نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    سلام
    میدونم این این بخش جای این سوال نیست توی بخش مربوطه شم سوال کردم جواب نمیدن
    من دو جدول بر اسا کد مشتری رو از بانک لود اطلاعات رو به استیمول ارسال میکنم همه چیز به خوبی انجام میشه دو تا مشکل برام پیش میاد
    طبق این عکس :




    1 - چرا ردیف 6 خالیه ؟
    2 - من در زمان ارسال فیلد تاریخ دریافت شهریه مرتبش کردم ORDER BY ارسال کردم به ریپورت چرا منظم نیست ؟
    از datatabel استفاده شده

    im da2 As New SqlDataAdapter("select shahriyeh,b_shahreyeh,data_sh,codeosv,user_name from mali where codeosv = '" & TextBox1.Text & "'ORDER BY data_sh asc ", con)
    Dim dt2 As New DataTable("mali")
    da2.Fill(dt2)


    dt1.Merge(dt2, True, MissingSchemaAction.Add)

    StiReport1.RegData(dt1)
    StiReport1.CacheAllData = True
    StiReport1.Dictionary.Synchronize()
    StiReport1.Show()


    ممنون میشم راهنماییم کنید

    یا علی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sehm67
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهدژ بالاده
    پست
    266

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه
    سلام دوست عزیز


    دوست عزیز شما راهی که پیشنهاد میکنم برو زودتر به نتیجه میرسی.

    1- از نوار ابزار StiReport رو به فرم اضافه کن

    2- گزینه Design Report

    3 - در محیط دیزاین سمت چپ Dictionry یک New Data source اضافه نمایید

    از پنجره باز شده گزینه Data from sql connection رو انتخاب کرده

    **** در محیط باز شده Name in source یک نام وارد کرده ( در محیط کد نویسی لازم است)

    و در تکست دوم Name نام جدول موجود در دیتابیس ( جدول1 , جدول2 و ... )

    در قسمت Columns نام فیلد جدول مورد نظر را وارد نمایید ( بسته به فیلد های جدول مورد نظر)

    در قسمت Query Text به صورت زیر اقدام نمایید :

    به طور مثال جدول (Table_1) فیلد ها ( code , name )



    select * from Table_1
    {Var2}



    4- دکمه OK

    5- در قسمت بر روی Variable کلید راست و New Variable را انتخاب و نام Var2 را تایپ و OK

    6- جدول و یا جداولی که برای گزارش گیری لازم دارید رو به همان صورت بالا ایجاد نمایید

    و بعد اتمام کار بر روی صفحه جدول و یا جداول مورد نظر را درگ نمایید

    نکته Var2 همان دستوری است که فیلتر برروی آن انجام میشود (در محیط کد نویسی)

    به طور مثال :

    select * from Table_1 where code like '100'

    where code like '100 همان Var2 میباشد.

    پس از اتمام کار را بسته و وارد محیط کد نویسی شوید.


    Dim str As String = "Data Source=.;Initial Catalog=testreport;Integrated Security=True"
    Dim con As New SqlConnection(str)
    StiReport1.Compile()
    StiReport1.RegData("N", con)
    StiReport1("var2") = "where code like '%" & TextBox1.Text & "%'"
    StiReport1.Render()
    StiReport1.Show()



    **** در کد بالا N همان کدی است که قسمت طراحی بهش اشاره کردم Name in source

    اگه مشکلی بود بتونم در خدمتم

    موفق و موید
    آخرین ویرایش به وسیله sehm67 : پنج شنبه 03 بهمن 1392 در 15:47 عصر دلیل: دستور اشتباه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    نشد دارم دیوانه میشم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sehm67
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    شاهدژ بالاده
    پست
    266

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    نشد دارم دیوانه میشم
    سلام

    من نمونه برنامه شما رو قبلا دانلود کرده بودم همین مشکلو داشت دلیلش رو نمیدونم

    اما روشی که در این پست گذاشتم مشکل شما رو صد در صد حل میکنه

    اینجا

    اگه مشکلی داشتی تو همون پست بپرس.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    دوست عزیز سلام
    ممنونم از آموزشی که گذاشتید ولی من یک مشکل برخوردم چطوری از sqlexpress در استیمول استفاده کنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول


تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول
    نوشته شده توسط systam در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 دی 1392, 15:24 عصر
  2. مشکل در نمایش پیغامهای ارسال شده
    نوشته شده توسط forodo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 23
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1392, 15:48 عصر
  3. مشکل در نمایش اطلاعات انتخاب شده از dropdownlist
    نوشته شده توسط neda555 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1391, 17:02 عصر
  4. مشکل عدم نمایش اطلاعات فیلتر شده توسط storedproc در quickreport
    نوشته شده توسط khaterer در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 آذر 1389, 00:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •