نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کسی میتونه کمک کنه و بمن بگه چجوری میتونم روی یک کامپیوتر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    53

    کسی میتونه کمک کنه و بمن بگه چجوری میتونم روی یک کامپیوتر

    سلام دوستان
    کسی میتونه کمک کنه و بمن بگه چجوری میتونم روی یک کامپیوتر اصلی یک نرم افزار انبار داری و چند کامپیوتر در نقاط مختلف شهر رو به اون وصل کنم تا محتویات انبار رو بتونن ببینن؟
    از چه برنامه هایی باید استفاده کنم؟ انبار داری کامپیوتر اصلی رو با چی بنویسم؟
    از چه سیستمی برای اتصال استفاده کنم که کم هزینه باشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hraeissi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    48
    پست
    698

    نقل قول: کسی میتونه کمک کنه و بمن بگه چجوری میتونم روی یک کامپیوتر

    برنامه شما بایستی بانک اطلاعاتی SQL داشته باشد و سپس نسخه نصب شده بر روی Client ها بایستی به بانک اطلاعاتی فوق متصل گردند .

    سپس دفتر مرکزی بایستی دارای IP Valid باشد تا دفاتر دیگر از طریق اینترنت به IP فوق متصل شوند

    نحوه اتصال هم بحث دارد که باید از کارشناس کمک بگیرید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    53

    نقل قول: کسی میتونه کمک کنه و بمن بگه چجوری میتونم روی یک کامپیوتر

    سلام.... میشه بیشتر توضیح بدید؟ میشه شکل یا نمودار یا توضیح یا مثال بزنید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hraeissi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    48
    پست
    698

    نقل قول: کسی میتونه کمک کنه و بمن بگه چجوری میتونم روی یک کامپیوتر

    دوست من با مثال مشکل حل نمی شود باید کارشناس با توجه به توپولوژی طرح ارائه کند
    اگر امکانش بود حتماً توضیح می دادم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ویژوال کسی میتونه کمک کنه
    نوشته شده توسط kurdboy2175 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1392, 20:15 عصر
  2. System.AccessViolationException کسی میتونه کمک کنه؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 خرداد 1386, 12:16 عصر
  3. میخوام با صدا کار کنم . کسی هست کمک کنه
    نوشته شده توسط Rabinhood در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 17:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •