نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از فایل pdf در Resource به عنوان آرایه ای از بایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    استفاده از فایل pdf در Resource به عنوان آرایه ای از بایت

    باسلام .
    متاسفانه اجازه ادد کردن فایل پی دی اف و اضافه کردن اون از طریق :
    WindowsFormsApplication1.Properties.Resources

    نیست . چرا ؟!

    حالا اگر من بخوام به یه فایل که به منبع اون دسترسی ندارم ، را ایجاد کنم ، و اونو به صورت آرایه ای از بایت ذخیره کنم از طریق ریسورس میشه ؟!
                byte[] picArray = System.IO.File.ReadAllBytes();


    و بعد دوباره ایجاد کنم :
                File.WriteAllBytes();


    در کل کاری که می خوام انجام بدم اینه که با انجام یه Event مثلا (کلیک) یک فایل پی دی اف رو از طریق فایل اجرایی (exe) در دسکتاپ ایجاد کنم.
    کسی از دوستان راهی نداره ؟!

    دقیقان .
    منظور کلی من اینه که میشه آرایه ای از بایت رو در داخل فایل exe به صورتی ذخیره کرد و بعد همون آرایه رو به فایل ریخت و فایل جدید رو ساخت؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 29 آذر 1392 در 23:00 عصر

  2. #2

    نقل قول: استفاده از فایل pdf در Resource به عنوان آرایه ای از بایت

    روی نام پروژه در Solution explorer راست کلیک و Properties را انتخاب کنید. در پنجره باز شده در تب Resources نوع ریسورس را روی files بزارید و یا ctrl+5 را فشار بدید. از طریق Add resource فایل را اضافه کنید. در این صورت این ریسورس به صورت آرایه ای از بایت ها در دسترس هست که میتونید روی هارد ذخیره کنید:

    System.IO.File.WriteAllBytes("myfile.pdf", Properties.Resources.resourceName);

    منظور از resourceName نام ریسورس هست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: استفاده از فایل pdf در Resource به عنوان آرایه ای از بایت

    سلام .
    ممنون از جوابت .
    کد من این شد :
                byte[] picArray = System.IO.File.ReadAllBytes(Properties.Resources.F  ile);
    System.IO.File.WriteAllBytes(@"Path", picArray);


    ولی حالا اررو Illegal characters in path. میده (در خط اول) . ماله چیه این ؟!

  4. #4

    نقل قول: استفاده از فایل pdf در Resource به عنوان آرایه ای از بایت

    Properties.Resources.File خودش آرایه ای از بایت هاست.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: استفاده از فایل pdf در Resource به عنوان آرایه ای از بایت

    سلام .
                System.IO.File.WriteAllBytes(@"Path \ File.pdf", WindowsFormsApplication1.Properties.Resources.File  );


    بازم اررور میده . آخه Properties.Resources.File استرینگ بر می گردونه ....
    نمیشه همینجوری به عنوان آرگومان فرستادش ، اررو تبدیل به بایت به صورت ضمنی میده .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از فایل resource به عنوان reference
    نوشته شده توسط Aghil61 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1392, 13:01 عصر
  2. سوال: استفاده از فایل PDF
    نوشته شده توسط ftn1361 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1388, 00:44 صبح
  3. چه طوری میشه از فایل pdf توی سایتم استفاده کرد .
    نوشته شده توسط matin63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 09:55 صبح
  4. چگونه از فایل PDF فارسی در فلش استفاده کنم
    نوشته شده توسط asdfghjkl در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 20:15 عصر
  5. خواندن عنوان یک فایل pdf
    نوشته شده توسط vadood در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1384, 19:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •