نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مرتب کردن کدهای برنامه !!!!!!!!!!!!

  1. #1

    مرتب کردن کدهای برنامه !!!!!!!!!!!!

    چه طور می شه کدهای موجود در محیط کدنویسی را مرتب کرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Aalibeigi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    145

    نقل قول: مرتب کردن کدهای برنامه !!!!!!!!!!!!

    سلام
    آخرین آکولاد رو پاک کن و دوباره بزارش.
    مرتب و منظم میشن کد ها.
    البته من خیلی وقته کار نکردم و نمیدونم تو ورژن های جدید دات نت هم بشه یا نه
    با 2010 که جواب میداد(تا اونجا که یادمه)

  3. #3

    نقل قول: مرتب کردن کدهای برنامه !!!!!!!!!!!!

    یه راه بهتر کسی سراغ نداره؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: مرتب کردن کدهای برنامه !!!!!!!!!!!!

    Ctrl+K+Dاینم هست

  5. #5

    نقل قول: مرتب کردن کدهای برنامه !!!!!!!!!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط ordebehesht مشاهده تاپیک
    Ctrl+K+Dاینم هست
    این که جواب نداد ؟ روی ویژوال 2012

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: مرتب کردن کدهای برنامه !!!!!!!!!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط goldpower مشاهده تاپیک
    یه راه بهتر کسی سراغ نداره؟
    اگر منظورتون درست کردن Indent ها بصورت اتوماتیک هست که میتونید برید توی منوی Edit بعد Advanced اونجا دو تا گزینه برای اینکار داره :
    1- Format Document
    2- Format Selection
    کلید های میانبرشون هم Ctrl+E,d و Ctrl+E,F هست.

  7. #7

    نقل قول: مرتب کردن کدهای برنامه !!!!!!!!!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط abbas.oveissi مشاهده تاپیک
    اگر منظورتون درست کردن Indent ها بصورت اتوماتیک هست که میتونید برید توی منوی Edit بعد Advanced اونجا دو تا گزینه برای اینکار داره :
    1- Format Document
    2- Format Selection
    کلید های میانبرشون هم Ctrl+E,d و Ctrl+E,F هست.

    همینو می خوام . منتها خودش خود کار انجامده.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: مرتب کردن کدهای برنامه !!!!!!!!!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط goldpower مشاهده تاپیک
    همینو می خوام . منتها خودش خود کار انجامده.
    خب وقتی Format Document رو بزنی خودکار انجام میده دیگه،مشکل کجاست ؟

  9. #9

    نقل قول: مرتب کردن کدهای برنامه !!!!!!!!!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط abbas.oveissi مشاهده تاپیک
    خب وقتی Format Document رو بزنی خودکار انجام میده دیگه،مشکل کجاست ؟

    ببین در محیط vb.net همین طور که شما کد می نویسی خودش هم اتوماتیک اونا رو مرتب می کنه . دیگه لازم نیست هیچ کار دیگه ای انجام بدی.

    حالا می خوام اینجا هم به صورت پیش فرض Format Document فعال باشه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: مرتب کردن کدهای برنامه !!!!!!!!!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط goldpower مشاهده تاپیک
    ببین در محیط vb.net همین طور که شما کد می نویسی خودش هم اتوماتیک اونا رو مرتب می کنه . دیگه لازم نیست هیچ کار دیگه ای انجام بدی.

    حالا می خوام اینجا هم به صورت پیش فرض Format Document فعال باشه.
    بطور پیش فرض توی Visual 2012 هم این شکلیه،شاید جایی رو تغییر دادی. برو توی Tools بعد Options شاید توی بخش textEditor چیزی پیدا کنید. این جواب سوال یکی هست در مورد اینکه چطور میشه اینو خاموش کرد،حالا تو برعکسشو انجام بده :
    You can turn off automatic C++‎ code formatting by going to the Options dialog from the Tools menu, selecting the Text Editor -> C/C++‎ -> Formatting -> General page, and unchecking all the boxes there. You'll still be able to manually format when all of the auto-formatting settings are turned off.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ordebehesht
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه گوشه دنج از این دنیا
    پست
    845

    نقل قول: مرتب کردن کدهای برنامه !!!!!!!!!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط goldpower مشاهده تاپیک
    این که جواب نداد ؟ روی ویژوال 2012
    نه فرقی نداره من دارم استفاده می کنم

  12. #12

    نقل قول: مرتب کردن کدهای برنامه !!!!!!!!!!!!

    می شه از اینا هم استفاده کرد :

    http://www.telerik.com/offline-trial-download.aspx?utm_source=tci

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: مرتب کردن کدهای برنامه !!!!!!!!!!!!

    شما اگر از برنامه resharper استفاده کنی هم در کد نویسی و هم در مرتب کرد ن کد که به شما کم میکنه

تاپیک های مشابه

  1. trace کردن کدهای برنامه از نقطه ای خاص
    نوشته شده توسط one hacker alone در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1392, 18:22 عصر
  2. ادیتور با امکان جدا کردن کدهای برنامه نویسی
    نوشته شده توسط hamid_shrk در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1391, 19:09 عصر
  3. برنامه ای برای trace کردن کدهای php
    نوشته شده توسط amirhosein در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 12:21 عصر
  4. وارد کردن کدهای امنیتی توسط برنامه
    نوشته شده توسط tehran2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1388, 05:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •