نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

  1. #1

    Question مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

    سلام
    دوستان من یه برنامه با بانک sqlite ایجاد کردم
    از اون با خود vs یه فایل ستاپ ساختم که برنامه اجرا نمیشد و خطا میداد
    در این تاپیک پرسیدم به جواب نرسیدم
    barnamenevis.org/showthread.php?428046-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-dll-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%BE&p=1915397#post1915397
    فایل dll رو عوض کردم
    اما
    خطایی که داد کفت که بانک رو در پوشه system32 پیدا نمیکنه
    دستا خودم بانک رو در سیستم 32 کپی کردم درست شد
    کسی میدونه دلیلش چیه چرا بانک باید در system32 باشه؟
    از طریق برنامه کد نوشتم که اتومات بانک هنگام نصب در سیستم 32 کپی بشه اما موقع اجرا روی کد کپی زرد رنگ میشه و مینویسه
    access to c:\windows\system32 denid..
    باید چکار کنم
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

    لزومی نداره که بانک یا DLL در System32 باشه.دیتابیس و DLL رو میتونی کنار فایل اجرایی بگذاری.

  3. #3

    نقل قول: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

    سلام من که گفتم با خود ویژوال ستاپ ساختم و تمام فایل ها رو کنار فایل exe برنامه گذاشتم موقع نصب وقتی نصب تموم شد برنامه رو اجرا میکنم میگه بانک در system32 نیست چرا اینجوریه؟چکارش کنم؟ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

    ConnectionString رو بررسی کنید...

  5. #5

    نقل قول: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

    همه چیز درسته dll و بانک توی پوشه debug . bin هست
    ؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

    دیتابیس Attach شده یا نه؟ Connection String و متن خطا رو بگذارین؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

    سلام
    این کانکشنم هست
    string connection = "Data Source=mahi_Db.db;Version=3;New=False;Compress=Tru e;";
    و اینم متن خطا بعد از نصب برنامه
    file 'c:\system32\mahi_Db' dose not exist.Use Connection String parameter New=True to Create new file.
    ممنون میشم یکی بگه چرا میگه باید بانک توی سیستم32 باید باشه و نیست
    من بانکم رو هنگام ساخت ستاپ توی فولدر application file اضاف کردم و کلا توی فولدر دیباگ برنامه است
    رفرنس هام رو هم اضاف کردم
    و اون new که گفته باید true باشه رو هم انجام دادم باز همین پیغام رو میده
    (راستی برنامه رو توی ستارت اپ قرار دادم تا با بالا امدن ویندوز اجرا شه)
    اینم کد قرار دادن دراستارت اپ هست

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = Application.StartupPath.ToString()+"\\project.exe" ;
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    reg.SetValue("pr", textBox1.Text);
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    reg.DeleteValue("pr");
    }

    ممنون

  8. #8

    نقل قول: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

    کسی نیست کمک کنه؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خواهش می کنم اگه کسی میدونه بگه..
    ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

    باید توی Connection String آدرس کامل بدید.

  10. #10

    نقل قول: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

    این یعنی چی ؟ Data Source=mahi_Db.db یه مسیر درست حسابی معلوم کنید دیتابیس شما در چه مسیری قرار داره ؟ دقیقا مسیر رو مشخص کنید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار maythamahmadi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    String Location="Iran.Hamedan";
    پست
    135

    نقل قول: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

    ببین دوست من شما بایستی مقدار New رو true کنی.تو متن خطا هم توضیح داده
    به این صورت

    string connection = "Data Source=mahi_Db.db;Version=3;New=True;Compress=Tru e;";


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

    نقل قول نوشته شده توسط maythamahmadi مشاهده تاپیک
    ببین دوست من شما بایستی مقدار New رو true کنی.تو متن خطا هم توضیح داده
    به این صورت

    string connection = "Data Source=mahi_Db.db;Version=3;New=True;Compress=Tru e;";

    تشویق و کف مرتب برای شما که توی یک خط بنیان سیستم UAC ویندوز رو بردی روی هوا.

  13. #13

    نقل قول: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

    سلام
    یعنی چطوری ادرس بدم؟؟؟
    گفتم که true هم کردم نشد..
    برنامه ام در استارت اپ هست و نسخه نصبی ازش ساختم (با خود ویژوال نسخه نصبی ساختم )
    ممنون میشم یکه کمک کنه
    مشکل از کجاس؟؟؟
    در ضمن بانکم در پوشه دیباگ هست و موقع ساخت ستاپ در پوشه application file بانک و dll ها رو add کردم

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار goldoon
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    سن
    34
    پست
    73

    نقل قول: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

    نقل قول نوشته شده توسط skmr_ae مشاهده تاپیک
    سلام
    یعنی چطوری ادرس بدم؟؟؟
    گفتم که true هم کردم نشد..
    برنامه ام در استارت اپ هست و نسخه نصبی ازش ساختم (با خود ویژوال نسخه نصبی ساختم )
    ممنون میشم یکه کمک کنه
    مشکل از کجاس؟؟؟
    در ضمن بانکم در پوشه دیباگ هست و موقع ساخت ستاپ در پوشه application file بانک و dll ها رو add کردم
    به نظرم باید آدرس پوشه برنامه تو بدی
    اینطور که آدرس دادی خب میشه حدس زد که سیستم بره سراغ system32
    در ضمن برا وقتی که میخاستی بانک داده را توی پوشه system32 کپی کنی و خطا می داد باید برنامه را run as admin کنی

  15. #15
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ


  16. #16
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مشکل با کپی در سیستم 32 و فایل ستاپ

    خیلی معذرت میخوام. ولی به نظر من با توجه به اینکه یک برنامه کامل نوشتی و هنوز نمیدونی آدرس و مسیر چیه از رشته کامپیوتر کناره گیری کنی بهتره.
    آدرس یعنی مثلا بنویسی:
    D:\MyDatabase.db3
    %APPDATA%\MyApp\Data.db
    %USERPROFILE%\MyApp\Data\MyData.sqlite

    ما به اینها میگیم آدرس.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با قرار دادن dll در فایل ستاپ
    نوشته شده توسط skmr_ae در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 30 آذر 1392, 15:36 عصر
  2. سوال: مشکل در اضافه کردن دیتابیس به فایل ستاپ
    نوشته شده توسط ehsan446 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 15:29 عصر
  3. سوال: مشکل در کپی برداری از فایل
    نوشته شده توسط M_P_1374 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 خرداد 1388, 12:38 عصر
  4. مشکل در کپی کردن فایل
    نوشته شده توسط mahsa_kb در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 19 خرداد 1386, 10:17 صبح
  5. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •