نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

  1. #1

    عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

    سلام
    در قسمتی از برنامه ای که نوشتم یک گزارش ساده از بانک با Report خود VS2012 درست کردم .
    فایلهای Microsoft.ReportViewer.WinForms.dll و Microsoft.ReportViewer.Common.dll و System.Drawing.dll و System.Web.Services.dll را در تنظیمات لوکال کردم و کنار فایل قرار دارد. روی سیستم خودم درست جواب میده ولی روی سیستم های دیگه خطای زیر را میدهد :
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

    سلام دوست عزیزم
    کریستال ریپورت باید در سیستم مقصد هم نصب بشه.
    اگه می خوای از این مشکلات نداشته باشی ریپورتت رو عوض کن مثلا از استیمول ریپورت استفاده کن.

  3. #3

    نقل قول: عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

    سلام
    ممنون از توجهتون ولی من از کریستال استفاده نکردم . همانطور که گفتم از ریپورت خود vs2012 استفاده کردم ( ReportViewer)
    آخرین ویرایش به وسیله roya.raha : شنبه 07 دی 1392 در 10:01 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

    سلام
    ببخشید متوجه نبودم گفتم شاید از کریستال استفاده کرده اید بهر حال من پیشنهاد می کنم با استیمول گزارش بساز هم راحته هم امکاناتش بالا هست.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

    سلام به دوستان . من نمیدونم چرا وقتی یک مشکلی بوجود میاد اینقدر زود میخواهین خودتونو راحت کنید . این رو تمامی برنامه نویسان میدونن که کریستال ریپورت یکی از قدرتمند ترین ابزارهای گزارش سازی هست . وقتی یک مشکلی بوجود میاد اینقدر تکیه نکنید به نرم افزارهای راحت .

  6. #6

    نقل قول: عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

    سلام
    الان چی شد ؟!
    عزیزان یک برنامه ای را نوشتم تمام شده برای یک گزارش گیری ساده هم از ReportViewer استفاده کردم ( نه استیمول نه کریستال) ، چون اصلا گزارشی که میخواستم بگیرم در حد اینها نبود.
    در سیستم خودم هم هیچ مشکلی نداره نمیدونم چرا در سیستم های دیگه این مشکل را میدهد.
    اگر یک عنایت به مشکل بنده داشته باشید خیلی ممنون میشم .
    تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    38
    پست
    155

    نقل قول: عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

    دیتابیسی که استفاده کردی چی هست ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

    دوست من واسه حل مشکلت : دیتابست رو بگو ، کد ریپورتتو بگو ، اررورتو کامل بگو ،

    احتمال زیاد دیتابیسی که استفاده کردی مشکل سازه و آدرس دهیش متغییر نیست .

    یا اگه از Report viewer استفاده کردی کل کامپاننت های رو Local رو Yes کن . نمیتونه اجراش کنه چون فایلاش کنارش نیست

    برنامتو Run As Administrator اجرا کن ببین اجرا میشه ؟؟

    یا بیا از Try و Catch استفاده کن ببین اررورت از کجاست داداشه من.

  9. #9

    نقل قول: عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

    سلام و تشکر از توجه دوستان.
    بانکم اکسس است.
    کامپننت های Report viewer را هم لوکال کردم ، از ویزارد این گزارش ساز هم استفاده کردم ، کد ننشوم !
    خطا هم فقط همونی که عکس گذاشتم اصلا پنجره ای یا خطای دیگه ای نمیده!

    فکر کنم باید یک فایلی غیر از dll های خود Report viewer در سیستم مقصد باشه یا .... نمیدونم !!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

    بیا رو سیستمت برنامه virtual machine نصب کن و win xp و win 7 32 o 64 و win 8 و نصب کن روش تست کن ببین رو همه ویندوز ها بازم مشکل داری ؟؟

    ویندوز خودت چیه ؟؟

  11. #11

    نقل قول: عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

    ویندوز خودم سون 32 است ، سیستمی که میخوام اجرا کنم سون 64 ولی مگه فرقی میکنه ؟ در تنظیمات debug مگه این موضوع تعیین نمیشه ؟

  12. #12

    نقل قول: عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

    آقایون و خانومای عزیز - بدجوری گیر کردما کمک کنید. تشکر
    یک زحمتی میکشید یک برنامه ساده گزارشگیری با این Report viewer درست کنید ببینید روی یک سیستم دیگه کار میکنه یا نه ؟
    یک جایی گیر افتادم ، اینترنت دایال آپ موندم چکار کنم تا شنبه باید کار را تحویل استاد بدم . کمک کنید. تشکر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

    اره گاهی اوقات تو سیستم های مختلف اجرا نمیشه . پروژتو بزار رو Any Cpu و اجراش کن اگه نشد از کریستال ریپورت استفاده کن .
    دوست من شما کارت گیره ، میبینی کمکی هم نمیرسه ، از روش دیگه استفاده کن که جواب بگیری . چه برنامه ساده چه سنگین از کریستال استفاده کن جواب رو کامل و صحیح بگیر . من خودم کمکت میکنم

  14. #14

    نقل قول: عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

    سلام
    از refrence ویژوال استدیو که مخفیه استفاده کن و dll هایی که تو برنامت هست رو بیار کنار برنامت تا با این مشکل برخورد نکنی.

  15. #15

    نقل قول: عدم اجرای گزارش ساخته شده با Report خود VS2012 در سایر کامپیوتر ها

    سلام
    از refrence ویژوال استدیو که مخفیه استفاده کن و dll هایی که تو برنامت هست رو بیار کنار برنامت تا با این مشکل برخورد نکنی.
    اگه حل نشد خبر بده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم اجرای گزارشات ساخته شده با ریپورت سرور
    نوشته شده توسط nastaran_s در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1391, 10:12 صبح
  2. سوال: نمایش گزارش ساخته شده با crystal report بدون ذخیره شدن فایل آن؟
    نوشته شده توسط FatemehB در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 تیر 1390, 00:53 صبح
  3. نمونه گزارش ساخته شده با Fast Report
    نوشته شده توسط taraneh_afshar10 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 خرداد 1389, 16:53 عصر
  4. اجرای گزارش ساخته شده در دلفی 7 و کریستال 11 بدون نصب کریستال 11
    نوشته شده توسط skd6960357 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1385, 13:10 عصر
  5. عدم اجرای فایلexe ساخته شده در کامپیوترهای دیگر
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 08:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •