نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش اطلاعات در یک صفحه ی html دلخواه؟؟

  1. #1

    Question نمایش اطلاعات در یک صفحه ی html دلخواه؟؟

    با سلام و احترام
    من باید یک یکسری سؤال رو از بانک بخونم و در یک صفحه ی html نمایش بدم، بعد نمره ی آزمون داده شده توسط کاربر رو در بانک ثبت کنم و به کاربر نمایش بدم.
    مشکلم اینجا است که نمیدونم چه شکلی باید اطلاعاتی که از بانک میخونم رو در صحفحه ی html دلخواه نمایش بدم.
    راه حل چیه؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: نمایش اطلاعات در یک صفحه ی html دلخواه؟؟

    سلام
    این یک مثاله. خودتون باید ویرایشش کنید:
    <?php
    mysql_connect("localhost", "mysql_user", "mysql_password") or
    die("Could not connect: " . mysql_error());
    mysql_select_db("mydb");

    $result = mysql_query("SELECT id, name FROM mytable");

    while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
    var_dump($row);
    }

  3. #3

    نقل قول: نمایش اطلاعات در یک صفحه ی html دلخواه؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط amin0256 مشاهده تاپیک
    سلام
    این یک مثاله. خودتون باید ویرایشش کنید:
    <?php
    mysql_connect("localhost", "mysql_user", "mysql_password") or
    die("Could not connect: " . mysql_error());
    mysql_select_db("mydb");

    $result = mysql_query("SELECT id, name FROM mytable");

    while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
    var_dump($row);
    }
    از این که راهنمایی کردید بسیار سپاسگذارم، چیز جدید و خوبی رو از خط آخرش یاد گرفتم بقیشو تقریباً بلد بودم.
    اما مشکل من اینه که نمیدونم چه شکلی باید اطلاعات رو در یک صفحه ی html دلخواه خودم نمایش بدم.
    چه شکلی باید این کارو انجام بدم؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: نمایش اطلاعات در یک صفحه ی html دلخواه؟؟

    مثال :
    <html>
    <head>...</head>
    <body>
    <div>....</div>
    <div><table>
    <?php
    mysql_connect("localhost", "mysql_user", "mysql_password") or
    die("Could not connect: " . mysql_error());
    mysql_select_db("mydb");

    $result = mysql_query("SELECT id, name FROM mytable");
    echo "<tr>";
    echo "<td>ردیف</td>";
    echo "<td>نام</td>";
    echo "<td>کد ملی</td>";
    echo "</tr>";
    while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
    echo "<tr>";
    echo "<td>{$row[0]}</td>";
    echo "<td>{$row[1]}</td>";
    echo "<td>{$row[2]}</td>";
    echo "</tr>";
    }?>
    </table>
    </div>
    </html>



تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش اطلاعات از یک صفحه در صفحه دیگر در Asp.net 3.5 (VS.net 2008)
    نوشته شده توسط shamim57 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 25 تیر 1389, 08:13 صبح
  2. سوال: نمایش اطلاعات کاربربالای هر صفحه
    نوشته شده توسط niloofar norouzi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1388, 17:03 عصر
  3. نمایش اطلاعات در چند صفحه...
    نوشته شده توسط monaizadi در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 14 آبان 1387, 18:05 عصر
  4. نمایش اطلاعات در یک صفحه
    نوشته شده توسط maryam_80 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 آذر 1386, 02:59 صبح
  5. نمایش اطلاعات در یک صفحه
    نوشته شده توسط hrshojaei در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 02 خرداد 1386, 17:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •