نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: انجام خودکار یک عملیات

  1. #1

    انجام خودکار یک عملیات

    چطور می توانیم دستوری در سی شارپ بنویسیم که هر چند وقت یک بار مثلا یک دقیقه یک بار یک پیغام را نمایش بدهد و یا اطلاعات را هر یک دقیقه ذخیره کند.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار a_mzadeh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    122

    نقل قول: انجام خودکار یک عملیات

    شما از دو روش میتونین این کار رو انجام بدین:
    ۱. استفاده از تایمر
    ۲. استفاده از thread و sleep
    البته روش اول راحت‌تر هست.

  3. #3

    نقل قول: انجام خودکار یک عملیات

    ممکن است یک مثال بزنید

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    Thumbs up نقل قول: انجام خودکار یک عملیات

    سلام دوست من این سورس همون چیزی هست که میخوای:
    لینک دانلود:Paiam In 1Minutes Csharp.rar
    مشکلی بود بگو
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: انجام خودکار یک عملیات

    از سی شارپ 2008 استفاده می کنم دستور


    using System.Threading.Tasks;

    را قبول نمی کند و خطای
    Error 1 The type or namespace name 'Tasks' does not exist in the namespace 'System.Threading' (are you missing an assembly reference?) C:\Documents and Settings\abc\My Documents\Visual Studio 2008\Projects\automatic\automatic\Form1.cs 8 24 automatic
    می دهد مشکل از ورژن سی شارپ است یا باید شیی به برنامه اضافه کنم.

  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: انجام خودکار یک عملیات

    این ارور رو برای اجرای برنامه ای که من گذاشتم میده؟؟

  7. #7

    نقل قول: انجام خودکار یک عملیات

    یه سوالی که تا حالا پاسخ درستی داده نشده اینه که مثلا ما یه ساعت را در نرم افزارمون تنظیم میکنیم و میخوایم به محض این که ساعت سیستم برابر با اون ساعت شد یه کاری انجام بده
    که استفاده از ترید و تایمر بهینه نیست حالا دوستان میشه بگن از چی استفاده کنیم

  8. #8
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: انجام خودکار یک عملیات

    دوست عزیز شما یه تایپیک جدا اگه برا این سوال ایجاد کنید فکر کنم زودتر جواب بگیرید!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: انجام خودکار یک عملیات

    DotNetTips.rar

    بهترین استاندارد برای اینکار و مقاله ای که پیدا کردم رو براتون گذاشتم دنبال چیز دیگه ای نگردید

  10. #10

    نقل قول: انجام خودکار یک عملیات

    اگر ممکن است قطعه ای برنامه بگذارید که پیغامی را یک دقیقه یک بار نشان دهد.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: انجام خودکار یک عملیات

    نقل قول نوشته شده توسط sohrabi1383 مشاهده تاپیک
    اگر ممکن است قطعه ای برنامه بگذارید که پیغامی را یک دقیقه یک بار نشان دهد.
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    while (true)
    {
    System.Threading.Thread.Sleep(60 * 1000);
    MessageBox.Show("Hello!");
    }
    }

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: انجام خودکار یک عملیات

    به نظر من Thread از Timer خیلی بهتره . با timer خیلی CPU پر میشه در کار های بزرگ

    یک تایمر هم در Thread هست ، زیاد در موردش نمی دونم

  13. #13

    نقل قول: انجام خودکار یک عملیات

    نقل قول نوشته شده توسط dev-dev-dev مشاهده تاپیک
    به نظر من Thread از Timer خیلی بهتره . با timer خیلی CPU پر میشه در کار های بزرگ

    یک تایمر هم در Thread هست ، زیاد در موردش نمی دونم
    ولی شما میتونید همون تایمری که میخواهید رو با Thread کال کنی اینجوری فضای cpu هم بهینه میشه !!

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: انجام خودکار یک عملیات

    کلا اگه از Thread استفاده کنیم چی ؟ یعنی Thread رو Start کنیم و بعد از یک زمانی Sleep ?

  15. #15

    نقل قول: انجام خودکار یک عملیات

    نقل قول نوشته شده توسط dev-dev-dev مشاهده تاپیک
    کلا اگه از Thread استفاده کنیم چی ؟ یعنی Thread رو Start کنیم و بعد از یک زمانی Sleep ?
    وقتی با thread تایمر رو کال کنی تایمر دیگه خودش بر اساس tick اجرا میشه دیگه نیازی به sleep نداره !!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انجام خودکار کار ها در سایت روی سرور در زمان خاص
    نوشته شده توسط mohsen-unique در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1391, 15:25 عصر
  2. سوال: اجرای خودکار چند عملیات برای بانک
    نوشته شده توسط antisocial در بخش Oracle
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 اردیبهشت 1388, 10:01 صبح
  3. سوال: انجام خودکار پروسه
    نوشته شده توسط ha.hasheminejad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 فروردین 1388, 09:41 صبح
  4. سوال: استفاده از Timer برای انجام خودکار یک سری عملیات
    نوشته شده توسط odiseh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1387, 03:08 صبح
  5. انجام خودکار چند کار !!
    نوشته شده توسط پرنده کوچک در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1383, 14:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •