نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: گرفتن زمان آخرین تغییرات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    Question گرفتن زمان آخرین تغییرات

    سلام ، ببخشید چطوری میشه آخرین تغییرات یک فایل که روی اینترنت هست رو بدست آورد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: گرفتن زمان آخرین تغییرات

    نقل قول نوشته شده توسط mthreat.info مشاهده تاپیک
    سلام ، ببخشید چطوری میشه آخرین تغییرات یک فایل که روی اینترنت هست رو بدست آورد؟
    اگر فایل متنی باشه ، فکرکنم بتونی از کد زیر استفاده کنید :
    String directory = @"C:\Whatever\";
    String[] linesA = File.ReadAllLines(Path.Combine(directory, "FileA-Database.txt"));
    String[] linesB = File.ReadAllLines(Path.Combine(directory, "FileB-Database.txt"));

    IEnumerable<String> onlyB = linesB.Except(linesA);

    File.WriteAllLines(Path.Combine(directory, "Result.txt"), onlyB);

    در واقع فایل قدیم رو منهای فایل جدید میکنی و اینطوری خط هایی که تغییر کرده رو میتونی پیدا کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: گرفتن زمان آخرین تغییرات

    نقل قول نوشته شده توسط abbas.oveissi مشاهده تاپیک
    اگر فایل متنی باشه ، فکرکنم بتونی از کد زیر استفاده کنید :
    String directory = @"C:\Whatever\";
    String[] linesA = File.ReadAllLines(Path.Combine(directory, "FileA-Database.txt"));
    String[] linesB = File.ReadAllLines(Path.Combine(directory, "FileB-Database.txt"));

    IEnumerable<String> onlyB = linesB.Except(linesA);

    File.WriteAllLines(Path.Combine(directory, "Result.txt"), onlyB);

    در واقع فایل قدیم رو منهای فایل جدید میکنی و اینطوری خط هایی که تغییر کرده رو میتونی پیدا کنی.
    فکر کنم منظورم رو بد انتقال دادم یه فایل متنی روی هاست داریم که میخوام تاریخ آخرین تغییراتش رو بدست بیارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: گرفتن زمان آخرین تغییرات

    آها ببخشید ، من به کلمه ی "زمان" دقت نکردم، فقط میدونم File.GetLastWriteTime میشه زمانو گرفت اما برای فایل روی اینترنت راه حلی ندارم.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: گرفتن زمان آخرین تغییرات

    میتونید کدی که گذشتن رو در قالب یک فایل ASP.NET روی هاست بگذارین و جواب رو به خروجی بدین.در فایل exe، سراغ فایل ASP.NET برین و خروجیش رو بدست بیارین.
    یا اینکه اگه هاست FTP ارائه میکنه، شاید بتونید از طریق وصل شدن به FTP Server مشخصات فایل های موجود رو بدست بیارین.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: گرفتن زمان آخرین تغییرات

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    میتونید کدی که گذشتن رو در قالب یک فایل ASP.NET روی هاست بگذارین و جواب رو به خروجی بدین.در فایل exe، سراغ فایل ASP.NET برین و خروجیش رو بدست بیارین.
    یا اینکه اگه هاست FTP ارائه میکنه، شاید بتونید از طریق وصل شدن به FTP Server مشخصات فایل های موجود رو بدست بیارین.
    بدبختی سایت php هست و دسترسی به ftp هم ندارم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: گرفتن زمان آخرین تغییرات

    نقل قول نوشته شده توسط mthreat.info مشاهده تاپیک
    سلام ، ببخشید چطوری میشه آخرین تغییرات یک فایل که روی اینترنت هست رو بدست آورد؟
    نقل قول نوشته شده توسط mthreat.info مشاهده تاپیک
    بدبختی سایت php هست و دسترسی به ftp هم ندارم
    دوستانی که راهنمایی کردند خیلی ازشون ممنونم کدش رو پیدا کردم

    HttpWebRequest req = (HttpWebRequest)WebRequest.Create("http://website");
    HttpWebResponse res = (HttpWebResponse)req.GetResponse();
    DateTime abcd = res.LastModified;
    MessageBox.Show(abcd.ToShortTimeString());

تاپیک های مشابه

  1. بدست اوردن آخرین تغییرات فایل
    نوشته شده توسط salam20 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 17:53 عصر
  2. گرفتن زمان و تاریخ از سرور
    نوشته شده توسط mrezaei در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 17:19 عصر
  3. تهیه Script از آخرین تغییرات
    نوشته شده توسط delphi77 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 22:32 عصر
  4. کنترل زمان اعمال تغییرات در RunTime
    نوشته شده توسط omid_Ahmadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 14:07 عصر
  5. ذخیره آخرین تغییرات در یک فایل
    نوشته شده توسط m_reza در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1383, 23:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •