نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: سوال : فرم تماس با ما

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار l3aran
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    114

    سوال : فرم تماس با ما

    سلام
    خسته نباشید
    من یه فرم تماس با ما دارم که از 2 قسمت پی اچ پی تشکیل شده اما نمیدونم باید چیکار کنم که بعد کامل کردن فرم و تایید عملیات فرستاده بشه به ایمیلم
    یعنی کجاش باید ایمیلم رو وارد کنم ؟
    آیا کامله ؟

    contactus.php

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <br>


    <title>تماس با مــــا</title>
    <meta http-equiv="Content-Language" content="Fa" />
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <meta name="keywords" content="" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="20Script/style.css" />
    <script type="text/javascript" src="statics/js/jquery-1.6.1.min.js"></script>
    </head>
    <body>



    <div id="wrap">
    <div id="header">
    <a class="hlink" href="/" title=""></a>
    <div class="tbtn">
    <a href="news.php"><div class="btn" style="width:110px">
    <div class="refund"></div>
    </div></a>
    <a href="contactus.php"><div class="btn" style="width:95px">
    <div class="contactus"></div>
    </div></a>
    <a href="ymsgr:sendim?aka3_ir"><div class="btn" style="width:180px">
    <div class="support"></div>

    </div></a>
    </div>
    </div>

    <div id="content">
    <div class="ct"> <div class="levels">
    <div class="level" style="float:none;width:auto">


    <br>
    <p>
    برای هر گونه تماس ، انتقاد ، پیشنهاد میتوانید از این فرم استفاده کنید
    </p>
    <form method="POST" action="sendy.php" class="form">
    <label for="fullname">نام و نام خانوادگی</label>
    <input value="" type="text" id="fullname" name="fullname" placeholder="نام و نام خانوادگی"/>
    <label for="email">پست الکترونیکی</label>
    <input value="" type="text" id="email" name="email" placeholder="Email Address"/>
    <label for="mobile">تلفن همراه</label>
    <input value="" type="text" id="mobile" name="mobile" placeholder="تلفن همراه"/>
    <label for="typ">انتخاب بخش</label>
    <select id="typ" name="typ">
    <option value="ســـــوالات پــــيش از خـــريــد"> ســـــوالات پــــيش از خـــريــد</option>
    <option value="بخش پشتيباني">بخــش پشتيباني</option>
    <option value="بخــش مالي">بخــش مالي</option>
    </select>
    <div>
    <label for="subject">عنوان پیام</label>
    <input value="" type="text" size="60" id="subject" name="subject" placeholder="عنوان نامه"/>
    </div>
    <label for="text">متن نامه</label>
    <textarea rows="10" placeholder="متن پیام" id="text" name="text"></textarea>
    <button type="submit">تائید و ارسال پیام</button>
    </form>
    <div class="cleaner"></div>
    </div></div>

    </div>
    <div class="wait">لطفا صبر کنید ...</div>
    <div class="error"></div>
    <div class="footer">

    <a href="index.php"><br>بازگشت به صفحه اصلي<br clear="all"></a>
    <center>
    <a href="http://20script.ir">بیست اسکریپت</a><br />
    بزرگترین سایت قالب های freer
    </center>
    </div>



    </div>
    </div>
    <script type="text/javascript">
    $('.selection li[class!="disabled"]').click(function(){
    value = $(this).attr('form:value');
    $(this).parent().attr('value',value);
    inp = $(this).parent().attr('form:name');
    $('#'+inp).val( $(this).attr('form:value') );
    $(this).parent().find('li').removeClass('active');
    $(this).addClass('active');
    $(this).parent().trigger('onkeyup');
    });
    function changeCategory(id){
    $('.products').hide();
    $('#products_'+id).show();
    $('.products li').removeClass('active');
    }
    $('#cats li:eq(0)').click();
    var init = function(){
    total = $('#card').attr('data:price');
    count = $('#qty').val();
    $('#total').text( total * count );
    }
    $('.products li[class!="disabled"]').click(function(){
    $('#card').attr('data:price',$(this).attr('data:pr ice'));
    init();
    });
    $('#qty').change(function(){ init() });
    $('#orderform').submit(function(){
    var data = $(this).serialize();
    data += '&action=payit';
    $('.error').hide();
    $('.ct').slideUp('fast',function(){
    $('.wait').stop().fadeIn('slow',function(){
    $.ajax({
    type : "POST",
    url : "index.php",
    data : data,
    success : function(res){
    msg = res.split('__')[0];
    status = res.split('__')[1];
    if ( status == '1' ){ window.location.href = msg; }else{
    $('.error').html(msg);
    $('.wait').stop().fadeOut('fast',function(){
    $('.ct').slideDown();
    $('.error').stop().fadeIn('slow');
    });
    }
    }
    });
    });
    });
    return false;
    });
    </script>
    </body>
    </html>



    sendy.php

    <Center><a href="http://www.20Script.ir/">20Script</a><Center>

    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.20script.ir">
    </head>

    <body>
    Redirecting... if nothing happens, <a href="http://www.20script.ir">click here</a>.
    </body>
    </html>
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله l3aran : جمعه 29 آذر 1392 در 15:52 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار l3aran
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    114

    نقل قول: سوال : فرم تماس با ما

    یعنی هیچکی بلد نیست ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    62

    نقل قول: سوال : فرم تماس با ما

    متاسفانه کامل نیست.
    به عبارتی اسکریپت سرکاری هست.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار l3aran
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    114

    نقل قول: سوال : فرم تماس با ما

    یکش که مشکل نداره درسته ؟
    فایل دومی اشکال داره که میل ارسال نمیشه . حالا نمیشه متنی رو توی فایل دومی اضافه کرد که میل ارسال شه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار p30online
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایــــــــــــــــران
    پست
    509

    نقل قول: سوال : فرم تماس با ما

    دوست خوب ببین این کارت راه می نداره مشاهده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار p30online
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایــــــــــــــــران
    پست
    509

    نقل قول: سوال : فرم تماس با ما

    این هم با ایمیل مشاهده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار l3aran
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    114

    نقل قول: سوال : فرم تماس با ما

    مرسی
    اون کدی که من دارم یعنی هیچ جوری درست نمیشه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار l3aran
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    114

    نقل قول: سوال : فرم تماس با ما

    کسی از دوستان اگر با هزینه هم میتونه این کار رو واسم انجام بده لطفا بگه . خیلی احتیاج دارم بهش
    مرسی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    نقل قول: سوال : فرم تماس با ما

    دوست عزیز اولا فایل sendy که هیچ کاری نمیکنه جز ریدرکت به صفحه سایت 20 اسکریپت. یعنی این اسکریپت اصلا ایمیلی ارسال نمیکنه ، احتمالا به خاطر استایلش اونو در سایت قرار دادن که متاسفانه حتی فایل css هم نداره و کتابخانه ج کوئری هم خودتون باید کنارش بذارین. (یعنی عملا یک فرم ساده و بی خاصیت که فقط به درد گرد گیری دکمه های shift+del می خوره)

    دوماَ کار خاصی لازم نیست انجام بدین کافیه محتویات فایل sendy رو پاک کنین ، اونجا اطلاعاتی که به اون فرم ارسال میشه رو بگیرید و سپس با تابع mail اون اطلاعات رو ارسال کنید.
    مثلا برای گرفتن نام و نام خانوادگی :
    <?php
    $fullName=$_Post["fullname"];
    .
    .
    .

    ?>
    و در انتها وقتی همه اطلاعاتو گرفتی باید با تابع mail اطلاعاتو ارسال کنی .
    اطلاعات تابع mail ونحوه استفاده از اون رو اینجا مطالعه کنید
    mail function

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار l3aran
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    114

    نقل قول: سوال : فرم تماس با ما

    من از اینا چیزی سرم نمیشه
    کسی نیست بتونه با هزینه اینو واسم درست کنه ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال فرم تماس با ما
    نوشته شده توسط l3aran در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 19 آذر 1392, 14:51 عصر
  2. سوال: راهنمایی برای فرم تماس با ما
    نوشته شده توسط mansour_tiktak در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1388, 08:36 صبح
  3. سوال: مشکل در فرم تماس با ما
    نوشته شده توسط mohsenshahab در بخش CakePHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1388, 09:32 صبح
  4. سوال: فرم تماس با مدیر سایت
    نوشته شده توسط farhadfery در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 آذر 1387, 11:39 صبح
  5. فرم تماس با فلش و پی اچ پی
    نوشته شده توسط Noob-Saibot در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 11 تیر 1386, 16:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •