می شه. این که به درد نمی خوره.
    چطوری می تونم بفهمم که هر لحظه چه مقدار از فایلم آپلود شده تا بر اساس اون پروگرس بارو پر کنم؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار krasus
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    96

    نقل قول: استفاده از progressBar برای آپلود یا دانلود فایل روی سرور

    ای تاپیک عزیز بیا بالا تا اساتید و رفقای من راحت تر تو رو ببینن و جوابی به من بدهند.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: استفاده از progressBar برای آپلود یا دانلود فایل روی سرور

    منم می خوام بدونم چطوری می شه یه کاری کرد که پروگرس بار با برنامه منطبق بشه.
    یهو زیاد نشه.
    آروم آروم پر بشه و وقتی دانلود یا آپلود فایل تموم شد اونم تموم شه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1391, 10:24 صبح
  2. سوال: دنبال یه آموزش برای آپلود و دانلود فایل با ftp می گردم.
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مرداد 1390, 02:35 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 اردیبهشت 1389, 15:17 عصر
  4. آپلود و دانلود فایل در سایت
    نوشته شده توسط fan2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 آبان 1386, 14:23 عصر
  5. آپلود و دانلود فایل از سرور با استفاده از ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط مبین رنجبر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 27 خرداد 1386, 21:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •