نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل کاراکتر های کوتیشن و دابل کوتیشن

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    مشکل کاراکتر های کوتیشن و دابل کوتیشن

    سلام

    یک کوری دارم که به DataSet پاس دادم و به شکل زیر هست


    db.SetCommand(@"Select * From (Select dbo.patients.id as PID,dbo.patients.fname, dbo.patients.lname, dbo.pezeshk.pezeshk_name, dbo.pezeshk.nezam_code, dbo.pezeshk.khadamat_code, dbo.patients.serial,
    dbo.patients.sexID, dbo.patients.expr_date, dbo.patients.nos_date, dbo.patients.page_no, dbo.patients.bimar_normal, dbo.patients.bimar_khas, dbo.invoice.tarefe, dbo.invoice.sazman,
    dbo.invoice.feranshiz, dbo.khedmat_type.kh_code_khadamat, dbo.pezeshk.pezeshktypeID,(Select Sum(tarefe) From invoice) AS Tarefe_Total,(Select Sum(sazman) From invoice) AS Sazman_Total,(Select Sum(feranshiz) From invoice) AS Feranshiz_Total, row_number() over(partition by dbo.patients.serial, dbo.patients.nos_date_miladi order by dbo.patients.nos_date_miladi) as rnk
    FROM dbo.patients INNER JOIN
    dbo.pezeshk ON dbo.patients.pezeshkID = dbo.pezeshk.id INNER JOIN
    dbo.invoice ON dbo.patients.id = dbo.invoice.patientid INNER JOIN
    dbo.khedmat_type ON dbo.invoice.khID = dbo.khedmat_type.id
    WHERE dbo.patients.bimeID = '2' AND dbo.patients.khadamatID = '" + comboBox2.SelectedValue + "' AND dbo.patients.centerID = '" + comboBox1.SelectedValue + "' AND dbo.khedmat_type.kh_groupID = '" + comboBox3.SelectedValue + "' AND patients.nos_date BETWEEN '" + Date1.VDate + "' AND '" + Date2.VDate + "')d where rnk = 1 Order By nos_date");



    حالا کوری رو به صورت زیر تغییر میدم اما مشکل Syntax میده


    db.SetCommand(@"Select * From (SELECT top 100 PERCENT dbo.patients.id AS PID, dbo.patients.fname, dbo.patients.lname, dbo.pezeshk.pezeshk_name, dbo.pezeshk.nezam_code,
    dbo.pezeshk.khadamat_code, dbo.patients.serial, dbo.patients.sexID, dbo.patients.expr_date, dbo.patients.nos_date, dbo.patients.page_no,
    dbo.patients.bimar_normal, dbo.patients.bimar_khas, dbo.invoice.tarefe, dbo.invoice.sazman, dbo.invoice.feranshiz, dbo.khedmat_type.kh_code_khadamat, dbo.pezeshk.pezeshktypeID,
    dbo.khedmat_type.kh_groupID,(Select Sum(tarefe) From dbo.patients INNER JOIN dbo.invoice ON dbo.patients.id = dbo.invoice.patientid INNER JOIN dbo.khedmat_usage ON dbo.patients.id = dbo.khedmat_usage.patientid INNER JOIN dbo.khedmat_type ON dbo.invoice.khID = dbo.khedmat_type.id AND dbo.khedmat_usage.khID = dbo.khedmat_type.id WHERE dbo.patients.bimeID = '2' AND dbo.patients.khadamatID = " +comboBox2.SelectedValue + " AND dbo.patients.centerID = " + comboBox1.SelectedValue +" AND (dbo.khedmat_type.kh_groupID = '1' OR dbo.khedmat_type.kh_groupID = '13') AND patients.nos_date_miladi BETWEEN @Date1 AND @Date2) AS Tarefe_Total,(Select Sum(sazman) From Invoice) AS Tarefe_Total,(Select Sum(sazman) From invoice) AS Sazman_Total,(Select Sum(feranshiz) From invoice) AS Feranshiz_Total,row_number() over(partition by dbo.patients.serial, dbo.patients.nos_date_miladi order by dbo.patients.nos_date_miladi) as rnk
    FROM dbo.patients INNER JOIN
    dbo.pezeshk ON dbo.patients.pezeshkID = dbo.pezeshk.id INNER JOIN
    dbo.invoice ON dbo.patients.id = dbo.invoice.patientid INNER JOIN
    dbo.khedmat_type ON dbo.invoice.khID = dbo.khedmat_type.id);
    WHERE dbo.patients.bimeID = '2' AND dbo.patients.khadamatID = '" + comboBox2.SelectedValue + "' AND dbo.patients.centerID = '" + comboBox1.SelectedValue + "' AND patients.nos_date BETWEEN '" + Date1.VDate + "' AND '" + Date2.VDate + "')d where rnk = 1 Order By nos_date, CASE kh_groupID WHEN '1' THEN '1' WHEN '13' THEN '13' ELSE 10000 END");
    ds = db.GetData();
    db.exec();



    در قسمت Select کوری در خط 4 ام کوری رو تغییر دادم و یک مقدار دهی کردم با دابل کوتیشن و + + ،،

    اما کلی اررور میده مبنی بر نبود علامت ( و Newline in constant .

    مشکل چیه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: مشکل کاراکتر های کوتیشن و دابل کوتیشن

    رنگ کدهای اسکیوال باید متفاوت با رنگ سایر کدها باشه.ببین کجا ست مکشکل.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار alonmahdi
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    اصفهان در سبزه..!
    پست
    90

    نقل قول: مشکل کاراکتر های کوتیشن و دابل کوتیشن

    نقل قول نوشته شده توسط dev-dev-dev مشاهده تاپیک



    + Date2.VDate + "')d
    سلام
    من یک نگاه سطحی انداختم ولی بنظر میاد این جایی که در بالا بهش اشاره کردم جایی باز نشده ولی شما اینجا بستیش ! یک نگاه بکن !

    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: مشکل کاراکتر های کوتیشن و دابل کوتیشن

    نقل قول نوشته شده توسط alonmahdi مشاهده تاپیک
    سلام
    من یک نگاه سطحی انداختم ولی بنظر میاد این جایی که در بالا بهش اشاره کردم جایی باز نشده ولی شما اینجا بستیش ! یک نگاه بکن !

    موفق باشی
    اینجا باز شده


    @"Select * From (SELECT top 100 PERCENT

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از کاراکتر " (دابل کوتیشن) در یک متن
    نوشته شده توسط naser_feb8646 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1391, 12:58 عصر
  2. سوال: ارسال کوتیشن و دابل کوتیشن به دیتابیس
    نوشته شده توسط future2010 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مهر 1389, 22:57 عصر
  3. مشکل تعدادی از کاراکتر های بونیکد فارسی در MSSQL
    نوشته شده توسط Unique در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 بهمن 1386, 16:54 عصر
  4. درج دابل کوتیشن در رشته
    نوشته شده توسط choobin84 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 تیر 1386, 08:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •