نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تو رویداد KeyPress مربوط به textBox چطوری تشخیص بدیم که طرف کلید BackSpace ,Tab,Inetr رو فشار داده؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    تو رویداد KeyPress مربوط به textBox چطوری تشخیص بدیم که طرف کلید BackSpace ,Tab,Inetr رو فشار داده؟

    تو رویداد KeyPress مربوط به textBox چطوری تشخیص بدیم که طرف کلید BackSpace ,Tab,Inetr رو فشار داده؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: تو رویداد KeyPress مربوط به textBox چطوری تشخیص بدیم که طرف کلید BackSpace ,Tab,Inetr رو فش

    سلام .
            {
    if ( e.KeyChar == (char)(Keys.Back) || e.KeyChar == (char)(Keys.Tab) || e.KeyChar == (char)(Keys.Enter) ||)
    {
    MessageBox.Show("Test");

    }


    حالا می تونی یکی یکی هم اونا رو بخونی .
    آخرین ویرایش به وسیله drsina : یک شنبه 01 دی 1392 در 12:31 عصر

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: تو رویداد KeyPress مربوط به textBox چطوری تشخیص بدیم که طرف کلید BackSpace ,Tab,Inetr رو فش

    دوست من این کد مال Space هست نه BackSpace

تاپیک های مشابه

  1. فراخوانی اعداد 0 تا 9 با کد اسکی آنها در رویداد keypress
    نوشته شده توسط vb341 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 26 آبان 1391, 09:53 صبح
  2. رویداد Leave مربوط به TextBox
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 15:41 عصر
  3. چه طور میشه رویداد keypress رو در یک celدر dbgrid مشخص کرد؟
    نوشته شده توسط ََAnswer در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1385, 16:13 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1384, 19:00 عصر
  5. تشخیص رویداد keypress
    نوشته شده توسط ir_ali_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 آذر 1384, 10:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •