نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرا شدن برنامه ساخته شده با C#‎‎ فقط یکبار

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    سمنان
    پست
    45

    اجرا شدن برنامه ساخته شده با C#‎‎ فقط یکبار

    سلام به همه ی دوستان عزیز احتمالا خیلی ها این مشکل رو دارن که برنامه شون رو نمی خوان بیش از یکبار اجرا بشه یا دوسدارن به تعداد خاصی اجرا بشه
    این کد رو رو پروژه خودم بهش رسیدم مشکلتون رو حل میکنه
    کد رو در کلاس program برنامتون کپی کنید در قسمت ifمیتونید تعداد دفعات اجرا رو بیشتر کنید موفق باشد
    کد رو جای تابع مین خوده برنامه بزارید!!!



    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    //
    string proc = Process.GetCurrentProcess().ProcessName;
    Process[] processes = Process.GetProcessesByName(proc);
    if (processes.Length > 1)
    {
    MessageBox.Show("Application already running...", "Warning", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    Application.Exit();
    }
    else
    {
    Application.Run(new Main_Form());
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: اجرا شدن برنامه ساخته شده با C#‎‎ فقط یکبار

    قبلا در این مورد بحث شده. مشکل کد شما اینه که با تغییر نام فایل اجرایی میشه برنامه رو چند بار اجرا کرد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: اجرا شدن برنامه ساخته شده با C#‎‎ فقط یکبار

    نقل قول نوشته شده توسط dashkeyvan مشاهده تاپیک
    سلام به همه ی دوستان عزیز احتمالا خیلی ها این مشکل رو دارن که برنامه شون رو نمی خوان بیش از یکبار اجرا بشه یا دوسدارن به تعداد خاصی اجرا بشه
    این کد رو رو پروژه خودم بهش رسیدم مشکلتون رو حل میکنه
    کد رو در کلاس program برنامتون کپی کنید در قسمت ifمیتونید تعداد دفعات اجرا رو بیشتر کنید موفق باشد
    کد رو جای تابع مین خوده برنامه بزارید!!!



    static void Main()
    {
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    //
    string proc = Process.GetCurrentProcess().ProcessName;
    Process[] processes = Process.GetProcessesByName(proc);
    if (processes.Length > 1)
    {
    MessageBox.Show("Application already running...", "Warning", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    Application.Exit();
    }
    else
    {
    Application.Run(new Main_Form());
    }
    }
    Mutex

    Process

    WMI

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    سمنان
    پست
    45

    نقل قول: اجرا شدن برنامه ساخته شده با C#‎‎ فقط یکبار

    هیچ کس نمیاد اسم برنامه رو عوض کنه و اگر عوض کنه از اون به بعد اسم برنامه میشه همون......
    مگه اینکه یارو بیاد برنامه رو اجرا کنه بعد اسمشو عوض کنه بعد اجرا کنه که فک نکنم هیچ ادم عاقلی این کارو بکنه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: اجرا شدن برنامه ساخته شده با C#‎‎ فقط یکبار

    این هم یه لینک stackoverflow با روشهای مختلف
    How to force C#‎ .net app to run only one instance in Windows? [duplicate]

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرا نشدن برنامه ساخته شده با Mono Android در موبایل
    نوشته شده توسط MohammadHadi2031 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392, 19:53 عصر
  2. اجرا شدن برنامه تهیه شده با Access بدون اینکه Access
    نوشته شده توسط arian_pro در بخش Access
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1390, 10:16 صبح
  3. مبتدی: مشکل در اجرا شدن برنامه کامپایل شده در win 2003
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 شهریور 1389, 22:19 عصر
  4. سوال: اجرا شدن برنامه نوشته شده به جای برنامه اصلی
    نوشته شده توسط mvb_mehran در بخش VB.NET
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 14:27 عصر
  5. مشکل : اجرا شدن برنامه فقط با IDE
    نوشته شده توسط baabi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اسفند 1382, 23:33 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •