نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Backup همراه با progressbar

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر!
    پست
    121

    Backup همراه با progressbar

    سلام دوستان
    چجوری می تونم از دیتابیس SQl توی برنامم بک آپ وردارم که درصد پیشرفت رو نشون بده(ProgressBar)؟
    میشه راهنمایی کنید؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: Backup همراه با progressbar

    بفرمایید این کد بکاپ گیری به همراه ProgressBar که درصد انجام پردازش رو نشان میده چقدر مانده تا بکاپ گرفته بشه.
            public void Backup_DataBase()
    {

    DialogResult dr;
    dr = PersianMessageBox.Show("آیا مایلید نسخه پشتیبان از اطلاعات خود تهیه فرمایید", "تهیه نسخه پشتیبان", PersianMessageBox.Buttons.YesNo, PersianMessageBox.Icon.Question);
    if (dr == DialogResult.Yes)
    {
    try
    {
    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    string date = pc.GetYear(DateTime.Now) + "-" + pc.GetMonth(DateTime.Now) + "-" +
    pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    System.Globalization.PersianCalendar pcc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    DateTime tm = new DateTime();
    tm = DateTime.Now;
    string timenow = pcc.GetHour(tm).ToString() + "_" + pcc.GetMinute(tm).ToString() + "_" +
    pcc.GetSecond(tm).ToString();
    SaveFileDialog savefiledialog = new SaveFileDialog();
    savefiledialog.AddExtension = true;
    savefiledialog.CheckFileExists = false;
    savefiledialog.OverwritePrompt = true;
    savefiledialog.FileName = "Backup_FileDataBase" + date + " " + timenow;
    savefiledialog.Filter = @"(*.bak) پشتیبان گیری|*.bak";
    savefiledialog.Title = "پشتیبان گیری";
    savefiledialog.DefaultExt = "Bak";
    savefiledialog.RestoreDirectory = true;
    if (savefiledialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    try
    {

    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection =
    new SqlConnection(
    @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DBCASSABNS.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    cmd.Connection.Open();
    string dbname = cmd.Connection.Database;
    cmd.Connection.Close();
    SqlConnection.ClearAllPools();
    string query = "BACKUP DATABASE [" + dbname + "] TO DISK ='" + savefiledialog.FileName +
    "'";
    cmd.Connection =
    new SqlConnection(
    "Data Source=.\\sqlexpress;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    cmd.Connection.Open();
    cmd.CommandText = query;
    progressBar1.Visible = true;
    progressBar1.PerformStep();
    progressBar1.Value = 0;
    progressBar1.Visible = false;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Connection.Close();
    PersianMessageBox.Show("نسخه پشتيبان به طور كامل ايجاد شد.", "پشتیبان گیری",
    PersianMessageBox.Buttons.OK, PersianMessageBox.Icon.None);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    if (!ShowFriendMeesage)
    PersianMessageBox.Show(ex.Message);
    else
    PersianMessageBox.Show("اشکال در پشتیان گیری /خطا 102", "خطا",
    PersianMessageBox.Buttons.OK, PersianMessageBox.Icon.Error);
    }
    }
    }
    catch
    {

    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر!
    پست
    121

    نقل قول: Backup همراه با progressbar

    ممنون خیلی کمکم کردین

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: Backup همراه با progressbar

    از کد شما استفاده کردم ، اما پروگرس بار نمایش داده نشد

    یعنی چون دیتابیس من سبکه اصلا نشون نداد ؟

  5. #5

    نقل قول: Backup همراه با progressbar

    شرمنده دوست عزیز یک سوتی کوچک دادم تو سروس اصلاح شد.
                DialogResult dr;
    dr = PersianMessageBox.Show("آیا مایلید نسخه پشتیبان از اطلاعات خود تهیه فرمایید", "تهیه نسخه پشتیبان",
    PersianMessageBox.Buttons.YesNo, PersianMessageBox.Icon.Question);
    if (dr == DialogResult.Yes)
    {
    try
    {
    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    string date = pc.GetYear(DateTime.Now) + "-" + pc.GetMonth(DateTime.Now) + "-" +
    pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    System.Globalization.PersianCalendar pcc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    DateTime tm = new DateTime();
    tm = DateTime.Now;
    string timenow = pcc.GetHour(tm).ToString() + "_" + pcc.GetMinute(tm).ToString() + "_" +
    pcc.GetSecond(tm).ToString();
    SaveFileDialog savefiledialog = new SaveFileDialog();
    savefiledialog.AddExtension = true;
    savefiledialog.CheckFileExists = false;
    savefiledialog.OverwritePrompt = true;
    savefiledialog.FileName = "Backup_FileDataBase" + date + " " + timenow;
    savefiledialog.Filter = @"(*.bak) پشتیبان گیری|*.bak";
    savefiledialog.Title = "پشتیبان گیری";
    savefiledialog.DefaultExt = "Bak";
    savefiledialog.RestoreDirectory = true;

    if (savefiledialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    try
    {

    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection =
    new SqlConnection(
    @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DBCASSABNS.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    cmd.Connection.Open();
    string dbname = cmd.Connection.Database;
    cmd.Connection.Close();
    SqlConnection.ClearAllPools();
    string query = "BACKUP DATABASE [" + dbname + "] TO DISK ='" + savefiledialog.FileName +
    "'";
    cmd.Connection =
    new SqlConnection(
    "Data Source=.\\sqlexpress;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    cmd.Connection.Open();

    cmd.CommandText = query;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Connection.Close();
    //progressBar1.Visible = true;
    progressBar1.PerformStep();
    progressBar1.Value = 100;
    //progressBar1.Visible = false;
    PersianMessageBox.Show("نسخه پشتيبان به طور كامل ايجاد شد.", "پشتیبان گیری",
    PersianMessageBox.Buttons.OK, PersianMessageBox.Icon.None);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    if (!ShowFriendMessageFrmRestore)
    PersianMessageBox.Show(ex.Message);
    else
    PersianMessageBox.Show("اشکال در پشتیان گیری /خطا 102", "خطا",
    PersianMessageBox.Buttons.OK, PersianMessageBox.Icon.Error);
    }
    }
    }
    catch
    {

    }

    این سورس تست شده و 100 درصد جواب میده. فقط به سلیقه خودتون ربط داره
    مخفی وقتی بارگزاری کرد پور بشه یا بکاپ بگیره progressbar که وقتی پور شد مخفی بشه
    progressbar

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: Backup همراه با progressbar

    [QUOTE=davidrobert;1940334]بفرمایید این کد بکاپ گیری به همراه ProgressBar که درصد انجام پردازش رو نشان میده چقدر مانده تا بکاپ گرفته بشه.

    progressbar کو

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Load شدن دیتابیس همراه با ProgressBar
    نوشته شده توسط Javad-2010 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 14 بهمن 1389, 16:55 عصر
  2. سوال: progressBar همراه با Thread
    نوشته شده توسط YourWorldToday در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 فروردین 1388, 09:52 صبح
  3. خبر: آپلود فایل در ASP.Net به همراه ProgressBar
    نوشته شده توسط a_true_2004 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1387, 12:43 عصر
  4. داونلود فایل همراه با ProgressBar
    نوشته شده توسط Saeid59_m در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 15:30 عصر
  5. کمک - query همراه با Progressbar
    نوشته شده توسط nima_trade در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 21:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •