نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ویرایش داده ها در data grid

  1. #1

    ویرایش داده ها در data grid

    با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.
    سوالی در زمینه ویرایش داده ها از طریق data grid
    در یک برنامه web application دارم.
    آیا روشی کوتاهتر به جز نوشتن قطعه کد برای هر فیلد در جدول مربوطه وجود ندارد.؟؟؟
    خوب ما ممکن است که هزاران فیلد در جدولمان داشته باشیم.برای همه مسلما وقت ریادی می برد.
    قطعه کد زیر برای ویرایش جدول customers نوشته شده.

    ErrorMessage.Text = "";
    SqlCommand updCommand = new SqlCommand();
    updCommand.Connection = sqlConnection1;
    updCommand.CommandText = "UPDATE Customers SET CompanyName = '" + ((TextBox)e.Item.Cells[3].Controls[0]).Text
    + "', ContactName = '" + ((TextBox)e.Item.Cells[4].Controls[0]).Text
    + "', ContactTitle = '" + ((TextBox)e.Item.Cells[5].Controls[0]).Text
    + "', Address = '" + ((TextBox)e.Item.Cells[6].Controls[0]).Text
    + "', City = '" + ((TextBox)e.Item.Cells[7].Controls[0]).Text
    + "', Region = '" + ((TextBox)e.Item.Cells[8].Controls[0]).Text
    + "', PostalCode = '" + ((TextBox)e.Item.Cells[9].Controls[0]).Text
    + "', Country = '" + ((TextBox)e.Item.Cells[10].Controls[0]).Text
    + "', Phone = '" + ((TextBox)e.Item.Cells[11].Controls[0]).Text
    + "', Fax = '" + ((TextBox)e.Item.Cells[12].Controls[0]).Text + "'"
    + " WHERE CustomerID = '" + ((TextBox)e.Item.Cells[2].Controls[0]).Text + "'";
    updCommand.CommandType = CommandType.Text;

    مسلما باید راه کوتاهتری داشته باشد.12 خط برای 12فیلد.!!
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////در ضمن سوال دیگری داشتم.
    این خط دستور چه کاری انجام می دهد.
    updCommand.CommandType = CommandType.Text;


    چون مربوط به هردو بحث می شدند.در این قسمت مطرح کردم.ممنون می شم که مدیر بخش لطف کنند و حذفش نکنند.

  2. #2
    منظورتون از راه کوتاهتر چیه؟!شما نیاز دارید که تمام فیلدها رو آپدیت کنید بنابراین تک تک اونها رو توی دستور آپدیت نوشتید!در صورتی که نیاز به تغییر فیلدی خاص دارید فقط کافیه اون فیلد خاص رو در کوئریتون ذکر کنید.
    این دستور هم مشخص میکنه که نوع updateCommand شما Text هست.میتونه انواعی مثل استور پروسیجر و متن و ... داشته باشه.

  3. #3
    اگه از siquel استفاده می کنید stored procedure راه منطقیه
    ولی راهتون به کل منطقی نیست
    شما سطر به سطر به روز کنید
    یعنی در هر سطر یه button column برای ویرایش و بروز رسانی بگذارید که فقط سطر مربوط رو بروز کنه
    برای نمونه هم به بخش اعمال متداول دیتاگرید مراجعه کنید

تاپیک های مشابه

  1. DATA GRID
    نوشته شده توسط BAHARNARENG در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 01:37 صبح
  2. bindingیک data sourceبهdata grid
    نوشته شده توسط reza_N در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1385, 11:43 صبح
  3. کلیک در Data Grid
    نوشته شده توسط mjz000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1385, 13:38 عصر
  4. حذف یک سطر در data grid
    نوشته شده توسط mohandess_anita در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1384, 08:46 صبح
  5. فرستادن اطلاعات از Data Grid به Data Envernoment
    نوشته شده توسط pesare_matin2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1383, 22:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •