نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چجوری با سی شارپ یه فایل جاوا jar رو اجرا کنم؟

  1. #1

    چجوری با سی شارپ یه فایل جاوا jar رو اجرا کنم؟

    سلام
    من میخوام لنچر یه بازی که به صورت جاوا هستش رو بسازم
    چجوری باید کاری کنم که با زدن دکمه فایل اجرا بشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: چجوری با سی شارپ یه فایل جاوا jar رو اجرا کنم؟

    بهترین کار اینه که با خود ابزار های جاوا مثه گزینه هایی که NetBeans IDE داره ؛ اونو exe کنی .
    در غیر این صورت باید JRE رو روی کامپیوتر هدف نصب کنی و خیلی معمولی اجرا کنی .

    اگر هم که میخوای ارگومانی برای اون ارسال کنی ، باید از Javac استفاده کنی . فایلشو از قسمت Lang ، توو JDK بردار.

  3. #3

    نقل قول: چجوری با سی شارپ یه فایل جاوا jar رو اجرا کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط drsina مشاهده تاپیک
    بهترین کار اینه که با خود ابزار های جاوا مثه گزینه هایی که NetBeans IDE داره ؛ اونو exe کنی .
    در غیر این صورت باید JRE رو روی کامپیوتر هدف نصب کنی و خیلی معمولی اجرا کنی .

    اگر هم که میخوای ارگومانی برای اون ارسال کنی ، باید از Javac استفاده کنی . فایلشو از قسمت Lang ، توو JDK بردار.
    جان؟
    میشه یکم ساده تر بگی؟
    خب اون فایل jar رو سیستمش هست
    میخوام یه چیزی بسازم که اونو اجرا کنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: چجوری با سی شارپ یه فایل جاوا jar رو اجرا کنم؟

    سلام .
    منظورتون کلان اجرای یه فایل هست ؟!
                Process myProcess = new Process();

    myProcess.StartInfo.FileName = "C:\\HelloWorld.exe";
    myProcess.Start();


    توو FileName آدرس فایل jar رو بنویس .

  5. #5

    نقل قول: چجوری با سی شارپ یه فایل جاوا jar رو اجرا کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط drsina مشاهده تاپیک
    سلام .
    منظورتون کلان اجرای یه فایل هست ؟!
                Process myProcess = new Process();

    myProcess.StartInfo.FileName = "C:\\HelloWorld.exe";
    myProcess.Start();


    توو FileName آدرس فایل jar رو بنویس .
    خب اجرای فایل جاوا فرق داره فکر کنم

    java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar
    PAUSE

    اینو که توی یه فایل .bat سیو کنم میاره و اجرا میشه

  6. #6

    نقل قول: چجوری با سی شارپ یه فایل جاوا jar رو اجرا کنم؟

    چجوری اینو تو سی شاپر بنویسم؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: چجوری با سی شارپ یه فایل جاوا jar رو اجرا کنم؟

    میتونی آدرس فایل رو به explorer.exe یا cmd.exe بدی:

    string strCmdText;
    strCmdText= "/C java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar";
    System.Diagnostics.Process.Start("CMD.exe",strCmdT ext);

  8. #8

    نقل قول: چجوری با سی شارپ یه فایل جاوا jar رو اجرا کنم؟

    سلام

    فک کنم منظور دوستمون ساخت یه برنامه مانند پلیر هست(شبیه ساز)یا به عبارتی مانند برنامه هایی که میتونن
    مثلا بازی های گوشی رو تو کامپیوتر اجرا کنند

  9. #9

    نقل قول: چجوری با سی شارپ یه فایل جاوا jar رو اجرا کنم؟

    http://upir.ir/files/New-WinZip-File_2a5ff.zip
    این رو ببینید
    این لنچر بازی ماین کرافته
    میخوام عین همینو بسازم
    ولی ساده ترش
    البته برای همین بازی

  10. #10

    نقل قول: چجوری با سی شارپ یه فایل جاوا jar رو اجرا کنم؟

    کسی نیست جواب بده؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: چجوری با سی شارپ یه فایل جاوا jar رو اجرا کنم؟

    مگه کدی که من پست کردم جواب نیاز شما رو نداد؟

  12. #12

    نقل قول: چجوری با سی شارپ یه فایل جاوا jar رو اجرا کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    مگه کدی که من پست کردم جواب نیاز شما رو نداد؟
    داد ئولی میخوام اینجوری که دادم باشه
    امکاناتش و ..

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطور فایل avi اجرای را اجرا کنم؟
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 16:40 عصر
  2. تبدیل فایل جاوا به JAR برای اجرا در ویندوز
    نوشته شده توسط Mo_hasan1366 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 اسفند 1389, 22:16 عصر
  3. فایل های jar
    نوشته شده توسط Rahmani-r3 در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 10 شهریور 1386, 14:56 عصر
  4. فراخوانی فایل جاوا در content pages
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1385, 16:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •