نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ویرایش اطلاعات در دیتا گرید یا گرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار razeghaik1
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    عسلویه
    پست
    258

    Question ویرایش اطلاعات در دیتا گرید یا گرید ویو

    سلام دوستان.اگه می شه واسه این سوال راهنماییم کنید.با تشکر
    میخواستم بدونم چطوری می شه در دیتا گرید و یا گرید ویو وقتی روی یک ردیف کلیک کردیم اطلاعات نمایش داده بشه و یتوان ان را در تکست باکس مربوطه ویرایش و ذخیره نمود.اگر دوستان با مثال و یا فایل آموزشی راهنمایی کنند خیلی ممنون می شم.
    مانند عکس زیر که قصد دارم وقتی روی ردیف اول کلیک کردیم اطلاعات ردیف 1 در تکست باکس های 1 تا 4 برای ویرایش نشون داده بشن.
    متشکرم که لطف می کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار razeghaik1
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    عسلویه
    پست
    258

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در دیتا گرید یا گرید ویو

    nدوستان اگه کمکم کنید ممنون می شم ازتون.
    تشکر

  3. #3

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در دیتا گرید یا گرید ویو

    برای انتقال اطلاعات از grid به textbox باید روی گرید دابل کلیک کنی

    protected void GridView1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    txtname.Text = GridView1.SelectedDataKey[1].ToString();
    txtfamily.Text = GridView1.SelectedDataKey[2].ToString();


    SelectedDataKey[0] همون اندیس id هست که لازم نیست تغییر بدی! التبه باید enable select مربوط به گرید رو فعال کنی!

    برای ذخیره هم بستگی داره از چه روشی برای ذخیره اطلاعات تو بانک استفاده میکنی!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار razeghaik1
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    عسلویه
    پست
    258

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در دیتا گرید یا گرید ویو

    مرسی که راهنمایی می کنید. اما مشکلی که هست اینه که من من وقتی برای گرید ویو این کد رو می نویسم و روی select کلیک می کنم ارور می ده که یه عکس هم گرفتم از اروری که می ده.
    ضمنا توی گرید ویوو من چیزی به اسم enable select ندیدم که بخوام فعال کنم.البته اگه منظورتون همون select , delete , update , cancel هست اونا رو فعال کردم.و با استفاده از کلیک روی دکمه select این کار رو می کنم که با خطا مواجه می شم.
    دوستان دیگری هم ار لطف کنن راهنمایی بفرمایند ممنون می شم.
    تشکرUntitled.jpg

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار razeghaik1
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    عسلویه
    پست
    258

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در دیتا گرید یا گرید ویو

    دوستان کسی نمی تونه کمکم کنه؟ :(

  6. #6

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در دیتا گرید یا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط razeghaik1 مشاهده تاپیک
    دوستان کسی نمی تونه کمکم کنه؟ :(
    اینو بنویس :
    Capture.JPG

  7. #7
    کاربر جدید آواتار Mohsen7848
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    خراسان رضوی - مشهد
    پست
    5

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در دیتا گرید یا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط razeghaik1 مشاهده تاپیک
    دوستان کسی نمی تونه کمکم کنه؟ :(
    اینم میتونی بنویسی
    textbox.text=dgv.currentrow.cell[0.value.tostring();]

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار notlikeothers
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    388

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در دیتا گرید یا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط razeghaik1 مشاهده تاپیک
    مرسی که راهنمایی می کنید. اما مشکلی که هست اینه که من من وقتی برای گرید ویو این کد رو می نویسم و روی select کلیک می کنم ارور می ده که یه عکس هم گرفتم از اروری که می ده.
    ضمنا توی گرید ویوو من چیزی به اسم enable select ندیدم که بخوام فعال کنم.البته اگه منظورتون همون select , delete , update , cancel هست اونا رو فعال کردم.و با استفاده از کلیک روی دکمه select این کار رو می کنم که با خطا مواجه می شم.
    دوستان دیگری هم ار لطف کنن راهنمایی بفرمایند ممنون می شم.
    تشکرUntitled.jpg
    واسه اینکه موقع بایند datakey معرفی نکردی واسه گرید.

    DataGrid1.DataKeyField = "primerykeyFeild";

  9. #9

    نقل قول: ویرایش اطلاعات در دیتا گرید یا گرید ویو

    سلام دوستان من میخوام وقتی اطلاعات رو از دیتابیس گرفتم و تو دیتاگریدویو نمایش دادم بتونم یه ستون رو دوباره ویرایش کنم ولی وقتی اطلاعات رو نمایش دادم دیتاگریدویو حالت ویرایش نداره چطور میتونم حالت ویرایششو فعال کنم تو قسمت تنظیمات هم حالت read only رو false کردم و edit رو فعال کردم اما زمان اجرا وقتی رو ستونی که میخوام ویرایشش کنم میزنم حالت ویرایش نمیاد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 14 آذر 1391, 22:22 عصر
  2. مشکل در خواندن اطلاعات از دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط sa_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 14:41 عصر
  3. سوال: اضافه کردن اطلاعات دیتا گرید در لیست ویو
    نوشته شده توسط viper2009 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 15:16 عصر
  4. پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1388, 11:19 صبح
  5. سوال: ویرایش اطلاعات نماش داده شده در گرید ویو
    نوشته شده توسط AhoO-sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 شهریور 1388, 13:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •