نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جستجو براساس ماه های شمسی در حالی که تاریخ شمسی ذخیره شده باشه توسط Linq

  1. #1

    جستجو براساس ماه های شمسی در حالی که تاریخ شمسی ذخیره شده باشه توسط Linq

    سلام دوستان
    من میخوام یه کوئری بزنم که تمام رکوردهایی که ماه شمسی شون برابر یک ماه خاصه رو نشون بده
    تاریخ رو به صورت میلادی و فرمت date ذخیره کردم و با EF کار میکنم
    به نظرتون چیکار کنم؟
    مبدونم که با PersianCalendar راحت میشه ماه تاریخ شمسی رو از تاریخ میلادی به دست آورد ولی نمیدونم چجوری کوئری رو بنویسم!
    ممنون میشم کمکم کنین

  2. #2

    نقل قول: جستجو براساس ماه های شمسی در حالی که تاریخ شمسی ذخیره شده باشه توسط Linq

    یک کلاس برای متدهای الحاقی به صورت زیر در نظر بگیر و کوئری رو در اون بنویس

    static public class MyExtentionMethods
    {
    static public IEnumerable<tbl> GetResult(this IEnumerable<tbl> source, int month)
    {
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    return from s in source
    let m = pc.GetMonth(s.tarikh)
    where month == m
    select s;
    }
    }


    حالا برای استفاده به صورت زیر ازش در کوئری های خودت استفاده کن

    Database1Entities db = new Database1Entities();
    var result = from t in db.tbl.GetResult(1)
    select t;

    dataGridView1.DataSource = result.ToList();

  3. #3

    نقل قول: جستجو براساس ماه های شمسی در حالی که تاریخ شمسی ذخیره شده باشه توسط Linq

    ممنون دوست من
    میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟
    من تا به حال با این شیوه کار نکردم
    بازم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 70
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1398, 23:36 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1392, 19:49 عصر
  3. کوئری سال یا ماه وقتی تاریخ میلادی ذخیره شده!
    نوشته شده توسط salehsam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 04 دی 1392, 22:28 عصر
  4. ایجاد کردن داده ها براساس ماه های سال
    نوشته شده توسط ندااحمدی در بخش T-SQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1390, 17:02 عصر
  5. تاریخ شمسی در فرم های asp
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1387, 12:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •