نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تبدیل برنامه ای که با net4.5 نوشته شده به حالتی که با net4.0 کار کنه. (برای ویندوز xp)

  1. #1

    تبدیل برنامه ای که با net4.5 نوشته شده به حالتی که با net4.0 کار کنه. (برای ویندوز xp)

    سلام
    من یه برنامه با ویژوال استدیو 2012 و entity frameworkش و دات نت 4.5 نوشتم که الان دارم با ویژوال استدیو 2010 تغییرش میدم. مشکل اینه که وقتی به ویندوز xp انتقال میدم که دات نت 4 روش نصب کردم بازم خطا میده و میگه باید دات نت 4.5 رو نصب کنی.

    لطفا راهنماییم کنید.

    این تغییرات رو انجام دادم ولی نشد:
    از همون اول در project properties گزینه target framework رو به دات نت 4 تغییر دادم اما نشد.
    در app.config این خط رو حذف میکنم اما کلا دیگه با ویژوال استدیو هم اجرا نمیشه.
    <configSections>
    <!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
    <section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.Entit yFrameworkSection, EntityFramework, Version=5.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
    </configSections>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: تبدیل برنامه ای که با net4.5 نوشته شده به حالتی که با net4.0 کار کنه. (برای ویندوز xp)

    نقل قول نوشته شده توسط ShahinRad97 مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه برنامه با ویژوال استدیو 2012 و entity frameworkش و دات نت 4.5 نوشتم که الان دارم با ویژوال استدیو 2010 تغییرش میدم. مشکل اینه که وقتی به ویندوز xp انتقال میدم که دات نت 4 روش نصب کردم بازم خطا میده و میگه باید دات نت 4.5 رو نصب کنی.

    لطفا راهنماییم کنید.

    این تغییرات رو انجام دادم ولی نشد:
    از همون اول در project properties گزینه target framework رو به دات نت 4 تغییر دادم اما نشد.
    در app.config این خط رو حذف میکنم اما کلا دیگه با ویژوال استدیو هم اجرا نمیشه.
    <configSections>
    <!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
    <section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.Entit yFrameworkSection, EntityFramework, Version=5.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
    </configSections>
    زمانی تنظیماتو کردی 4 باز میگفت دات نت 4.5 نصب کن ؟شاید مشکل جای دیگه باشه که با ویندوز XP همخونی نداره ،مثلا آیکون notify اندازش مناسب نیس یا ...

تاپیک های مشابه

  1. فایلهای dll مورد نیاز برای اجرای یک برنامه ای که با vb نوشته شده
    نوشته شده توسط mosab_vb در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 14 دی 1386, 21:03 عصر
  2. چه جوری برنامه ای که با جاوا نوشته شده رو اجرا کنیم ؟
    نوشته شده توسط mkalone در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1384, 06:36 صبح
  3. چه برنامه‌هایی با سی/سی++ نوشته شده‌اند
    نوشته شده توسط linux در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 13:28 عصر
  4. فوری فوری (اجرای برنامه ایی که با vb نوشته شده بر روی lan
    نوشته شده توسط star در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1384, 20:54 عصر
  5. آیا برنامه ای که در VB6 نوشته شده در XP اجرا میشه ؟
    نوشته شده توسط giahchin در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 بهمن 1382, 14:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •