نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اررور حافظه دربرنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    اررور حافظه دربرنامه

    با سلام

    علت این اررور چیه دوستان؟

    mali.png

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار maythamahmadi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    String Location="Iran.Hamedan";
    پست
    135

    نقل قول: اررور حافظه دربرنامه

    اینجوری که دلیل خطا مشخص نمیشه.سورس رو باز کن. قسمتی که رو درش خطا ایجاد میشه رو چک کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اررور حافظه دربرنامه

    خطا میتونه از هر چی باشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: اررور حافظه دربرنامه

    شاید یه خط فرمان دائم داره اجرا میشه.

  5. #5

    نقل قول: اررور حافظه دربرنامه

    دوست عزیز آقا نیما شما نرم افزار می نویسی از Try Catch استفاده نمی کنی؟ بالاخره باید برنامه را کنترل کنی.
    چون شما خطا را در برنامه برطرف نکردی و Error داد یک Exception از طرف سیستم عامل داره به شما نشان داده میشه.
    کد برنامه را اینجا قرار بده
    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: اررور حافظه دربرنامه

    دوستان من این اررور چیزی نیست که توسط try بشه فهمید.این اررور داره از memory داده میشه اگه دقت کنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: اررور حافظه دربرنامه

    سلام.سورس هم باید باشه دوست عزیز
    ولی من احتمال میدم متغییری تعریف شده باشه که بیش از ظرفیتش مقدار گرفته!!!

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: اررور حافظه دربرنامه

    کد برنامه 5000 خط کد هستش.ثانیا یهو این اتفاق میفته حتی وقتی با نرم افزار کار نمیکنه کسی

تاپیک های مشابه

  1. ساختار متغیر SINGLE یا Double در حافظه
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مهر 1398, 12:08 عصر
  2. ساختار متغیر SINGLE یا Double در حافظه
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 آبان 1382, 18:57 عصر
  3. ساختار متغیر SINGLE یا Double در حافظه
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 آبان 1382, 05:34 صبح
  4. حافظه های انبوه و پشته
    نوشته شده توسط koshte mordeie C#‎ur در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مرداد 1382, 19:03 عصر
  5. برنامه ISAPI بعد از اجرا در حافظه میمونه و قابل Delete نیست
    نوشته شده توسط anoush در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 تیر 1382, 20:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •