نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

  1. #1

    جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    سلام دوستان
    من یک کمبوباکس دارم که به بانک وصله و نام و نام خانوادگی افراد توی اون هست
    وقتی که اسامی زیاد بشه پیدا کردن اسم مورد نظر خیلی سخت میشه مثلا از بین 20 یا 30 تا اسم که با م شروع میشه
    میخوام داده های داخل کمبوباکس رو با تایپ کردن اسم فیلتر کنم
    در حالت عادی کمبوباکس بر اساس حرف اول فیلتر میشه اما من میخوام بر اساس اسم و فامیل هم فیلتر بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hmbarnamenevis
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    رفسنجان - کشکوئیه
    پست
    133

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    آیا منظورت از اسم و فامیل این است که مثلا اگر در لیست "علی علوی" داشتیم و ما تایپ کردیم "علوی" باز هم این اسم را انتخاب کند؟

  3. #3

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    نقل قول نوشته شده توسط hmbarnamenevis مشاهده تاپیک
    آیا منظورت از اسم و فامیل این است که مثلا اگر در لیست "علی علوی" داشتیم و ما تایپ کردیم "علوی" باز هم این اسم را انتخاب کند؟
    منظورم اینه که مثلا اگه تایپ کردیم علی همه کسایی که با علی شروع میشن رو بیاره و اگه نوشتیم علی ع مثلا علی علوی رو بیاره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hmbarnamenevis
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    رفسنجان - کشکوئیه
    پست
    133

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    این رو خود کنترل ComboBox دارد کافی است شما خاصیت DropDownStyle را بر روی Simple قرار دهید؛ در خروجی برنامه با تایپ نام و زدن فلش پایین اتوماتیک اولین نام متشابه را انتخاب می کند.

  5. #5
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    سلام دوست من.فکر کنم این سورس که نوشتم همون چیزی باشه که میخوای:
    لینک دانلود:Search In ComboBox v1 Csharp.rar
    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    سلام دوست من.فکر کنم این سورس که نوشتم همون چیزی باشه که میخوای:
    لینک دانلود:Search In ComboBox v1 Csharp.rar
    موفق باشید
    سلام ببخشید این پروژه با کدوم نسخه ویژوال نوشتین واسه من باز نمیشه

  7. #7

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    نقل قول نوشته شده توسط hmbarnamenevis مشاهده تاپیک
    این رو خود کنترل ComboBox دارد کافی است شما خاصیت DropDownStyle را بر روی Simple قرار دهید؛ در خروجی برنامه با تایپ نام و زدن فلش پایین اتوماتیک اولین نام متشابه را انتخاب می کند.
    اینطوری ممکنه کاربر به صورت اشتباه یک اسم دلخواه رو وارد کنه
    مثلا علو و اگه از کمبوباکس گزینه ای رو انتخاب نکنه همون علو در نظر گرفته میشه

  8. #8
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    من با 2012 نوشتم.چه مشکلی داره؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    از خاصیت AutoComplete استفاده کنید. خاصیت AutoCompleteSource رو بزارید روی listitem و خاصیت AutoCompleteMode رو هم روی یکی از 4 حالت پیشنهادی بزارین.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nathan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    202

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    در ضمن بر اساس اسم و فامیل نمی شه بلکه بر اساس همون متنی که وارد شده و از اول متن جستجو انجام میشه.

  11. #11

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    نقل قول نوشته شده توسط nathan مشاهده تاپیک
    از خاصیت AutoComplete استفاده کنید. خاصیت AutoCompleteSource رو بزارید روی listitem و خاصیت AutoCompleteMode رو هم روی یکی از 4 حالت پیشنهادی بزارین.
    این روش مطلوب نیست چون کاربر ممکنه اسم رو کامل نزنه و خودش چیز دیگه ای تایپ کنه توی کمبو باکس و چون اون نام و نام خانوادگی توی دیتابیس نیست مشکل پیش میاد

  12. #12

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    من با 2012 نوشتم.چه مشکلی داره؟؟
    نگاه کردم خوب هست اما کاری که من میخوام اینه که کمبوباکس فیلتر بشه

  13. #13

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    دوستان راه حلی سراغ ندارن ؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    دوستان راه حلی سراغ ندارن ؟
    سلام
    شاید بشه از این هم بهتر ساخت اما به یه بار دیدنش می ارزه
    Untitled.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    سلام
    شاید بشه از این هم بهتر ساخت اما به یه بار دیدنش می ارزه
    Untitled.jpg
    مرسی اما برنامه شما هم مثل برنامه دوستمون هست یعنی میشه یک عدد که داخل کمبوباکس نیست هم وارد کرد

  16. #16
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    یعنی مشکل شما با برنامه ی من فقط همین موضوع هست؟؟اگه اینطوریه که بگو سه سوت برات درست میکنم

  17. #17

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    خب تمام مشکل من همینه میخوام اولند کاربر فقط بتونه از توی کمبوباکس اسم مورد نظر رو انتخاب کنه و دومند مثلا وقتی چند کلمه از اول اسم رو تایپ کرد داده های توی کمبوباکس فیلتر بشن
    مثلا
    مح تایپ کرد اینا فیلتر بشن
    محمود
    محسن
    محمد
    محمد رضا
    محمد مهدی
    و ............

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار hmbarnamenevis
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    رفسنجان - کشکوئیه
    پست
    133

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    شما می توانید به جای ComboBox از یک دیتا گرید کوچک استفاده کنید و بالای دیتا گرید یک جعبه متن قرار دهید. با نوشتن در جعبه متن خروجی برای دیتا گرید بسازید بدین شکل:
    textBox1_TextChange(...)
    {
    string sql="select fname from tblabe1 where fname like '%{0}%'";
    sql=string.format(sql,textBox1.text);
    datatable dt=getinfo(sql);//خروجی تابع گت اینفو یک جدول است که فقط ستون نام دارد
    datagridview.datasource=dt;
    }

    بعد می توانید شرط بگذارید اگر دیتاگرید خالی بود یعنی اسم وارد شده در دیتابیس وجود ندارد.
    myWeblog:http://myprogrammingvb.blogsky.com

  19. #19

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    دوستان کسی راه حل بهتری نداره به جز دیتاگرید

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار hmbarnamenevis
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    رفسنجان - کشکوئیه
    پست
    133

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    شما می توانید بجای اینکه اطلاعات فیلتر شده را در دیتا گرید بگذارید داخل لیست باکس قرار دهید.
    برای اینکه مکانی زیادی از فرم اشغال نشه می توانید در رویداد gotfocus مربوط به جعبه متن ، لیست باکس ظاهر شود و در رویداد leave ، لیست باکس مخفی شود.

  21. #21

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    سلام دوستان وقتتون بخیر. منم همین مشکل رو دارم یعنی میخوام طوری باشه که کاربر بجز مواردی که بصورت پیش فرض در کمبوباکس هست دیگه نتونه متن غیر مرتبطی رو وارد کنه،
    طبق عکسی که گذاشتم مثلا برای جستجو فقط باید بر اساس " کد " و یا " نام و نام خانوادگی " جستجو صورت بگیره و در غیر اینصورت متن دیگری توسط کاربر تایپ نشه.البته خاصیت AutoComplete رو هم فعال کردم اما به تنهایی جوابگوی این نیاز من نیست. میخوام خاصیت تغییر متن کمبوباکس طوری باشه که فقط متنی در محدوده ی آیتم های از پیش تعریف شده تایپ بشه.
    s.png
    لطفاً اگه کسی تا حالا همچین کاری رو انجام داده ما رو هم راهنمایی کنه. ممنونم ازتون

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    نقل قول: جستجو در کمبوباکس متصل به بانک

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    خب تمام مشکل من همینه میخوام اولند کاربر فقط بتونه از توی کمبوباکس اسم مورد نظر رو انتخاب کنه و دومند مثلا وقتی چند کلمه از اول اسم رو تایپ کرد داده های توی کمبوباکس فیلتر بشن
    مثلا
    مح تایپ کرد اینا فیلتر بشن
    محمود
    محسن
    محمد
    محمد رضا
    محمد مهدی
    و ............
    منم همین مشکل رو دارم... آیا راه حلی براش موجود نیست؟

تاپیک های مشابه

  1. جستجو حرف به حرف در بانک اطلاعات
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 29 خرداد 1389, 20:04 عصر
  2. جستجو از دو جدول یک بانک
    نوشته شده توسط jamalm در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 بهمن 1387, 23:17 عصر
  3. جستجو و حذف رکورد از بانک sql
    نوشته شده توسط sharareh.zanourian در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 23:40 عصر
  4. حذف کاربران متصل به بانک
    نوشته شده توسط Milad Mohseny در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 27 مرداد 1385, 00:59 صبح
  5. لیست پرسنل متصل به بانک
    نوشته شده توسط Future در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1384, 11:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •