نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: واکشی اطلاعات به صورت radio

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Net
    پست
    126

    واکشی اطلاعات به صورت radio

    سلام
    دوستان چطور میشه مقدار کد زیر را چاپ کنم

    echo "<input type='radio' name='".$row['id']."' value='".$row['value']."'>'".$row['value']."'";

    اطلاعات به صورت ارایه واکشی کردم
    هر کاری میکنم نمیتونم مقدار id اون و چاپ کنم؟
    ممنون میشم کمک کنید؟؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    ایران، گیلان، لاهیجان
    پست
    48

    نقل قول: واکشی اطلاعات به صورت radio

    بهتره که کوئری رو هم اینجا قرار بدید چون اگه خودتون بخواید دستی ست کنید و تست کنید مشکلی وجود نداره و احتمالا یه مشکلی تو کوئری هست!


    $row = array(
    'id' => 1,
    'value' => 'value',
    );
    echo '<input type="radio" name="'.$row['id'].'" value="'.$row['value'].'" />'.$row['value'];

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار p30online
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایــــــــــــــــران
    پست
    509

    Question نقل قول: واکشی اطلاعات به صورت radio

    دوست خوبم من که درست درست منظور شما رو متوجه نشدم من اینجا برنامه ای نوشتم که وقتی گزینه چک باکس فعال است اطلاعات نمایش داده می شود در غیر این صورت نمایش داده نمی شود
    امیدوارم بدردت بخوره !

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Net
    پست
    126

    نقل قول: واکشی اطلاعات به صورت radio

    دوستان من یکسری اطلاعات تو دیتابیسم برای کاربران نشان میدم به صورت ازمون
    سوال همراه با 4 تا گزینه
    که میخوام کاربر بتونه یکی از 4 گزینه رو انتخاب کنه
    در قسمت نام radio ای دی جدول گذاشتم
    ساختار دیتابیسم به این شکل :
    یه جدول سوال دارم (soal) که فیلدهاش :
    id_soale کلید اصلی جدول سوال
    number شماره سوال
    soale که خود سوال هست

    الان در جدول جواب (pasokh) فیلدهاش :
    id_pasokh کلید اصلی
    id_soale کلید خارجی
    one گزینه یک
    two گزینه 2
    three گزینه 3
    four گزینه 4
    با این کد هم اطلاعات و به کاربر نشون میدم

    <form method="post" action="insert.php">
    <?php
    include_once('connection.php');
    $sql="select soal.id_soale,soal.soale,soal.number,pasokh.one,pa sokh.two,pasokh.three,pasokh.four,pasokh.id_pasokh
    from soal,pasokh
    where soal.id_soale=pasokh.id_soale ";
    $query=mysql_query($sql);
    while($row=mysql_fetch_assoc($query))
    {
    echo $row['soale'];
    echo "<br>";
    echo $row['number'];
    echo "<br>";
    echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['one']."'>'".$row['one']."'";
    echo "<br>";
    echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['two']."'>'".$row['two']."'";
    echo "<br>";
    echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['three']."'>'".$row['three']."'";
    echo "<br>";
    echo "<input type='radio' name='".$row['id_pasokh']."' value='".$row['four']."'>'".$row['four']."'";
    echo "<br>";
    }
    ?>
    <input type="submit" name="submit"/>
    </form>

    الان میخوام کاربر هر کدام انتخاب کرد مقدار هر سوال تو صفحه بعد برام چاپ بشه که هر کاری میکنم نمیشه
    این هم کدش

    echo $_POST['id_pasokh'];
    دوستان خواهشا کمک کنید؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله shahin69 : چهارشنبه 27 آذر 1392 در 10:13 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Net
    پست
    126

    نقل قول: واکشی اطلاعات به صورت radio

    دوستان خواهشا کمک کنید تحویل پروژه دارم الان طرفای 1 هفته درگیر این قسمتم؟
    آخرین ویرایش به وسیله shahin69 : چهارشنبه 27 آذر 1392 در 22:40 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: واکشی اطلاعات در صورت صحیح بودن شرط
    نوشته شده توسط naser_feb8646 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1391, 16:24 عصر
  2. تبدیل کد برای ذخیره اطلاعات به صورت Ntext
    نوشته شده توسط ehsan354 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1385, 16:27 عصر
  3. ذخیره اطلاعات به صورت Unicode
    نوشته شده توسط ESG_Esfahan در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 00:11 صبح
  4. نحوه دریافت اطلاعات به صورت سطری
    نوشته شده توسط delphi_63102 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اسفند 1383, 19:49 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •