نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: زدن کوئری روی کوئری

  1. #1

    زدن کوئری روی کوئری

    سلام دوستان
    میخوام یه کوئری رو با چندین شرط فیلتر کنم
    مثلا براساس جنسیت، سن، محل زندگی و ...
    بدین صورت که برای هرکدوم یه کمبو باکس قرار میدم و با تغییر هر کدوم کوئری تغییر کنه
    میتونم دونه به دونه تغییرات رو اعمال کنم یعنی کمبو جنسیت که تغییر کنه یا کمبو ...
    ولی میخوام وقتی جنسیت عوض شد همون جور بمونه و با تغییر کمبو بعدی دوباره از نو کوئری نزنه بلکه از اینهایی که انتخاب شده دوباره کوئری بزنه
    ممنون میشم کمک کنین

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    خوزستان -دزفول
    سن
    39
    پست
    85

    نقل قول: زدن کوئری روی کوئری



    ALTER PROCEDURE [dbo].[SearchKodak]

    @Name NVARCHAR(20)=NULL,
    @Family NVARCHAR(20)=NULL,
    @codmeli NVARCHAR(10)=NULL

    AS

    BEGIN
    SELECT
    *
    FROM TBRegisterKodak tk
    WHERE
    (@Name IS NULL OR tk.Names LIKE '%' + @Name + '%')

    AND (@Family IS NULL OR tk.Family LIKE '%' + @Family + '%' )
    AND (@codmeli IS NULL OR tk.Codmeli LIKE '%' + @codmeli + '%' );





    این پروسیجر فکر کنم چیزی که بخوای رو انجام بده
    هر کدوم از فیلدها رو که وارد کنی جستجو بر اساس اون انجام میشه و با وارد کردن فیل بعدی از بین جستجوی قبلی جستجو می کنه

  3. #3

    نقل قول: زدن کوئری روی کوئری

    ممنون sorena2000 جان
    ولی من با EF کار میکنم
    نمونه کوئری من بدین صورته

    int gender = Convert.ToInt32(cmb_gender.SelectedIndex);
    var query = from p in db.tbl_person
    where p.per_gender == gender
    select p;

    ممنون میشم در مورد EF هم کمک کنین

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    خوزستان -دزفول
    سن
    39
    پست
    85

    نقل قول: زدن کوئری روی کوئری

    از طریق پروسیجر هم میتونید وصل بشید به EF مشکلی ندارید به نظرم . به این لینک 1 نگاه بندازید امیدوارم که کمکتون بکنه . کلا در باره EF هست .

  5. #5

    نقل قول: زدن کوئری روی کوئری

    ممنون دوست من
    با ذخیره و نمایش اطلاعات از طریق EF مشکلی ندارم
    مشکل من اینه که کوئری رو توی یه داده ای ذخیره کنم و دوباره روش کوئری بزنم
    آیا این کار شدنیه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: زدن کوئری روی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط salehsam مشاهده تاپیک
    ممنون دوست من
    با ذخیره و نمایش اطلاعات از طریق EF مشکلی ندارم
    مشکل من اینه که کوئری رو توی یه داده ای ذخیره کنم و دوباره روش کوئری بزنم
    آیا این کار شدنیه؟
    احتمالا منظورتون بایستی چیزی شبیه این بایستی باشه :

     try
    {
    var dc = new DataClasses1DataContext();
    var results = from i in dc.GetTable<tbl_service>()
    select i;
    if (comboBox1.Text == "کدراننده")
    results = results.Where(r => r.codecar == Convert.ToInt16(textBox2.Text) && r.code_moshtarak == Convert.ToInt16(textBox1.Text));
    if (comboBox1.Text == "مقصد")
    results = results.Where(r => r.maghsad.Contains(textBox2.Text) && r.code_moshtarak == Convert.ToInt16(textBox1.Text));
    if (comboBox1.Text == "تاریخ")
    results = results.Where(r => r.date.Contains(textBox2.Text) && r.code_moshtarak == Convert.ToInt16(textBox1.Text));
    dataGridView1.DataSource = results;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد شرط روی کوئری
    نوشته شده توسط ali reza mansoori 2 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 آبان 1389, 10:21 صبح
  2. سوال: ایجاد تغییر بر روی کوئری بدون دسترسی مستقیم
    نوشته شده توسط Ali_Fallah در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1388, 09:42 صبح
  3. سوال: یک کوئری روی متغیری از نوع ntext
    نوشته شده توسط mehrdad.akbarian در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 آبان 1388, 10:09 صبح
  4. اجرای کوئری روی Server، زمانهای متفاوتی طول میکشه
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 اسفند 1387, 14:50 عصر
  5. نحوه قراردادن پسورد بر روی کوئری اکسس
    نوشته شده توسط ramin_xp در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 27 آذر 1386, 13:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •