نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: گیر انداختن موس در قسمت خاص

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ali800
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    40

    گیر انداختن موس در قسمت خاص

    سلام دوستان من با ای پی ای میخوام موس رو درون فرم قفل کنم اما کار نمیکنه لطفا نکاه کنید

    [DllImport("user32.dll")]
    staticexternint SetCapture (
    int hwnd);
    [DllImport("user32.dll", EntryPoint="FindWindowA")]
    staticexternint FindWindow (string lpClassName, string lpWindowName);
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    int a = FindWindow(null, "form11");//find windows

    SetCapture(a); // set
    }

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ali800
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    40

    نقل قول: گیر انداختن موس در قسمت خاص

    کسی نیست کمک کنه ؟

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: گیر انداختن موس در قسمت خاص

    خوب بیشتر توضیح بده!!!اصلا براچی از این روش استفاده کردی؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: گیر انداختن موس در قسمت خاص

    همین لینکی که در کنار امضام هست حاوی فایل نرم افزاری است که خودم ساختمش خیلی ساده است
    همین کار را انجام میده ماوس را در هر گوشه ای خواستی میتونی(البته باید توی کدش دستکاری کنی ) و گرنه خودش آنرا به طور پیش فرض به یک گوشه خواهد انداخت.
    کیبورد و تسک منیجر رو بهصورت سراسری(Global) از کار میندازه!

  5. #5
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: گیر انداختن موس در قسمت خاص

    من که امضای تورو نمیبینم!!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: گیر انداختن موس در قسمت خاص


  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: گیر انداختن موس در قسمت خاص

    میتونی این کدها را در رویداد Mouse Move قرار بدی.
    // Arbitrary location.
    Rectangle BoundRect;
    BoundRect = new Rectangle(50, 50, 1, 1);
    Cursor.Clip = BoundRect;

تاپیک های مشابه

  1. از کار انداختن موس و کی بورد
    نوشته شده توسط seydali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1392, 10:28 صبح
  2. سوال: از کار انداختن موس و کیبورد به طور موقت
    نوشته شده توسط ace_sina در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1390, 13:31 عصر
  3. سوال: نشان دادن یک قسمت خاص از صفحه در webbrowser
    نوشته شده توسط sajioo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 24 تیر 1390, 07:07 صبح
  4. نصب یک قسمت خاص از برنامه در اینستال شیلد
    نوشته شده توسط far9090 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1388, 12:07 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 بهمن 1387, 10:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •