نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تبدیل فایل باینری

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ma_barnamenevis
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    همین جا
    پست
    79

    تبدیل فایل باینری


    سلام

    من تو تبدیل فایل باینری به text مشکل دارم ، اکثر کدهاییکه راجع به این قضیه دراوردم فایل رو به هزار جور فرمت دیگه تبدیل می کنه که textنیستن ، نمونه کدهام و نمونه فایل باینری رو می زارم ، ممنون می شم کمک کنید:



    Byte[] utf8Bytes =

    RawEncoding.GetBytes(FromUTF8ByteArray(GetDocument("F:\\temp\\bineryfile.T002801")));

    Byte[] finalBytes = Encoding.Convert(Encoding.UTF8, Encoding.Unicode,utf8Bytes);

    string _s = Convert.ToBase64String(finalBytes);

    string fileName = "F:\\temp\\test.txt";

    FileStream fst = new FileStream(fileName, FileMode.Create);

    fst.Write(finalBytes, 0, finalBytes.Length);

    fst.Flush();

    fst.Close();


    یا



    string myString;

    using (FileStream fs = new FileStream("F:\\temp\\bineryfile.T002801", FileMode.Open))

    using (BinaryReader br = new BinaryReader(fs))

    {

    byte[] bin = br.ReadBytes(Convert.ToInt32(fs.Length));

    myString =

    Convert.ToBase64String(bin);

    }



    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تبدیل فایل باینری

    با سلام.

    //read binary and convert it to base64 string
    string text = Convert.ToBase64String(System.IO.File.ReadAllBytes (fileName));
    //rewrite string to same file.
    System.IO.File.WriteAllBytes(fileName , Convert.FromBase64String(text));
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ma_barnamenevis
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    همین جا
    پست
    79

    نقل قول: تبدیل فایل باینری

    ممنون از راهنماییتون ولی محتویات فایل ساخته شده خروجی با ورودی یکسان است و تغییر فرمت به text انجام نمیشه !
    من این کدام بهش اضافه کردم بازم نشد

    Byte

    [] finalBytes = Encoding.Convert(Encoding.UTF8, Encoding.Unicode, Convert.FromBase64String(text));

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تبدیل فایل باینری

    خواهش می کنم.
    اگر قصد دارید یک فایل رو به صورت UTF8 بخوانید:

    System.IO.File.WriteAllText(fileName, "تست");
    System.Text.UTF8Encoding encoder = new System.Text.UTF8Encoding();
    var bytes = System.IO.File.ReadAllBytes(fileName);
    textBox1.Text = encoder.GetString(bytes, 0, bytes.Length);
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار ma_barnamenevis
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    همین جا
    پست
    79

    نقل قول: تبدیل فایل باینری

    نه در اصل تبدیل یک فایل باینری به text مهمه ، گفتم شاید encoding کنم درست شه ، ولی نشد

  6. #6

    نقل قول: تبدیل فایل باینری

    نمی دونی اصلا تکست بوده یانه؟ فکر کنم تصویر بوده

  7. #7
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تبدیل فایل باینری

    نقل قول نوشته شده توسط ma_barnamenevis مشاهده تاپیک
    نه در اصل تبدیل یک فایل باینری به text مهمه ، گفتم شاید encoding کنم درست شه ، ولی نشد
    لطفا دقیقتر منظورتون رو از text عنوان کنید. ascii یا utf یا base64؟
    و همینطور هدف کلی خودتون رو؟
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار ma_barnamenevis
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    همین جا
    پست
    79

    نقل قول: تبدیل فایل باینری

    خروجی text هست ، convert شده فایل با کد java بصورت زیر :
    2111111733009|92092600231602537679|920926|LL04|02| +000000018000000|8888|253|BBB |C|17 |O| |920926|002551|0253|7679| 537679 3491 17 | 6037691069624005 3491 17 | |+000000020952355
    کد java :

    Writer
    out = new BufferedWriter(new OutputStreamWriter(new FileOutputStream(fileName+"utf"), "UTF-8"))

  9. #9

    نقل قول: تبدیل فایل باینری

    اگه با انکدینگ IBM500 بزنی اینجور میشه فکر کنم اونهایی که با IBM EBCDIC شروع میشه جواب میده
    0100000733009!92092600231602537679!920926!TM04!02! +000000018000000!8888!253!ATM !C!17 !O! !920926!002551!0253!7679! 537679 3491 17 ! 6037691069624005 3491 17 ! !+0000000209523550200002943008!9209260024060511181 1!920926!PM02!02!-000000000020000!8888!291!MOBILE !D!93 !O! !920926!002640!0511!1811! 111811 0007 93 ! / ! !+000000000929034

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار ma_barnamenevis
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    همین جا
    پست
    79

    نقل قول: تبدیل فایل باینری

    درسته همینه ، لطف می کنید کدتون رو بزارین

  11. #11

    نقل قول: تبدیل فایل باینری

    نقل قول نوشته شده توسط ma_barnamenevis مشاهده تاپیک
    درسته همینه ، لطف می کنید کدتون رو بزارین
    همون کدی که آقای مهرداد صفا گذاشتن دیگه با یه تغییر کوچولو

    Encoding enc=Encoding.GetEncoding(37);
    var bytes = System.IO.File.ReadAllBytes(Application.StartupPath+@"\bineryfile.T002801");
    richTextBox1.Text = enc.GetString(bytes, 0, bytes.Length);
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip ENC.zip‏ (32.1 کیلوبایت, 8 دیدار)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل کردن عکس به فایل باینری
    نوشته شده توسط archDevil در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مهر 1393, 14:12 عصر
  2. تبدیل فایل های پی دی اف به باینری
    نوشته شده توسط korosh00 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1391, 23:00 عصر
  3. سوال: تبدیل فایل به کد باینری و تبدیل کد باینری به همان فایل
    نوشته شده توسط ahmad65 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1391, 11:54 صبح
  4. تبدیل فایل فشرده به باینری
    نوشته شده توسط sarairavani در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 21 تیر 1390, 11:45 صبح
  5. سوال: تبدیل فایل باینری به pdf و doc
    نوشته شده توسط leila_mahyanet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1389, 13:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •