نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: setup ساختن پروژه در vb6

  1. #1

    setup ساختن پروژه در vb6

    با چه نرم افزاری و چگونه می توان از یک فایل exe ویژال بیسیک 6 یک setup ساخت بطوریکه در ورژنهای مختلف ویندوز قابل نصب باشد؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Iran
    پست
    15
    با install shield

  3. #3
    این نرم افزار تو بازار پیدا میشه؟اگه حجمش کمه لطف کنید Upload کنید. با تشکر

  4. #4
    آقا خود vb هم این امکان رو داره یعنی وقتی visual studio رو نسب میکنید الان دقیا یادم نیست کجاش بود اما اگر بخواهین امشب که رفتم خونه میبینم دقیقا میبینم براتون میزارم

  5. #5
    Start ---> All Programs -- > Microsoft Visual Studio 6.0 --> Microsoft Visual Studio 6.0 Tools --> Package And Deployment Wizard
    از این مسیر برین با تنظیم گزینه هاش می تونین Setup تهیه کنید .

  6. #6
    با Wise هم میتونید . البته با Package And Deployment Wizard خود Vb هم میتونید البته باید یادتون باشه اگه با خود Vb تو ویندوز xp ستاپ ساختین دیگه اونو رو ویندوز 98 اجرا نکنین چون سیستم بهم می ریزه

  7. #7
    با Wise Installer میتونید به بهترین نهو کار کنید. قدرت اون خیلی بالا هستش. ولی البته به قدرت C++‎ Install Shield نمیرسه. البته دومی خیلی خیلی مشکل هستش. بهتره از اولی استفاده کنید.
    اگر هم Wise رو نداشتید. پیغام بذارید تا براتون Full Version اونو بفرستم.
    فکر کنم PDF آموزشی اون رو هم داشتم. اگه کسی احتیاج داشت. پیغام بده تا Upload کنم.






    /

  8. #8

    Smile درخواست

    سلام mkbo_webmaster عزیز
    اگر لطف کنید لینک دانلود و آموزش این برنامه رو بزارین تا دوستان استفاده کنن ممنونتون میشم
    با تشکر
    محمد . ن




    _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
    چاکر هر چی آدم با معرفته

  9. #9
    شما رو به دیدن تاپیکی در این سایت که قبلا باز شده دعوت میکنم. امیدوارم مفید باشه :

    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=24727





    /

  10. #10
    آقای وب مستر شما با کدوم نسخه از wise برا وی بی 6 ستاپ میسازی ؟

  11. #11
    دوست من اگه Wise رو دارین یا Upload کنین یا Mali:

    h_riyahiyan@hotmail.com
    ممنون.

  12. #12
    نگارش 8 اون رو دارم یعنی Master اون که Full Version هستش.






    /

  13. #13
    آقای riyahian چشم دیسکتش رو که پیدا کردم. برای Topic حتما میفرستم موفق باشید.





    /

  14. #14
    لطف می کنین ممنون.

  15. #15

    Unhappy نمیشه

    ظرفیتش خیلی زیاده 56.1 مگابایت هستش.
    اگه خواستید روی لینک زیر برام درخواست بدید.

    http://www.mkbo.com/index.asp?area=p...SEINSTALLER CD

    هزینش هم فقط هزینه رایت و سی دی و ارسالش رو میگیرم. (2600 تومن)

    در خدمتیم.






    /

  16. #16
    دوست عزیز این wise که فرمودین رو سی دی هست یا دیسکت ؟
    در ضمن اگر ممکنه قیمت رو اعلام کنید چون من دو سه بار به اون آدرسی که داده بودین رفتم و باز نشد

  17. #17
    منظورم سی دیه
    با هزینه ارسال ، و هزینه های دیگه کلا 2600 تومن بریزید به شماره حساب عابر بانک سپه به شماره 1182300220710 بنام آقای مهدی جزینی و بعد برید توی لینک زیر و اطلاعات کامل خودتونو بهمراه آدرس کامل شهر و کدپستی وارد کنین و در قسمت توضیحات اضافی هم شماره قبضتون رو وارد کنید. اگه خارج از تهران باشید دو روز ارسالش طول میکشه

    لینک درخواست بعد از پرداخت مبلغ
    (توجه :اگه از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنید که این لینک درسته و اینکه شما باید روش کلیک کنید نه اینکه کپیش کنید)

    http://www.mkbo.com/index.asp?area=p...WISEINSTALLER8

    همه چیزو به سهولت براتون مهیا کردم ... موفق باشید.

    اگه هم پیغام سریعی داشتید از طریق لینک زیر برام بفرستید :

    http://www.mkbo.com/contact






    /
    آخرین ویرایش به وسیله mkbo_webmaster : شنبه 02 اردیبهشت 1385 در 18:51 عصر

  18. #18
    لطفا روش کار با توابع و حلقه های تکرار vb6 را اموزش دهید؟

  19. #19
    نقل قول نوشته شده توسط leila_sm49
    لطفا روش کار با توابع و حلقه های تکرار vb6 را اموزش دهید؟
    دوست عزیز سوالتون ربطی به این تاپیک نداره . اگر یه کتاب وی بی 6 از بازار تهیه کنی تمام اینها رو توضیح داده

  20. #20
    آقای vb341 درست میگم دوست گرامی ، من پیشنهاد میدم شما مطلبتون رو بصورت فارسی در سایت برنامه نویس جستجو کنید و اگه تاپیک مورد نظرتون رو پیدا نکردید، بعد برید یک تاپیک بسازید در مورد سوالتون تا دیگران به اون جواب بدن.
    اگر هم دوست دارید تا ما پاسخگوی سوالتون باشیم. آدرس تاپیک ایجاد شدتون رو بصورت پیام خصوصی برامون بفرستید.
    موفق باشید.





    /

  21. #21
    سلام من یک سوال دارم.من با package wizard خود VB یه pack ساخته ام که زمانیکه می خواهد اجرا شود error 'Type Mismatch' می ده.جالب اینه که اگر در همین حال یه بار دیگه فایل Setup رو اجرا کنی دیگه بدون error کارش رو انجام می ده.اگه میشه به من کمک کنید.

    با تکشر

  22. #22
    به نظر من Package And Deployment Wizard در VB6 اصلا سازگار نیست.
    البته من اطلاعات زیادی در مورد اون ندارم. فقط اینو میدونم که با بعضی از سیستم عاملهای مایکروسافت مثل me سازگار نیست.

    من توصیه میکنم. که اصلا باهاش کار نکنی. ولی برای آموزش خوبه. البته برای یه کار دیگه هم خوبه و اون موقعیه که در VB6 مثلا شما با یه شیء ای کار میکنی ولی نمیدونی که این شیء از چه کامپوننتهایی برای اجرا استفاده میکنه.
    مثلا مثل Multimedia Control که خود مایکروسافت پیشنهاد کرده که فقط به همون فایل dll ایی که در component هست اکتفا نکنید و بعد از اجرای package and ... فایل zip شده اونو چک کنید تا از وجود فایلهای دیگه سیستمی که لازمه تا در نصب اون بکار برن آگاه بشین.

    موفق باشین.




    /

  23. #23
    اگه pdf مربوط به wise رو برای من بفرستید ممنون میشم

  24. #24
    خواهش میکنم.
    ولی قوانین سایت به این صورته که شما باید ابتدا اونو داخل سایت جستجو کنید و بعد درخواست بدید.
    بنده مطمئنم که فایل pdf مربوط به wise در سایت هست. یه جستجو بکنید. کلمه wise رو. توی یکی از این تاپیکها هستش.
    موفق باشید.





    /

  25. #25

    Wise Installer و نصب Sql Server - تنظیمات Sa و Attach Database


    می خواستم بپرسم که نرم افزار Wise Installer امکان نصب Sql Server - تنظیمات Sa و Attach Database رو هم داره یا نه
    و اگه داره می شه، یه جوانمری پیدا بشه بگه چطوری با این برنامه باید این کارها رو انجام داد.

تاپیک های مشابه

  1. درست کردن setup برای برنامه
    نوشته شده توسط newdesign در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 05 دی 1393, 10:07 صبح
  2. مشکل در ساختن Setup
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 09:57 صبح
  3. در خواست نرم افزاری برای ساخت setup
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 17:22 عصر
  4. مشکل setup کردن در VB.NET
    نوشته شده توسط vahid_sat در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1384, 06:58 صبح
  5. ساختن فایل setup برای برنامه های با دلفی نوشته شده اند
    نوشته شده توسط eilia_43 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 آذر 1384, 20:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •