نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر کانکشن استرینگ توسط کاربر

  1. #1

    تغییر کانکشن استرینگ توسط کاربر

    سلام من چندتا دیتابیس دارم و نیاز دارم که کاربر با توجه به گزینه هایی که پیش رو داره یکیش رو انتخاب بکنه.چطوری میتونم کانکشن استرینگ رو تغییر بدم؟
    این الان کدی هست که توی کلاس نوشتم
     public static string cn = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=|DataDirectory|tel.mdb;Jet OLEDB:Database Password=123456";

    همه چیز دیتابیس ها مشابه هستند بجز نام دیتابیس.

  2. #2

    نقل قول: تغییر کانکشن استرینگ توسط کاربر

    میتونی در سطح کاربر از radioButton استفاده کنی و در قسمت کد با توجه به نوع دیتابیس انتخابی از رشته های متفاوت کانکشن استفاده کنی
    آخرین ویرایش به وسیله m_darkoob : پنج شنبه 05 دی 1392 در 10:02 صبح

  3. #3

    نقل قول: تغییر کانکشن استرینگ توسط کاربر

    دوست عزیز دیگه عقلم میرسه از رایو باتون و... استفاده کنم من میگم چطوری کد رو تغییر بدم تا بتونم از چند دیتابیس استفاده کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. تغییر بک گراند توسط کاربر
    نوشته شده توسط farshidati در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 25 آبان 1388, 20:06 عصر
  2. سوال: تغییر محتوای گزارش توسط کاربر
    نوشته شده توسط atiyehmaleki در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1388, 18:31 عصر
  3. سوال: کد قابلیت تغییر مکان آیتم توسط کاربر
    نوشته شده توسط emad2010 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1388, 04:07 صبح
  4. سوال: مشکل ذخیره عکس با تغییر کانکشن استرینگ (vb.net 2005)
    نوشته شده توسط Barbodben در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اردیبهشت 1387, 03:22 صبح
  5. تغییر فونت گزارش توسط کاربر در زمان اجرا
    نوشته شده توسط ARRN_Magic-Systems در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1384, 23:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •