نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چاپ عکس tif ذخیره شده به صورت چند صفحه ای از sql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار asman.abi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    187

    Question چاپ عکس tif ذخیره شده به صورت چند صفحه ای از sql

    من یک فایل عکس چند صفحه ای مثل فایل های tif رو در پایگاه داده sql ذخیره کردم و می خوام این فایل عکس چند صفحه ای رو چاپ کنم . لطفا کمک کنید.
    با این کد کل محتوا رو که در متغیر fileData هسترو در پایگاه ذخیره می کنم.
    FileStream st = new FileStream(filename, FileMode.Open); 
    fileData = new byte[st.Length];
    st.Read(fileData, 0, (int)st.Length);
    st.Close();

    می خوام این فیلد که به صورت باینری دخیره شده رو واکشی کنم از پایگاه بعد در یکی از printviewer ها نمایش بدم برای چاپ.

    لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: چاپ عکس tif ذخیره شده به صورت چند صفحه ای از sql

    اگر داری کارای ریپورت گیری انجام میدی بهتر است از استیمول سافت یا کریستال ریپورت استفاده کنی
    اگر هم نه این هم جواب سوالت:
    ابتدا باید صفحات tiff رو به Bitmapهای جدا از هم تبدیل کنید
    میتونی برا کد نویسیش از این لینک ها کمک بگیری
    Bitonal (TIFF) Image Converter for .NET

    http://bitmiracle.com/libtiff/help/c...ng.bitmap.aspx

    و برای پرینت گرفتن بیت مپ ها میتونی از اینها استفاده کنی

    Print a bitmap full page

    protected void btnPrint_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    PrintDocument pd = new PrintDocument();
    pd.PrintPage += new PrintPageEventHandler(pqr);
    pd.Print();
    }


    void pqr(object o, PrintPageEventArgs e)
    {
    System.Drawing.Image i = System.Drawing.Image.FromFile("E:\\print\\winterfl owers2.bmp");
    Point p = new Point(100, 100);
    e.Graphics.DrawImage(i, p);
    }

    سوال دیگه ای؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asman.abi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    187

    نقل قول: چاپ عکس tif ذخیره شده به صورت چند صفحه ای از sql

    از استیمول استفاده کردم باز هم با روش من فقط یک صفحه میده

    میشه بیشتر توضیح بدی . این لینک ها رو
    آخرین ویرایش به وسیله asman.abi : شنبه 07 دی 1392 در 15:50 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار asman.abi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    187

    نقل قول: چاپ عکس tif ذخیره شده به صورت چند صفحه ای از sql

    اینجا هم پاسخ گو نیستن

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 23 شهریور 1392, 09:25 صبح
  2. تبدیل عکس ذخیره شده به صورت باینری به عکس معمولی
    نوشته شده توسط korosh00 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1390, 22:41 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اسفند 1386, 14:37 عصر
  4. گزارش گیری از عکس های ذخیره شده در بانک اکسس توسط کریستال ریپورت 4
    نوشته شده توسط mohammadnezhad در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1385, 14:36 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 دی 1382, 18:19 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •