نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: به دست آوردن آخرین عدد از دیتابیس با Ef

  1. #1

    به دست آوردن آخرین عدد از دیتابیس با Ef

    اشکال در نمایش آخرین شماره سند.
    من از این کد برای به دست آوردن
    void GiveCodeDoc()
    {
    int codedoc = Convert.ToInt32(db.Tbl_ServiceFactorDocument.Max(a => a.SF_No_Documents));
    int needcode = 1;
    string strcode = " ";
    object ObjCodeDoc = codedoc;
    if (ObjCodeDoc.ToString() != "")
    {
    needcode = Convert.ToInt32(ObjCodeDoc.ToString()) + 1;
    strcode = needcode.ToString();
    strcode = strcode.PadRight(1, '0');
    LblDoc.Text = strcode;
    }
    }


    شماره سند استفاده میکنم که اخرین شماره سند را بسازد ولی ایرادی که دارد تا آخرین شماره 10 هستش رو به دست میاره و بعد از آن رو به دست نمی یارد. نمی دانم باید چیکار کنم برای به دست آوردن آخرین شماره سند درست ولی این تا 10 رو به دست میاره و بعد از آن به دست نمی آورد جدول هم از اول هم ساختم افاقه نکرد و همین طور تو اینترنت کلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.
    با Ef کد آخرین شماره سند رو به دست بیارم نوشتم دد چند تا یگه از کد کالا ، کد سرویس امتحان کردم درست جواب میده خیلی بیشتر از هم رو به دست میاره ولی این به دست نمی یاورد.
    خواهش یکی کمک کنه خیلی نیاز دارم به همچین چیزی.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: به دست آوردن آخرین عدد از دیتابیس با Ef


    using (maxidEntities db = new maxidEntities())
    {
    var maxReservationID = db.zirna.Select(r => r.user_code).Max();
    textBox1.Text = maxReservationID.Value.ToString();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 29 آذر 1392 در 16:58 عصر

  3. #3

    نقل قول: به دست آوردن آخرین عدد از دیتابیس با Ef

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک

    using (maxidEntities db = new maxidEntities())
    {
    var maxReservationID = db.zirna.Select(r => r.user_code).Max();
    textBox1.Text = maxReservationID.Value.ToString();
    }
    ممنون از این کد شما استفاده کردم ولی با خطا بر خورد کردم.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 29 آذر 1392 در 16:59 عصر

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: به دست آوردن آخرین عدد از دیتابیس با Ef

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    ممنون از این کد شما استفاده کردم ولی با خطا بر خورد کردم.
    سلام. چه خطایی؟
    اگر کد سند identity هست این تاپیک رو ببینید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    153

    نقل قول: به دست آوردن آخرین عدد از دیتابیس با Ef

    سلام

    من از این کد استفاده کردم و جواب داده


    var q = db.tbl_Customer.Max(c => c.Id);
    var s = q + 1;

    textBox1.Text = s.ToString();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: به دست آوردن آخرین کلید اصلی؟
    نوشته شده توسط star_n در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 12:55 عصر
  2. به دست آوردن آخرین رکورد
    نوشته شده توسط abi_sarab در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 19:45 عصر
  3. سوال: به دست آوردن آخرین فیلد اضافه شده
    نوشته شده توسط mo_re_s در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آذر 1388, 23:30 عصر
  4. به دست آوردن آخرین رکورد
    نوشته شده توسط حرفه ای در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 09:28 صبح
  5. به دست آوردن آخرین شماره ستون ID در MySQL؟؟؟؟
    نوشته شده توسط Aftabgardan-cc در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1385, 00:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •