نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خواندن یک بایت از فایل

  1. #1

    خواندن یک بایت از فایل

    سلام،
    فرضا ما میخواهیم موقعیت بایت 22 در یک فایل را بخوانیم. ببینم بایت 22 چی داخلش؟
    با چه دستوری میشه این کار کرد؟ از readbyte استفاده کردم نشد.فکر کنم من بلد نیستم ازش استفاده کنم و مثال ماکروسافت هم نفهمیدم
    میشه مثال کوچک بزنید. خدا خیرتون بده

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    52

    نقل قول: خواندن یک بایت از فایل

    سلام
    دوست عزیز ابتدا باید طول فایل مورد نظر رو بدست بیارید از طریق (FileInfo)
    مرحله بعد باید محتویات فایل رو از بایت m تا بایت n بخونی و در یک آرایه از نوع بایت ذخیره کنید.
    و مرحله بعد میتونید از طریق اندیس آرایه به بایت مورد نظر دسترسی پیدا کنید
    من تو مثل زیر ابتدا طول یک فایل تصویر رو بدست میارم و بعد محتویات اون رو می خونم و در یک آرایه از نوع بایت از بایت 0 تا آخرین بایت ( طول فایل ) ذخیره می کنم بعد بایت 22 رو نمایش میدم.

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.IO;
    namespace ConsoleApplication76
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    // دسترسی به اطلاعات فایل جهت پیدا کردن طول
    FileInfo file=new FileInfo(@"d:\1\100.jpg");
    // بدست آوردن طول فایل و ذخیره در یک متغیر
    int len = Convert.ToInt32(file.Length);

    // دسترسی به محتویات فایل
    FileStream fs = new FileStream(@"d:\1\100.jpg",FileMode.Open,FileAcces s.Read);

    // تعریف یک آرایه از نوع بایت به طول فایل
    byte[] b=new byte[len];

    // خواندن از بایت 0 تا طول فایل و ذخیره در آرایه
    fs.Read(b, 0, len);

    // چاپ بایت مورد نظر
    Console.WriteLine(b[21]);

    // بستن فایل
    fs.Close();
    Console.ReadKey();

    موفق و پیروز باشید.

  3. #3

    نقل قول: خواندن یک بایت از فایل

    ممنون از شما
    آیا امکانش هست با متد Seek این کار کنیم و همه فایل رو از نو نخونیم؟

تاپیک های مشابه

  1. خواندن تعداد بایت مشخص از فایل
    نوشته شده توسط m_zi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 10:05 صبح
  2. خواندن اطلاعات از یک فایل تصویری
    نوشته شده توسط محمود پناه در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1384, 16:43 عصر
  3. خواندن کارکترهای utf8 از فایل
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1383, 18:47 عصر
  4. خواندن مسیر بانک از فایل یا مسیر جاری دادن
    نوشته شده توسط سیروس در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 10:40 صبح
  5. حذف بایت از فایل باینری
    نوشته شده توسط azari در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1383, 21:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •