نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جستجو در codefirst

  1. #1

    جستجو در codefirst

    سلام
    خسته نباشید.
    من کد زیر را نوشتم :
    var job = int.Parse(txtjob.Text);
    var pelak=int.Parse( txtpelak.Text);
    var mojri = txtmojri.Text;
    var date = txtdate.Text;
    var vaziat = vaziatt;
    var product = _db.Peste.Where(pro => pro.job == job && pro.mojri.Contains(mojri)&& pro.pelak==pelak &&pro.vaziat.Contains(vaziat));
    if (product != null)
    {
    dtg.DataSource = product;
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("Not Found");
    }

    دو تا مشکل دارم :
    1- چطوری میتونم کاری کنم که در جستجو اگر فیلدی خالی بود اون را در نظر نگیره ؟؟؟مثلا بنویسم اگر فیلد job را کاربر پر نکرد برای جستجو در جستجو لحاظ نشه و مابقی شرطهای جستجو را در نظر بگیره.
    2- میخوام نتایج جستجو در یک datagridview نمایش داده بشه . کدی که من نوشتم کجاش اشتباه است که نمایش نمیده ؟ (dtg نام datagridview من است)

  2. #2

    نقل قول: جستجو در codefirst

    یک نمنونه جستجوی پیشرفته توسط Linq در نمونه برنامه های کوچک قرار دادم. میتونید ازش استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. جستجو در درون متن
    نوشته شده توسط Harry در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1387, 15:19 عصر
  2. جستجو در عبارت رشته ای
    نوشته شده توسط shsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 تیر 1382, 22:43 عصر
  3. جستجو با دستورات SQL
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش T-SQL
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 13 خرداد 1382, 17:17 عصر
  4. جستجو در داخل رجیستری
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اردیبهشت 1382, 11:32 صبح
  5. روشی برای تقویت کاربری و جستجو در سایت
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 فروردین 1382, 14:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •