نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

  1. #1

    حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    <
    ကျွန်ုပ်ဇော်ဂျီဖ င့်ယူနီကုတ်ဖြင့် ော်ဂျီကီးဘုတ်ဖြင ့် ယူနီကုတ် ရေးမည်။
    سلام
    چند تا تکسباکس دارم که با زدن یک button اطلاعات تکس باکس ها توی دیتاگرید ویو نمایش داده میشه ( ولی ثبت نمیشه ) حالا اگه بخوام با یک دکمه دیگه یک یا چند سطر از این رکوردها رو حذف کنم و ویا ویرایش کنم ( قبل از ثبت در بانک ) باید چیکار کنم ؟ ( کد delete و کد update)

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    سلام.
    تا وقتی که در بانک ثبت نشده باشه که کد خاصی برای ویرایش لازم نیست!
    لطفا بیشتر توضیح بدید راجع به منظورتون!

  3. #3

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    سلام

    قبل از ثبت در دیتابیس برای ویرایش دیتاگرید میتونی روی اول سل دابل کلیک کنی مقدارش رو تغییر بدی و برای حذف هر سطری که دوست داشته باشید میتونید اون سطر رو انتخاب کنید و دکمه Delete روی صفحه کلید رو بزنید.

  4. #4

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    در مورد ویرایش درسته ولی برای حذف کردن اصلا اطلاعات اون سطر حذف نمیشن

  5. #5

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    واسه اینکه سطر رو کامل Delete کنی با اینجایی رو که توی تصویر نشون دادم با Mouse کلیک کنی بعد دکمه Delete رو بزنی:
    Untitled.png
    اگر هم میخای سطر پاک نشه و فقط اطلاعات سطر(فقط اطلاعات سلول ها) رو پاک کنی اول سطر رو همون طور که توی تصویر هست کلیک کن بعد میتونی از کد زیر واسه یک Button یا هر چیزی که دوست داری استفاده کنی و اطلاعات رو پاک کنی امیدوارم منظورت یکی از این دو بوده باشه اینم کدش:

            For Each selectedrow As DataGridViewRow In DataGridView1.SelectedRows
    DataGridView1.Rows.Remove(selectedrow)
    Next

  6. #6

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    Rows cannot be programmatically removed unless the DataGridView is data-bound to an IBindingList that supports change notification and allows deletion.
    سلام
    آقا قاسم من هم به همین صورتی که گفتید سعی می کنم سطر رو حذف کنم ولی نمیشه
    با کدی هم که در بالا گفتید ارور می ده ، همین اروری که در بالا گفتم .
    من فکر می کنم که یکی از properties های مربوط به دیتا گریدم رو باید تغییر بدم ولی نمی دونم کدوم البته بگم خاصیت های allow user to delete rowsهم true زدم.
    لطفا کمک کنید

  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    Thumbs up نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    سلام
    طبق عکس زیر شما با این کد میتوانید یک ردیف را انتخاب کرده و سپس آن را حذف کنید:
    11.png
    کد:
    For i = 0 To DataGridView1.Rows.Count - 2
    If DataGridView1.Rows(i).Selected Then
    DataGridView1.Rows.RemoveAt(i)
    End If
    Next

    موفق باشید

  8. #8

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط نسرین2000 مشاهده تاپیک
    Rows cannot be programmatically removed unless the DataGridView is data-bound to an IBindingList that supports change notification and allows deletion.
    سلام
    آقا قاسم من هم به همین صورتی که گفتید سعی می کنم سطر رو حذف کنم ولی نمیشه
    با کدی هم که در بالا گفتید ارور می ده ، همین اروری که در بالا گفتم .
    من فکر می کنم که یکی از properties های مربوط به دیتا گریدم رو باید تغییر بدم ولی نمی دونم کدوم البته بگم خاصیت های allow user to delete rowsهم true زدم.
    لطفا کمک کنید
    شما یه پروژه جدید بساز اینایی رو که گفتم انجام بده اگر نشد بگو یه فکر دیگه کنیم.

  9. #9

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    من دیتا گریدم را با تعریف کلاس همراه و توسط یک آرایه پر کردم ممکنه مشکل از اینجا باشه ؟

    Dim hamrah AsNewhamrah
    Try
    DoWhile txtfirst_nameh.Text = ""
    IfMessageBox.Show(" لطفا نام همراه را وارد کنید") = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
    txtfirst_nameh.Focus()
    GoTo line1
    EndIf
    Loop
    DoWhile txtlast_nameh.Text = ""
    IfMessageBox.Show(" لطفا نام خانوادگی همراه را وارد کنید") = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
    txtlast_nameh.Focus()
    GoTo line1
    EndIf
    Loop
    Catch sqlexceptionerr AsSqlException
    MessageBox.Show(sqlexceptionerr.Message)
    EndTry
    With hamrah
    .first_name = txtfirst_nameh.Text
    .last_name = txtlast_nameh.Text
    .nesbat = txtnesbat.Text
    EndWith
    hamrahlist.Add(hamrah)
    grdhamrah.DataSource =
    Nothing
    grdhamrah.DataSource = hamrahlist
    txtfirst_nameh.Text =
    ""
    txtlast_nameh.Text = ""
    txtnesbat.Text = ""
    line1: objconnection.Close()

  10. #10
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    با استفاده از کد من هم همین ارور رو داد؟؟

  11. #11

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    آقا سجاد میشه لطف کنید یه نگاه به برنامه بندازید و مشکلم رو حل کنید ؟

  12. #12
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    چشم فقط شما برنامه رو بذارین!

  13. #13

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    این هم سورس برنامه
    Dez_Hotel.rar

  14. #14

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    آقا سجاد چی شد ؟

  15. #15

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    کسی می تونه کمک کنه ؟

  16. #16
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    ببخشید من الان دسترسی به وی بی ندرام تا 1 ساعت دیگه جواب میدم انشاالله..

  17. #17
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    بفرما ببین منظورت اینه؟؟:
    اول باید طبق اون عکسی که دادم اون سطر رو در حالت انتخاب قراربدی و بعد وقتی روی دکمه حذف سطر دیتا گرید ویو کلیک کنی محتویات اون سطر برابر "" میشه.یعنی خالی میشه.!
    لینک دانلود:Dez_Hotel.rar
    موفق باشی

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    سلام نسرین خانم . هدفم کمکه فقط از سوال و طرز جوابم ناراحت نشید لطفا ( انتقاد پذیر باشید )

    اولا اگه قراره این نرم افزار رو فقط واسه یادگیری استفاده کنی و واسه خودت و سرسرکی که مهم نیست .

    ولی اگه قراره به کسی بدی یا پروژه دانشگاهته اینچیزاش اصلا مناسب نیست :

    1 ) نحوه کد نویسیش ( نمیگم غلطه ها ) راه قانونیش و مناسبش نیست .

    2 ) گرافیک برنامت افتضاست.

    3 ) Startup فرم Main خودتو بزار رو Maximize که موقع اجرا به حالت بزرگ و فول سایز اجرا شه . شما اومدی با دست اندازشو دست کاری کردی و مانیتور شما Lcd هستش و عرض و طولش با مانیتور های دیگه فرق داره

    4 ) دیتاگرید ویو گذاشتی درست ؟ واسه نمایش خوبه ولی نیاز نیست تو همون صفحه بهت نشون بده این از قانون به دوره . حالا گذاشتی اوکی نشون دادی اوکی ولی دوست من وقتی قراره کاربر بیاد خودش دستی وارد کنه ، خودشم دستی پاک کنه ، یعنی عملا یه کار رو کردی 4 کار: ورود ، چک ، انتخاب سطر ، حذف سطر .
    نرم افزار کارش افزایش سرعته کاره نه بازی با اعصاب خو حالا این چه کاریه کاربر اومده اطلاعات رو وارد کرده وقتی اینتر زد یا دکمه ثبت رو زد بیا 1 اررور تعریف کن با vbYes و vbNo که اگه Yes رو زد بیاد اطلاعات ثبت شه و اگه No رو زد ثبت نشه . این از روش صحیح .

    حالا روش خودت ، دوست من واسه حذف نیاز به کد نیست . شما دیتاگرید ویو رو گذاشتی این 4 تا تیک رو فعال کن اجازه اضافه کردن ، حذف کردن ، مرتب کردن ، و ویرایش کردن رو داری . دیگه نیاز به کد نیست . ولی بازم کاربر باید رو سطر کلیک کنه و Delete رو بزنه تا پاک شه و اینم کار اضافست .

    از دکمه زمانی استفاده کن که تو دیتابیس ذخیره کردی .

    5 ) فرم لوگین اولین صفحه نرم افزاره و وقتی از داخل برنامه توش میری باید کلا برنامت همه فرماش خارج شن و فقط فرم لاگینت بمونه .

    6 ) نرم افزاری که قبلا نوشته شده رو دنبالش نرو ، فقط در صورتی که بخوای بفروشی به مشتریت و پول خوبی بده واسش شخصی سازی کن.

    7 ) برنامه ای که میدی ما تست کنیم دیتابیسشم بده

    8 ) از کامپاننت ها و تب ها و منو ها و فونت ها و گرافیک کاری مناسب استفاده کن ( فتوشاپ ) زیبایی برنامت اینا مهمه .

    9 ) هدر ستون های دیتاگریدویوی خودتو فارسی کن همه زبانشون خوب نیست.

    10 ) چرا از آرایه واسه ثبت اطلاعات متغییر استفاده کردی ؟؟؟


    بازم میگم هدفم کمک به شماست نه خود نمایی و ناراحتی .

    یا حق

  19. #19
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط behrooz69 مشاهده تاپیک
    سلام نسرین خانم . هدفم کمکه فقط از سوال و طرز جوابم ناراحت نشید لطفا ( انتقاد پذیر باشید )

    اولا اگه قراره این نرم افزار رو فقط واسه یادگیری استفاده کنی و واسه خودت و سرسرکی که مهم نیست .

    ولی اگه قراره به کسی بدی یا پروژه دانشگاهته اینچیزاش اصلا مناسب نیست :

    1 ) نحوه کد نویسیش ( نمیگم غلطه ها ) راه قانونیش و مناسبش نیست .

    2 ) گرافیک برنامت افتضاست.

    3 ) Startup فرم Main خودتو بزار رو Maximize که موقع اجرا به حالت بزرگ و فول سایز اجرا شه . شما اومدی با دست اندازشو دست کاری کردی و مانیتور شما Lcd هستش و عرض و طولش با مانیتور های دیگه فرق داره

    4 ) دیتاگرید ویو گذاشتی درست ؟ واسه نمایش خوبه ولی نیاز نیست تو همون صفحه بهت نشون بده این از قانون به دوره . حالا گذاشتی اوکی نشون دادی اوکی ولی دوست من وقتی قراره کاربر بیاد خودش دستی وارد کنه ، خودشم دستی پاک کنه ، یعنی عملا یه کار رو کردی 4 کار: ورود ، چک ، انتخاب سطر ، حذف سطر .
    نرم افزار کارش افزایش سرعته کاره نه بازی با اعصاب خو حالا این چه کاریه کاربر اومده اطلاعات رو وارد کرده وقتی اینتر زد یا دکمه ثبت رو زد بیا 1 اررور تعریف کن با vbYes و vbNo که اگه Yes رو زد بیاد اطلاعات ثبت شه و اگه No رو زد ثبت نشه . این از روش صحیح .

    حالا روش خودت ، دوست من واسه حذف نیاز به کد نیست . شما دیتاگرید ویو رو گذاشتی این 4 تا تیک رو فعال کن اجازه اضافه کردن ، حذف کردن ، مرتب کردن ، و ویرایش کردن رو داری . دیگه نیاز به کد نیست . ولی بازم کاربر باید رو سطر کلیک کنه و Delete رو بزنه تا پاک شه و اینم کار اضافست .

    از دکمه زمانی استفاده کن که تو دیتابیس ذخیره کردی .

    5 ) فرم لوگین اولین صفحه نرم افزاره و وقتی از داخل برنامه توش میری باید کلا برنامت همه فرماش خارج شن و فقط فرم لاگینت بمونه .

    6 ) نرم افزاری که قبلا نوشته شده رو دنبالش نرو ، فقط در صورتی که بخوای بفروشی به مشتریت و پول خوبی بده واسش شخصی سازی کن.

    7 ) برنامه ای که میدی ما تست کنیم دیتابیسشم بده

    8 ) از کامپاننت ها و تب ها و منو ها و فونت ها و گرافیک کاری مناسب استفاده کن ( فتوشاپ ) زیبایی برنامت اینا مهمه .

    9 ) هدر ستون های دیتاگریدویوی خودتو فارسی کن همه زبانشون خوب نیست.

    10 ) چرا از آرایه واسه ثبت اطلاعات متغییر استفاده کردی ؟؟؟


    بازم میگم هدفم کمک به شماست نه خود نمایی و ناراحتی .

    یا حق
    منم با بهروز موافقم.البته فکر می کنم منظور نسرین خانم اینه که کاربر هر سطری رو در حالت انتخاب قرار داد و بعد روی دکمه

    کلیک کرد اطلاعات داخلش پاک بشه نه خود سطر...درسته؟؟؟اون سورس من هم همین کار رو میکنه...

    موفق باشید....

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    به جای این کار بیاید کمک کنید که وقتی روی یه سطر دیتاگرید ویو کلیک میکنیم توی فرم دیگه اطلاعات اون سطر رو نشون بده واسه ویرایش و حذف و ...

    مثل برنامه های حسابداری و ...

  21. #21

    نقل قول: حذف و ویرایش رکورد از دیتا گرید

    سلام دوستان من میخوام وقتی اطلاعات رو از دیتابیس گرفتم و تو دیتاگریدویو نمایش دادم بتونم یه ستون رو دوباره ویرایش کنم ولی وقتی اطلاعات رو نمایش دادم دیتاگریدویو حالت ویرایش نداره چطور میتونم حالت ویرایششو فعال کنم تو قسمت تنظیمات هم حالت read only رو false کردم و edit رو فعال کردم اما زمان اجرا وقتی رو ستونی که میخوام ویرایشش کنم میزنم حالت ویرایش نمیاد

تاپیک های مشابه

  1. ویرایش رکورد جاری دیتا گرید
    نوشته شده توسط sepidehdam در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1388, 17:14 عصر
  2. حذف یا ویرایش یک رکورد از دیتا گرید
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 11:03 صبح
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 20 تیر 1385, 13:25 عصر
  4. حذف رکورد در دیتا گرید
    نوشته شده توسط hassan_RK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1384, 02:00 صبح
  5. مشکل حذف رکورد از دیتا گرید
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مرداد 1384, 11:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •