نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

  1. #1

    Red face استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

    سلام به دوستان
    من استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی برای پروژه برداشتم.خواندن کلمات richTextBox با split و پیدا کردن تعداد رو نوشتم و پیدا کردن کلمه هایی که اولشون "ال" داره :
    ((if (item.Key.StartsWith( " " , StringComparison.CurrentCultureIgnoreCase
    ولی تو انگلیسی و بقیه کلمات عربی موندم میشه کمکی کنید؟؟
    با تشکر:

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

    انگلیسی که واضحه یه If مینویسی و شرطش رو طوری تنظیم میکنی که اگر حرف یکی از حروف انگلیسی بود برنامه پیغام بده(با عملگرOr)

  3. #3

    نقل قول: استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

    من حروف انگلیسی رو تو (" string[] eng = File.ReadAllLines(Application.StartupPath + "\\english.txt تعریف کردم و میخوام هر کلمه که با split خونده و این حروف رو داره تو listView نشون بده
    از if استفاده کردم جور نشد یا شاید من اشتبا نوشتم.مرسی از اینکه راهنمایی میکنید

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

    من دارم برات سورس مینویسم سعی خودمو میکنم

  5. #5

    نقل قول: استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

    مرسی سجاد جان.ببخشید باعث زحمت شدیم

  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

    بیا داداش این یه نسخه که البته چون زیاد وقت نداشتم امکاناتش زیاد نیست.یعنی تو یه متن وارد میکنی و بعد حروف انگلیسی که در این متن وجود داره رو به ترتیب الفبا در یک لیبل نشون میده:
    لینک دانلود:Extracting English Words-CSharp.rar
    ببخشید زاد تکمیلش نکردم.اما خودت میتونی بهش امکانات اضافه کنی.
    اگر درست متوجه منظورت شده باشم.
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله sagggad : چهارشنبه 27 آذر 1392 در 15:46 عصر

  7. #7

    نقل قول: استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

    دستتون درد نکنه مرسی بابت زحمتتون:
    ولی من میخوام مثلا :انگلیسی که واضحه یه If مینویسی و شرطش رو طوری تنظیم میکنی که اگر حرف یکی از حروف انگلیسی بود برنامه پیغام بده. (با عملگرOr)
    کلماتی رو که با split خوندم :انگلیسی /if/ تنظیم/....../or
    از بینشون کلمات انگلیسی و عربی رو خارج کنه .
    مثلا خروجی متن بالا تو انگلیسی : if , or
    بازم مرسی بابت کمکتون

  8. #8
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

    باشه من تحقیق میکنم!

  9. #9

    نقل قول: استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

    مرسی دادش لطف داری

  10. #10
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط vahidm68 مشاهده تاپیک
    دستتون درد نکنه مرسی بابت زحمتتون:
    ولی من میخوام مثلا :انگلیسی که واضحه یه If مینویسی و شرطش رو طوری تنظیم میکنی که اگر حرف یکی از حروف انگلیسی بود برنامه پیغام بده. (با عملگرOr)
    کلماتی رو که با split خوندم :انگلیسی /if/ تنظیم/....../or
    از بینشون کلمات انگلیسی و عربی رو خارج کنه .
    مثلا خروجی متن بالا تو انگلیسی : if , or
    بازم مرسی بابت کمکتون
    داداش یه چیزی شما با Split چطور این کار رو انجام دادی؟؟یعنی تقسیم بندی رو برمبنای چه علامتی گذاشتی؟؟

  11. #11
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

    بیا داداش این همون چیزیه که میخوای،کلی پاش وقت گذاشتم تا درست شد!!
    لینک دانلود:Extract v2.rar
    امیدوارم بدردت بخوره

  12. #12

    نقل قول: استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

    بهتر بود مي نوشتي استخراج کلمات فارسي در متن!! به عنوان تايپک نگاه کن :

    استخراج : عربي
    کلمات : عربي
    عربي : نام زبان
    و : حرف وصل عربي
    انگليسي : نام زبان
    از : فارسي
    متن : فارسي
    فارسي : نام زبان

    فقط دو کلمه اون هم با حروف وصل فارسي بودن، ميخوام اين رو بگم شما بايد براي اين کار يک ديتابيس بلندي از کلمات عربي انگليسي ايجاد کني که در فارسي کاربرد داره و بعد جمله رو سرچ کني هرجا به اون کلمات رسيدي اون ها رو هايلايت کني يا هر کار ديگه..

    ديتابيس بزرگي رو بايد تهيه کني، چون بيش از 70% کلمات در فارسي ريشه عربي دارند، و کلمات زيادي از ترکي، انگليسي و فرانسوي وارد زبان فارسي شده.

    موفق باشيد

  13. #13
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط AriaGlobal مشاهده تاپیک
    بهتر بود مي نوشتي استخراج کلمات فارسي در متن!! به عنوان تايپک نگاه کن :

    استخراج : عربي
    کلمات : عربي
    عربي : نام زبان
    و : حرف وصل عربي
    انگليسي : نام زبان
    از : فارسي
    متن : فارسي
    فارسي : نام زبان

    فقط دو کلمه اون هم با حروف وصل فارسي بودن، ميخوام اين رو بگم شما بايد براي اين کار يک ديتابيس بلندي از کلمات عربي انگليسي ايجاد کني که در فارسي کاربرد داره و بعد جمله رو سرچ کني هرجا به اون کلمات رسيدي اون ها رو هايلايت کني يا هر کار ديگه..

    ديتابيس بزرگي رو بايد تهيه کني، چون بيش از 70% کلمات در فارسي ريشه عربي دارند، و کلمات زيادي از ترکي، انگليسي و فرانسوي وارد زبان فارسي شده.

    موفق باشيد
    چرا بیخود میپیچونی؟؟این برنامه ای که من گذاشتم همین کار رو میکنه دیگه.برای دیتابیس باید بیش از ده ملیون کلمه تعریف کرد!!!!!!

  14. #14

    نقل قول: استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

    داداش سجاد دستت درست.مرسی دادا
    خیلی کمک کرد

  15. #15
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: استخراج کلمات عربی و انگلیسی از متن فارسی

    خواهش میکنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجوی کلمات در متن فارسی و انگلیسی
    نوشته شده توسط saldor در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1388, 18:03 عصر
  2. بهم ریختگی متن فارسی و انگلیسی در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط resident در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 09:47 صبح
  3. تشخیص متن فارسی با انگلیسی
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 04 شهریور 1387, 00:48 صبح
  4. تشخیص متن فارسی و انگلیسی
    نوشته شده توسط OlympicTelecom در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 14:07 عصر
  5. ارسال متن فارسی و انگلیسی به یک پارامتر
    نوشته شده توسط ord1383 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 تیر 1385, 09:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •