نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اضافه کردن usercontrol به فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450

    اضافه کردن usercontrol به فرم

    سلام
    در پروژه من وقتی کاربر روی دکمه ای کلیک میکنه با توجه به انتخابهایی که قبلا توی صفحه داشته باید یکی از چند usercontrol ای که قبلا ایجاد شده و اصلا در فرم وجود نداره به Page اضافه بشه.
    لطفا Add کردن یک usercontrol به همراه Remove کردن اون از Page رو توضیح بدین.
    متشکر و ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meandyouwith2003
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    زیر سایه خدا
    پست
    164
    عزیزجان یه سر به لینک زیر بزن، البته مثال با ASP.NET1.1 هست ، ولی فکر کنم تو ASP.NET2 هم کار کنه.
    http://p2p.wrox.com/topic.asp?TOPIC_ID=36333

    موفق باشی.

  3. #3
    ببخشید من هرچقدر که نگاه کردم متوجه چیزی نشدم.اگه ممکنه اون قسمت مثالش رو اینجا کپی کنید که ما هم استفاده کنیم.
    ممنون.

  4. #4

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mamadgmail
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    213
    برای این کار شما باید userContorl خودتون رو به صورت یک عضو protected به کلاس فرم اضافه کنید و بعد بنابه در خواست user مثلا در پاسخ به یک رویداد کلید UserCOntrol رو با استفاده از دستور

    this.controls.Add(UserControlName);

    به صفحه اضافه کنید و یا استفاده از متد Remove کنترل رو حذف کنید.

  6. #6

    نقل قول: اضافه کردن usercontrol به فرم

    لطفا یک نمونه آپلود کنید .
    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: اضافه کردن usercontrol به فرم

    چرا از وب پارت ها استفاده نمی کنی(مخصوص همین کارند)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    نقل قول: اضافه کردن usercontrol به فرم

    سلام
    میتونی این مثالها رو به همراه کدش یک نگاهی بندازی تا کاملا متوجه انجام این کار بشی:

    http://www.codeproject.com/KB/user-c...ercontrol.aspx
    http://www.codersource.net/asp_net_u...rols_azam.aspx

    درضمن میتونی این کد هم امتحان کنی:

    //UC_Name => نام کنترل
    //Panel_Name => نام یک کنترل سمت سرور مثل پنل

    Control c = LoadControl("UC_Name.ascx");
    Panel_Name.Control.Add(c);

تاپیک های مشابه

  1. لود یک usercontrol از طریق usercontrol دیگر ؟
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 مهر 1386, 17:22 عصر
  2. ارث بری UserControl
    نوشته شده توسط Hamid.reza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 16:16 عصر
  3. UserControl و افت سرعت؟!
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1385, 22:14 عصر
  4. رویداد در Usercontrol
    نوشته شده توسط nazila_f در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1385, 12:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •