نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: برای هر شخصی سه مقدار وجود دارد که باید جداگانه نگهدای شوند. از چه کلاسی استفاده کنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    برای هر شخصی سه مقدار وجود دارد که باید جداگانه نگهدای شوند. از چه کلاسی استفاده کنم؟

    سلام.
    میخوام برای یه شخص سه مقدار نگهداری کنم. مثلا تعداد شیفت صبح شخصی اول 10تا و شیفت عصرش 8تا و شیفت شبش6 تا . و برای شخص دومی هم همینطور ولی با مقادیر متفاوت. به نظر شما از چه کلاسی استفاده کنم که راحت تر بتونم به مقادیر مورد نظر هم دسترسی داشته باشم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hmbarnamenevis
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    رفسنجان - کشکوئیه
    پست
    133

    نقل قول: برای هر شخصی سه مقدار وجود دارد که باید جداگانه نگهدای شوند. از چه کلاسی استفاده کنم؟

    public class Person
    {
    public int AM=10;
    public int PM=8;
    public int PM2=6;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: برای هر شخصی سه مقدار وجود دارد که باید جداگانه نگهدای شوند. از چه کلاسی استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط hmbarnamenevis مشاهده تاپیک
    public class Person
    {
    public int AM=10;
    public int PM=8;
    public int PM2=6;
    }
    ممنون. اگه به تعداد افراد ، این کلاس رو نمونه سازی کنم اونوقت اینهارو چطوری نگهداری کنم که با ثبت اطلاعات شخص جدید اطلاعات شخص قبلی از بین نره.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: برای هر شخصی سه مقدار وجود دارد که باید جداگانه نگهدای شوند. از چه کلاسی استفاده کنم؟

    سلام
    منظورتون از "از چه کلاسی استفاده کنم؟" چیه؟
    در اصل شما یک برنامه بانک اطلاعاتی می خواید
    ببینید این طور که متوجه شدم شما باید دو جدول طراحی کنید
    یکی برای "شخص" و یکی هم برای "ذخیره اطلاعات مربوطه"
    بعد از این که فیلد هاشو مشخص کردی در فرم شخص ، مشخصات شخص رو در دیتابیس ثبت می کنی
    بعد در فرمی که ابقی اطلاعات مربوط به شخص رو می خوای بدی یک text میزاری و کد شخص رو میزنی بعد که اطلاعاتش اومد شروع به شیفت پر کردن میشی
    برای این کاره بانک اکسس مناسبه
    امیدوارم متوجه شده باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: برای هر شخصی سه مقدار وجود دارد که باید جداگانه نگهدای شوند. از چه کلاسی استفاده کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    منظورتون از "از چه کلاسی استفاده کنم؟" چیه؟
    در اصل شما یک برنامه بانک اطلاعاتی می خواید
    ببینید این طور که متوجه شدم شما باید دو جدول طراحی کنید
    یکی برای "شخص" و یکی هم برای "ذخیره اطلاعات مربوطه"
    بعد از این که فیلد هاشو مشخص کردی در فرم شخص ، مشخصات شخص رو در دیتابیس ثبت می کنی
    بعد در فرمی که ابقی اطلاعات مربوط به شخص رو می خوای بدی یک text میزاری و کد شخص رو میزنی بعد که اطلاعاتش اومد شروع به شیفت پر کردن میشی
    برای این کاره بانک اکسس مناسبه
    امیدوارم متوجه شده باشی
    ممنون. نمیخوام ذخیره کنم. اطلاعات جدول رو از دیتابیس میخونم. از توی جدول فامیلی افراد و تعداد شیفتهای صبح و عصر و شب هر شخصی رو هم میخونم .میخوام این شیفتها رو پس از خوندن و تغییرات لازمه با فامیلی افراد تا پایان برنامه (حلقه) در یه جایی نگهداری کنم .چون در هر بار داخل حلقه این شیفتها مجددا چک شده و ممکنه تغییر کنن.

تاپیک های مشابه

  1. تابعی برای برگرداندن قسمت اعشار یک عدد وجود دارد
    نوشته شده توسط ir_ali_s در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 تیر 1386, 07:12 صبح
  2. اگر در دست و بالتان سورس کد های جالب وجود دارد لطفا برای من بفرستید .
    نوشته شده توسط mina.m در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 02:03 صبح
  3. آیا در vs.net راهی برای کانورت کدهای C#‎به vb وجود دارد
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 15:58 عصر
  4. InterFace خوب برای MySql آیا وجود دارد
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش MySQL
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 16 دی 1384, 19:49 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1384, 21:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •