نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آیا نوع داده ایی رو میشه سر بار گذاری کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    آیا نوع داده ایی رو میشه سر بار گذاری کرد؟

    من ی تمرین دارم که ازم خواسته شده با استفاده از رسربارگذاری برای نوع داده ایی ماتریس مربع، یه سری عملیات رو روش انجام بدم.
    حالا نمیدونم چی رو باید سربارگذاری کنم؟
    عملگرهای ضرب و ... !؟
    یا توابعی که خودم مینویسم!؟
    یا نوع داده ایی...!؟
    اصلا میشه نوع داده ایی رو سربارگذاری کرد؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: آیا نوع داده ایی رو میشه سر بار گذاری کرد؟

    با سلام.
    شما باید یک کلاس برای کار با ماتریس بنویسید و در آن عملگرهای خواسته شده را برای عملیاتهای مورد نظر سربارگذاری کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره کردن هر نوع داده ایی در دیتابیس (Access)
    نوشته شده توسط alimanam در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1390, 21:48 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 15:54 عصر
  3. آیا بیشتر از یک مودم میشه رو سیستم نصب کرد؟
    نوشته شده توسط Peyman_Ranjbar در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1385, 20:06 عصر
  4. نوع داده جدید در sql
    نوشته شده توسط a_pirhayati در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1383, 12:45 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1383, 17:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •