نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: خطا بعد از رستور نا موفق

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار svhasvha
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    89

    خطا بعد از رستور نا موفق

    سلام من یه برنامه حسابداری دارم که روسیستم کاربر نصب شده وکار میکنه چند وقته ولی حالا امروز یه چا لازم شد برناه رو restore کنم
    قبلان هم این کارو کرده بودم
    ولی اینبار باز یابی اطلاعات موفق نبود وخطا دادا که باز یابی با موفقیت صورت نگرفت
    که اینم چیز مهمی نیست بعضی اوقات میشه
    ولی حالا برنامه خطا میده که نمیتونه به بانک وصل شه!!!!!
    cannot open database "......."requested by the login the"......" login failed
    یکی دوباری که این اتفاق افتاده قبلا مجبور شدم ویندوزو عوض کنم یعنی حتی با نصب دوباره برنامه هم درست نمیشه
    یک بار تو ویندوز7 اینجوری شد حالا تو xp
    دسترسی ها تو قسمت security رو هم تغییر دادم ولی باز نشد
    خودم حدس میزنم از sql باشه ویه جایش ناقص شده

    برنامه از اکسپرس 2008 استفاده میکنه


    به نظرتون چیکار کنم (بجز نصب ویندوز)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    240

    نقل قول: خطا بعد از رستور نا موفق

    با سلام.
    خوب بی دلیل پیغام ناموفق بودن بازیابی رو نمیده! شما باید سعی کنید بازیابی کاملا موفقی داشته باشید .
    با این وجود ممکنه که قسمت کاربران و دسترسی هاشون ناقص باشد.
    شما توی connectionString یک یوزر را معین کرده اید، باید حتما این یوزر را توی sql server چک کنید ببینید login میشه، اگه login میشه ، ببینید دسترسی های مد نظرتون رو داره یا نه.

    باید بررسی کنید ، نمیشه با قطعیت گفت که مشکل از کجاست!
    درضمن فکر نمی کنم ، نصب مجدد ویندوز کار منطقی باشه.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: خطا بعد از رستور نا موفق

    سلام.
    Database شما دارای Backup درستی نیست و وقتی Restore شده عملیات Restore با موفقیت انجام نشده و وسط کار یک Exception داده که بهتون پیغام میده با موفقیت انجام نشده.
    و دیتابیس نیز در حالت Restoring هست به همین دلیل نمیتونید بهش وصل بشید.
    ببینید با Restore یک Backup دیگه مشکلتون حل میشه یاخیر.
    اگر نشد سعی کنید خطایی که هنگام Restore بهتون میده رو برای ما قرار بدید.

    پ.ن : اگر آدمها مریض بشن و نتونیم بفهمیم ایرادشون چیه می کشیمشون بعد دوباره متولدشون میکنیم ببینیم مشکل حل شده یانه؟؟؟؟
    آیا ماشینی که خرابه کلا معدومش میکنیم دوباره از اول میسازیمش ببینیم مشکل حل میشه یانه؟؟

    این خطاها ارتباطی به ویندوز و نصب SQL Server وبرنامه نداره.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار svhasvha
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    89

    نقل قول: خطا بعد از رستور نا موفق

    سلام ممنون از را هنماییتون
    تا حدودی فهمیدم مشکل کجاست ولی تو راه حلش یه خورده موندم
    مشکل اینه که به هر دلیلی یه رستور نا موفق صورت میگیره(مثلا فایل بک آپ تو یه فلشه وحین ریستور کردن فلش قطع میشه یا یه هچنین دلیلی) بانک ناقص میشه طوری که حتی نمیشه دی اتچش کرد
    نصب مجدد ویندوز هم به این خاطر بود که مشتری نمیتونست صبر کنه تا من مشکلو بفهمم بعد براش حل کنم!!!!!
    دیشب یه راه حل موقتی براش پیدا کردم بانک با یه کوری از sql experes حذفش میکنم وبع دوباره فایل بانک رو تو پوشه برنامه کپی میکنم ودوباره بانک سالم رو اتیچ وریستور میکنم......... قضیه حل میشه

    ولی کلا مشکل اینه که به هر دلیلی تراکنش ناموفق باشه بانک آسیب میبینه واز کنترل خارج میشه
    راه حلش اینه که تراکنش رو با یه ترنسکشن و رولبک کردن مدیریت کنم که درصورت یه همچین خطایی ترا کنش اجرا نشه
    ولی نتونستم صورت صحیحی این کارو انجام بدم
    اینم کوری ریستور کردنم

    strsql = @"ALTER DATABASE [DVM] SET SINGLE_USER with ROLLBACK IMMEDIATE "
    + " USE MASTER " +
    " RESTORE DATABASE [DVM] from DISK='" + strFileName + "' with REPLACE";

    که این رشته تو C#‎‎‎‎‎ و بعد از اینکه strFileName که آدرس فایل بک آپ مقدار دهی میشه به بانک ارسال و اجرا میشه

    حالا به نظرم اگه این کوری رو تو یه ترنس اکشن اجرا کنم که صورت خطا رول بک بشه قضیه حل میشه
    حالا به نظر شما این راه حل درسته؟
    و اگه درسته چطور این کارو انجام بدم چند حالت اجرا کردم خطا داد
    نکته اینکه بعد خطای اجرای کوری ریستور شدن بانک بهصورت زیر در میاد
    Untitled.png

    بازم ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله svhasvha : دوشنبه 02 دی 1392 در 17:16 عصر

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار svhasvha
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    89

    نقل قول: خطا بعد از رستور نا موفق

    دوستای گلم چی شد کسی نمیتونه کمکی کنه؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    240

    نقل قول: خطا بعد از رستور نا موفق

    با استفاده از Checksum شما می توانید فایل backup تون را بررسی کنید که خطایی نداشته باشه و هنگام restore کردن مشکلی پیش نیاد.

    این گزینه رو به آخر دستور backup اضاف کنید:
    with checksum

    برای بررسی آن نیز می توانید از دستور زیر استفاده کنید.


    restore verifyonly
    from disk = '[Backup_file_address]'
    with checksum;


    اگر Valid داد، یعنی فایل backup تون مشکلی نداره.

    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار svhasvha
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    89

    نقل قول: خطا بعد از رستور نا موفق

    نقل قول نوشته شده توسط espootin مشاهده تاپیک
    با استفاده از Checksum شما می توانید فایل backup تون را بررسی کنید که خطایی نداشته باشه و هنگام restore کردن مشکلی پیش نیاد.

    این گزینه رو به آخر دستور backup اضاف کنید:
    with checksum

    برای بررسی آن نیز می توانید از دستور زیر استفاده کنید.


    restore verifyonly
    from disk = '[Backup_file_address]'
    with checksum;


    اگر Valid داد، یعنی فایل backup تون مشکلی نداره.

    موفق باشید.
    دوست گلم یعنی این کدی که نوشتین رو من دقیقا به انتهای اون رشته که تو پست گذاشتم اضافه کنم؟؟؟
    شرمندتم من کد نویس سی شارپم تو کدهای اس کیو ال زیاد حرفه ای نیستم
    اگه ممکنه اون کوری که تو پست گذاشتم رو اصلاح کنید!!!!!!

  8. #8

    نقل قول: خطا بعد از رستور نا موفق

    ببینید شما میتونید در یک Try..Catch کنترل کنید که اگر خطا داد و Restore با موفقیت انجام نشد دیتابیس مورد نظر رو حذف کنید.
    اون هم که میره تو حالت Restoring من هم در پست قبل بهش اشاره کردم.چون وسط کار هست و در همون حالت باقی می مونه تا اینکه یک Backup درست رو Restore کنید.
    این کدی هم که دوستمون نوشتن ربطی به Restore نداره و هنگامی که میخواهید Backup بگیرید به کارتون میاد.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار svhasvha
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    89

    نقل قول: خطا بعد از رستور نا موفق

    نقل قول نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان مشاهده تاپیک
    ببینید شما میتونید در یک Try..Catch کنترل کنید که اگر خطا داد و Restore با موفقیت انجام نشد دیتابیس مورد نظر رو حذف کنید.
    اون هم که میره تو حالت Restoring من هم در پست قبل بهش اشاره کردم.چون وسط کار هست و در همون حالت باقی می مونه تا اینکه یک Backup درست رو Restore کنید.
    این کدی هم که دوستمون نوشتن ربطی به Restore نداره و هنگامی که میخواهید Backup بگیرید به کارتون میاد.
    مشکل این کد در چیه؟


    BEGIN TRAN

    ALTER DATABASE [DVM] SET SINGLE_USER with ROLLBACK IMMEDIATE
    USE MASTER
    RESTORE DATABASE [DVM] from DISK='" + strFileName + "' with REPLACE
    IF (@@ERROR <> 0)
    BEGIN
    ROLLBACK TRAN
    END

    COMMIT TRAN


    اینم متن خطاش

    Msg 226, Level 16, State 6, Line 4
    ALTER DATABASE statement not allowed within multi-statement transaction.
    Msg 3021, Level 16, State 0, Line 6
    Cannot perform a backup or restore operation within a transaction.
    Msg 3013, Level 16, State 1, Line 6
    RESTORE DATABASE is terminating abnormally.
    Msg 3902, Level 16, State 1, Line 15
    The COMMIT TRANSACTION request has no corresponding BEGIN TRANSACTION.

  10. #10

    نقل قول: خطا بعد از رستور نا موفق

    مشکل اینه که دستور Alter Database نمیتونه داخل یک Transaction باشه.من Try..Catch خود C#‎ رو گفتم

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار svhasvha
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    89

    نقل قول: خطا بعد از رستور نا موفق

    نقل قول نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان مشاهده تاپیک
    مشکل اینه که دستور Alter Database نمیتونه داخل یک Transaction باشه.من Try..Catch خود C#‎‎ رو گفتم
    سلام ممنون از جوابت اما دوست گلم Try..Catch واسه مدیریت خطاس که اگه خطایی رخ داد برنامه هنگ نکنه یعنی از خطا جلو گیری نمیکنه کلا کاری با خطا نداره وقتی هم که خطایی تو ریستور رخ بده دیگه بانک از دست رفته !!!!! حرف من اینه که اگر خطا رخ داد ترکنش رولبک بشه یعنی برگرده به حالت قبل از ریستور هرچند تو خود دستور ریستور رولبک نوشته ولی نمیدونم چرا جواب نمیده

تاپیک های مشابه

  1. خطا بعد از نصب و اجرای موفق برنامه
    نوشته شده توسط mhdhp86 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 47
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1392, 09:04 صبح
  2. کمک خطا بعد از عوض کردن host
    نوشته شده توسط mahdi_negahi در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1385, 22:01 عصر
  3. خطا بعد از نصب Fast Report
    نوشته شده توسط delphi_63102 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 16:08 عصر
  4. خطا بعد از submit
    نوشته شده توسط hr110 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 فروردین 1384, 14:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •